Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » М'ясо на грилі

М'ясо на грилі

10-04-2016, 21:28
274
М'ясо на грилі
М'ясо на грилі готують у всьому світі, це не просто смачно, воно ще й корисно. До того ж приготувати її не складно і досить таки швидко.

Як приготувати м'ясо на сковороді-гриль - рецепт


Інгредієнти:

  • вирізка теляча – 05 кг;

  • томати черрі – 200 г;

  • гірчиця діжонська – 60 г;

  • вершки 30% – 100 мл;

  • вино червоне сухе – 100 г;

  • розмарин – 1 гілочка;

  • часник – 3 зубки;

  • олія оливкова – 60 г;

  • масло вершкове – 100 г;

  • зелень;

  • перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Перед тим як замаринувати м'ясо для гриля, його необхідно гарненько вимити, обсушити і видалити все, що вам не потрібно, наприклад плівки. Після чого поріжте на медальйони товщиною 3-4 см, тонше різати не варто, тому що вони будуть сухими. Кожен медальйон по черзі оберніть плівкою і злегка відбийте з обох сторін, тільки не до стану відбивною. Після чого поперчіть, вино видавіть 2 зубки часнику, порвіть гілочку розмарину і трохи оливкової олії. Потім цією сумішшю полийте медальйони і добре перемішайте, після накривши посуд кришкою або затягнувши плівкою, залиште м'ясо на півгодини відпочити. Сковороду гриль злегка змастіть оливковою олією, а після нагрівання покладіть розрубаний на три частини зубок часнику. Буквально через хвилину його варто прибрати, він виконав свою функцію. Заздалегідь вийміть м'ясо з маринаду, очистіть його від розмарину і часнику, обсушити, посоліть і злегка змастіть рослинною олією. Після чого обсмажте з кожного боку по 2 хвилини, викладіть на деко, не забувши полити розтопленим вершковим маслом, поставте в духовку на 10 хвилин при 200 градусах, прикривши зверху фольгою.
    У сотейнику з'єднайте вершки з гірчицею і потихеньку томіть, потім приєднайте до них нарізані помідори черрі і посічену петрушку, цей соус буде чудовим супроводом медальйонів.

    Рецепт приготування м'яса на грилі в духовці


    Інгредієнти:

  • свиняча корейка – 4 шт.;

  • вино червоне сухе – 50 г;

  • чебрець – 1/4 ч. ложки;

  • масло рослинне – 30 г;

  • коріандр – 1/4 ч. ложки;

  • паприка – 1/2 ч. ложки;

  • часник сухий – 1/4 ч. ложки;

  • перець;

  • сіль морська велика.


  • Приготування
    Відразу виставте духовку в режим «Гриль» на 240 градусів і увімкніть її, поки ви підготуєте корейку, вона як раз
    М'ясо на грилі
    підігріється. М'ясо обов'язково промийте і гарненько обсушіть, загорнувши в плівку злегка відбийте, так як ми попередньо його не маринували. Потім добре натріть сіллю і перцем. Інші спеції змішайте з маслом і добре обмажте цієї пряною сумішшю. Корейку викладіть на решітку, але вам знадобиться і лист, який ми вам радимо застелити фольгою, щоб потім менше відмивати. Грати з м'ясом поставте на самий верхній рівень в духовці, а деко на наступний, нижче. Уважно стежте, щоб корейка не згоріла, коли вона підрум'яниться, перевернути. Таким чином, приготування проходить за 20 хвилин і 3-4 перевороту.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Риба на грилі
    Риба на грилі
    Не секрет, що риба підсмажена на грилі, виходить смачнішою, ніжнішою і, безсумнівно ароматніше. Пропонуємо кілька вельми незвичайних способів
    Як приготувати курку гриль?
    Як приготувати курку гриль?
    Не поспішайте купувати некорисну курку гриль у торговій лавці. Приготуйте її власноруч, адже це неймовірно просто. Далі розповімо, як домогтися
    Як смачно тушити яловичину?
    Як смачно тушити яловичину?
    Не треба бути супер-кулінаром, щоб приготувати дуже смачне м'ясо. Використовуючи запропоновані далі рецепти, ви без праці зможете створити чудовий
    Як замаринувати свинину?
    Як замаринувати свинину?
    Свинина - невибагливий вид м'яса і приготувати різноманітні страви з нього досить просто. А незвично доповнити блюдо можна використовуючи рецепти
    Баранячі реберця в духовці
    Баранячі реберця в духовці
    Коли хочеться приготувати щось особливе, як на зло забуваються всі рецепти. Тому ми вирішили дати підказку. Приготуйте баранячі реберця! Як це
    Медальйони зі свинини
    Медальйони зі свинини
    Медальйони зі свинини - чудове блюдо для недільного вечері або посиденьок з друзями. При правильному приготуванні страва вийде ніжним і соковитим.