Як приготувати м'ясний рулет?
М'ясний рулет – непросте в приготуванні страва, що уникають недосвідчені кулінари. Але якщо трохи постаратися і докласти зусиль, в результаті ви отримаєте приголомшливо смачне та вишукане блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. А ми вам в цьому допоможемо та розповімо, як правильно приготувати вдома м'ясний рулет.
Інгредієнти:
свиняча очеревина – 1450 м;
лавровий лист – 2 шт.;
прованські трави – за смаком;
часник – 20 р;
морська сіль – 2 ст. ложки.
Приготування
Свинину промиваємо, промаківающімі паперовими серветками, посипаємо з обох сторін сіллю і прованськими травами. Часник очищаємо, шаткуємо пластинками і розкладаємо зверху м'яса. Акуратно закручуємо рулетом і туго пов'язуємо ниткою. Викладаємо отриманий рулет в поліетиленовий пакет, випускаємо все повітря і закріплюємо кінець. Поміщаємо заготовку у велику каструлю, заливаємо повністю водою і ставимо посуд на сильний вогонь. Після закипання, зменшуємо полум'я і варимо 15 години. Після цього, обережно виймаємо пакет з рулетом, виносимо на холод і після охолодження, нарізаємо його шматочками і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
м'ясний фарш – 520 г;
дріжджове листкове тісто – 245 г;
масло вершкове – 45 г;
цибулина – 65 г;
яйце – 5 шт.;
часник – 15 г;
борошно – 115 г;
свіжа зелень;
спеції.
Приготування
Кілька яєць відварюємо круто, а цибулю чистимо, дрібно шаткуємо і підрум'янюємо на вершковому маслечко. Потім викладаємо його у фарш, додаємо рубану зелень і додаємо сире яйце. Гарненько все перемішуємо, видавлюємо за смаком часник і заправляємо масу спеціями. Тісто розгортаємо в тонкий прямокутник, викладаємо на промаслений лист і в центрі розподіляємо по довжині тесту половину фаршу. На нього викладаємо половинки варених яєць, а зверху залишився фарш. Далі тісто розрізаємо з обох сторін на косі смужки і попарно піднімаємо їх, защипывая зверху. Обмазуємо одержаний рулет залишилися збитим яйцем і випікаємо 30 хвилин в розігрітій духовці.
Інгредієнти:
перепелине яйце – 7 шт;
фарш м'ясний – 640 г;
молоко – 35 мл;
цибулина – 45 г;
масло рослинне – 20 мл;
свіжа петрушка – 1 пучок;
спеції .
Приготування
Яйця заздалегідь відварюємо круто, а одне розбиваємо в миску і збиваємо з молоком. У фарш додаємо подрібнену зелень, цибулю і виливаємо яєчну суміш. Приправляємо спеціями і ретельно перемішуємо. Дно форми застеляємо фольгою, промазуємо маслом і викладаємо частину фаршу. Зверху, в одну лінію, кладемо очищені яйця і накриваємо їх залишилися фаршем. Придавлюємо акуратно фарш руками, надаючи йому форму рулету. Накриваємо форму фольгою і випікаємо 50 хвилин.
Як приготувати м'ясний рулет з очеревини свинини?
Інгредієнти:
Приготування
Свинину промиваємо, промаківающімі паперовими серветками, посипаємо з обох сторін сіллю і прованськими травами. Часник очищаємо, шаткуємо пластинками і розкладаємо зверху м'яса. Акуратно закручуємо рулетом і туго пов'язуємо ниткою. Викладаємо отриманий рулет в поліетиленовий пакет, випускаємо все повітря і закріплюємо кінець. Поміщаємо заготовку у велику каструлю, заливаємо повністю водою і ставимо посуд на сильний вогонь. Після закипання, зменшуємо полум'я і варимо 15 години. Після цього, обережно виймаємо пакет з рулетом, виносимо на холод і після охолодження, нарізаємо його шматочками і подаємо на стіл.
Як приготувати м'ясний рулет з начинкою в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Кілька яєць відварюємо круто, а цибулю чистимо, дрібно шаткуємо і підрум'янюємо на вершковому маслечко. Потім викладаємо його у фарш, додаємо рубану зелень і додаємо сире яйце. Гарненько все перемішуємо, видавлюємо за смаком часник і заправляємо масу спеціями. Тісто розгортаємо в тонкий прямокутник, викладаємо на промаслений лист і в центрі розподіляємо по довжині тесту половину фаршу. На нього викладаємо половинки варених яєць, а зверху залишився фарш. Далі тісто розрізаємо з обох сторін на косі смужки і попарно піднімаємо їх, защипывая зверху. Обмазуємо одержаний рулет залишилися збитим яйцем і випікаємо 30 хвилин в розігрітій духовці.
Як приготувати м'ясний рулет з фаршу?
Інгредієнти:
Приготування
Яйця заздалегідь відварюємо круто, а одне розбиваємо в миску і збиваємо з молоком. У фарш додаємо подрібнену зелень, цибулю і виливаємо яєчну суміш. Приправляємо спеціями і ретельно перемішуємо. Дно форми застеляємо фольгою, промазуємо маслом і викладаємо частину фаршу. Зверху, в одну лінію, кладемо очищені яйця і накриваємо їх залишилися фаршем. Придавлюємо акуратно фарш руками, надаючи йому форму рулету. Накриваємо форму фольгою і випікаємо 50 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з м'ясним фаршем
Дуже хорошим варіантом швидкого перекусу в обід стане шматочок смачного і ситного пирога з наповненням з м'ясного фаршу. Далі запропонуємо два
Рулет з фаршу з яйцем в духовці
Рулет з фаршу завжди виглядає дуже красиво на святковому столі. Його подають в гарячому вигляді, але і охолодженим, у форматі закуски він апетитно
Рецепт м'ясного рулету
Це неймовірне, красиве блюдо можна назвати шедевром кулінарії. Пропонуємо вразити ваших гостей гарним і оригінальним в оформленні, м'ясних рулетом.
М'ясний рулет в тесті
Смачний м'ясний рулет в листковому тісті - страва, яка сподобається кожному. Такий рулетик буде завжди гарно виглядати на будь-якому святковому
М'ясний рулет з фаршу
М'ясні рулети вважаються класикою світової кулінарії, вони ситни, поживні і можуть поєднувати в своєму складі широке розмаїття начинок. М'ясні рулети
Сирний рулет
Рулет - це чудова закуска, яка прикрасить будь-який стіл, хоч і святковий, хоч повсякденний. Він може бути солодкий, м'ясний, овочевий. І сьогодні ми