М'ясний рулет – непросте в приготуванні страва, що уникають недосвідчені кулінари. Але якщо трохи постаратися і докласти зусиль, в результаті ви отримаєте приголомшливо смачне та вишукане блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. А ми вам в цьому допоможемо та розповімо, як правильно приготувати вдома м'ясний рулет.
Як приготувати м'ясний рулет з очеревини свинини?
Інгредієнти: свиняча очеревина – 1450 м; лавровий лист – 2 шт.; прованські трави – за смаком; часник – 20 р; морська сіль – 2 ст. ложки. Приготування Свинину промиваємо, промаківающімі паперовими серветками, посипаємо з обох сторін сіллю і прованськими травами. Часник очищаємо, шаткуємо пластинками і розкладаємо зверху м'яса. Акуратно закручуємо рулетом і туго пов'язуємо ниткою. Викладаємо отриманий рулет в поліетиленовий пакет, випускаємо все повітря і закріплюємо кінець. Поміщаємо заготовку у велику каструлю, заливаємо повністю водою і ставимо посуд на сильний вогонь. Після закипання, зменшуємо полум'я і варимо 15 години. Після цього, обережно виймаємо пакет з рулетом, виносимо на холод і після охолодження, нарізаємо його шматочками і подаємо на стіл.
Як приготувати м'ясний рулет з начинкою в духовці?
Інгредієнти: м'ясний фарш – 520 г; дріжджове листкове тісто – 245 г; масло вершкове – 45 г; цибулина – 65 г; яйце – 5 шт.; часник – 15 г; борошно – 115 г; свіжа зелень; спеції. Приготування Кілька яєць відварюємо круто, а цибулю чистимо, дрібно шаткуємо і підрум'янюємо на вершковому маслечко. Потім викладаємо його у фарш, додаємо рубану зелень і додаємо сире яйце. Гарненько все перемішуємо, видавлюємо за смаком часник і заправляємо масу спеціями. Тісто розгортаємо в тонкий прямокутник, викладаємо на промаслений лист і в центрі розподіляємо по довжині тесту половину фаршу. На нього викладаємо половинки варених яєць, а зверху залишився фарш. Далі тісто розрізаємо з обох сторін на косі смужки і попарно піднімаємо їх, защипывая зверху. Обмазуємо одержаний рулет залишилися збитим яйцем і випікаємо 30 хвилин в розігрітій духовці.
Як приготувати м'ясний рулет з фаршу?
Інгредієнти: перепелине яйце – 7 шт; фарш м'ясний – 640 г; молоко – 35 мл; цибулина – 45 г; масло рослинне – 20 мл; свіжа петрушка – 1 пучок; спеції . Приготування Яйця заздалегідь відварюємо круто, а одне розбиваємо в миску і збиваємо з молоком. У фарш додаємо подрібнену зелень, цибулю і виливаємо яєчну суміш. Приправляємо спеціями і ретельно перемішуємо. Дно форми застеляємо фольгою, промазуємо маслом і викладаємо частину фаршу. Зверху, в одну лінію, кладемо очищені яйця і накриваємо їх залишилися фаршем. Придавлюємо акуратно фарш руками, надаючи йому форму рулету. Накриваємо форму фольгою і випікаємо 50 хвилин.