» » Як приготувати крильця в духовці?

Як приготувати крильця в духовці?

Як приготувати крильця в духовці?
Сьогодні ми розповімо вам, як смачно приготувати курячі крильця в духовці. Таке нехитре блюдо чудово підійде для сімейного свята і сподобається всім без винятку.

Як приготувати крильця в духовці з картоплею?


Інгредієнти:

  • курячі крила – 750 г;

  • картопля – 550 г;

  • майонез – 75 мл;

  • спеції і приправа для птиці .


  • Приготування
    Перед тим як почати готувати крильця, запалюємо і прогріваємо духовку до 185 градусів. М'ясо обполіскуємо й обсушуємо. Картоплю чистимо, шаткуємо скибочками і викладаємо на дно форми. Промазуємо майонезом, підсолюємо при необхідності і посипаємо приправами. Зверху розподіляємо курячі крила, перемішуємо і відправляємо страву на 1 годину в гарячу духовку.

    Як приготувати хрусткі крильця в духовці?


    Інгредієнти:

  • курячі крила – 750 г;

  • каррі і сіль;

  • молоко пастеризоване – 15 мл;

  • яйце – 1 шт.;

  • панірувальні дрібні сухарі – 100 г;

  • масло рослинне – 15 мл


  • Приготування
    Курячі охолоджені крильця обполіскуємо, видаляємо при необхідності пір'я і витираємо паперовими серветками. Викладаємо м'ясо в миску, посипаємо сіллю, перцем і приправою каррі. Перемішуємо і маринуємо крила 20 хвилин. В широку миску насипаємо мелені сухарі, а в іншій збиваємо куряче яйце і вливаємо молоко. Занурюємо кожне крило спочатку в яєчну суміш, а потім паніруємо в сухарях. Викладаємо заготовки на промаслений решітку і запікаємо страву 45 хвилин.

    Як приготувати крильця в духовці з майонезом?


    Інгредієнти:

  • курячі крильця – 1 кг;

  • кетчуп;

  • майонез;

  • спеції.


  • Приготування
    Крильця добре промиваємо, обсушуємо і підсолюємо за смаком. Тепер готуємо соус: змішуємо в пиалке в рівних пропорціях кетчуп з майонезом. Заливаємо отриманою сумішшю підготовлені крильця, добре перемішуємо і маринуємо 30 хвилин. Після викладаємо м'ясо на деко і обсмажуємо протягом 40 хвилин у духовці.

    Як приготувати крильця в духовці?


    Інгредієнти:

  • крила курячі – 750 г;

  • соєвий соус – 35 мл;
  • Як приготувати крильця в духовці?

  • гірчиця – 35 г;

  • майонез – 35 мл;

  • часник – 2 зубки;

  • хмелі-сунелі – щіпка.


  • Приготування
    Майонез збиваємо з соєвим соусом, кладемо гостру гірчицю, кидаємо хмелі-сунелі і видавлюємо через прес часник. Опускаємо в приготований маринад курячі крила, перемішуємо і відправляємо м'ясо на 3 години в холодильник. Після викладаємо на деко і запікаємо 25 хвилин в духовці.
    Додав: admin | 20-03-2016, 20:25
    Переглядів: 447