Сьогодні ми розповімо вам, як смачно приготувати курячі крильця в духовці. Таке нехитре блюдо чудово підійде для сімейного свята і сподобається всім без винятку.
Як приготувати крильця в духовці з картоплею?
Інгредієнти: курячі крила – 750 г; картопля – 550 г; майонез – 75 мл; спеції і приправа для птиці . Приготування Перед тим як почати готувати крильця, запалюємо і прогріваємо духовку до 185 градусів. М'ясо обполіскуємо й обсушуємо. Картоплю чистимо, шаткуємо скибочками і викладаємо на дно форми. Промазуємо майонезом, підсолюємо при необхідності і посипаємо приправами. Зверху розподіляємо курячі крила, перемішуємо і відправляємо страву на 1 годину в гарячу духовку.
Як приготувати хрусткі крильця в духовці?
Інгредієнти: курячі крила – 750 г; каррі і сіль; молоко пастеризоване – 15 мл; яйце – 1 шт.; панірувальні дрібні сухарі – 100 г; масло рослинне – 15 мл Приготування Курячі охолоджені крильця обполіскуємо, видаляємо при необхідності пір'я і витираємо паперовими серветками. Викладаємо м'ясо в миску, посипаємо сіллю, перцем і приправою каррі. Перемішуємо і маринуємо крила 20 хвилин. В широку миску насипаємо мелені сухарі, а в іншій збиваємо куряче яйце і вливаємо молоко. Занурюємо кожне крило спочатку в яєчну суміш, а потім паніруємо в сухарях. Викладаємо заготовки на промаслений решітку і запікаємо страву 45 хвилин.
Як приготувати крильця в духовці з майонезом?
Інгредієнти: курячі крильця – 1 кг; кетчуп; майонез; спеції. Приготування Крильця добре промиваємо, обсушуємо і підсолюємо за смаком. Тепер готуємо соус: змішуємо в пиалке в рівних пропорціях кетчуп з майонезом. Заливаємо отриманою сумішшю підготовлені крильця, добре перемішуємо і маринуємо 30 хвилин. Після викладаємо м'ясо на деко і обсмажуємо протягом 40 хвилин у духовці.
Як приготувати крильця в духовці?
Інгредієнти: крила курячі – 750 г; соєвий соус – 35 мл; гірчиця – 35 г; майонез – 35 мл; часник – 2 зубки; хмелі-сунелі – щіпка. Приготування Майонез збиваємо з соєвим соусом, кладемо гостру гірчицю, кидаємо хмелі-сунелі і видавлюємо через прес часник. Опускаємо в приготований маринад курячі крила, перемішуємо і відправляємо м'ясо на 3 години в холодильник. Після викладаємо на деко і запікаємо 25 хвилин в духовці.