Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Яловичина, запечена в духовці

Яловичина, запечена в духовці

14-03-2016, 19:45
391
Яловичина, запечена в духовці
Сьогодні ми розповімо вам, як швидко і одночасно смачно запекти яловичину в духовці. Блюдо виходить соковитим, ароматним, чудово прикрасить будь-який стіл і стане вашим коронною стравою.

Яловичина, запечена в духовці в рукаві шматком


Інгредієнти:

  • шматок свіжої яловичини – 1 кг;

  • морква – 40 г;

  • соус соєвий – 60 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Шматок яловичини промиваємо, промаківающімі паперовою серветкою і натираємо гарненько дрібною сіллю і меленим перцем. Далі кладемо м'ясо в глибоку миску, поливаємо соєвим соусом, видавлюємо через прес кілька зубчиків очищеного часнику, перемішуємо і залишаємо на 40 хвилин маринуватися. Потім шпигуємо яловичину залишилися подрібненим часником і шматочками сирої морквини, зробивши в яловичині невеликі розрізи. Підготовлений шматок викладаємо в рукав, зав'язуємо туго кінці і відправляємо в гарячу духовку. Через 50 хвилин пакет акуратно розрізаємо і підрум'янюємо страву ще 10 хвилин до появи скоринки.

    Яловичина, запечена в духовці з картоплею


    Інгредієнти:

  • цибулина – 1 шт.;

  • яловичина – 330 г;

  • картопля – 345 г;

  • масло рослинне – 15 мл;

  • майонез;

  • спеції ;

  • моцарелла - 45 р.


  • Приготування
    Яловичину обполіскуємо, обсушуємо і нарізаємо шматочками невеликих розмірів. Далі викладаємо їх на стіл і відбиваємо кухонним молотком. Цибуля обробляємо, шаткуємо кільцями, картоплю нарізаємо тонкими кружечками. Круглу форму промазуємо маслом, викладаємо яловичі шматочки і приправляємо сіллю і меленим червоним і чорним перцем. Зверху викладаємо кільця ріпчастої цибулі і розподіляємо кружечки картоплі. Промазуємо поверхню майонезом, накриваємо фольгою і ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо страву приблизно 50 хвилин, а за 15 хвилин до закінчення приготування фольгу знімаємо і підрум'янюємо картоплю до готовності, посипавши за бажанням сиром моцарелла. Подаємо яловичину з картоплею в гарячому вигляді, доповнивши свіжими овочами або легким салатом.

    Рецепт запеченої яловичини з беконом в духовці


    Інгредієнти:

  • яловичина (м'якоть) – 1 кг;

  • бекон – 290 г;

  • гірчиця – 5 ч. ложок;

  • базилік – 1 ч. ложка;

  • червона мелена паприка – щіпка;

  • часник – 4 зубчики;

  • вода – 50 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Щоб смачно запекти яловичину в духовці у фользі, в м'ясі робимо неглибокі надрізи і вставляємо подрібнений часник. Рівномірним шаром наносимо гірчицю і підсолюємо за смаком. Викладаємо яловичину в глибоку посуд, додаємо трохи холодної води і кладемо м'ясо на 3 години в холодильник маринуватися. Тим часом беремо бекон, нарізаємо його довгими смужками і приправляємо меленою паприкою і сіллю. Вистилаємо Форму фольгою, викладаємо на неї замариноване м'ясо і зверху рівномірними рядами розподіляємо бекон. Накриваємо листом фольги, добре запечатуємо і запікаємо яловичину близько години в духовці при 220 градусах.

    Яловичина, запечена в духовці з овочами


    Інгредієнти:

  • яловичина свіжа – 500 г;

  • помідор – 2 шт.;

  • перець болгарський – 1 шт.;

  • морква – 40 г;

  • цибулина – 40 г;

  • зелений заморожений горошок і кукурудза – 200 г;

  • олія рослинна;
  • Яловичина, запечена в духовці

  • розмарин – 2 гілочки;

  • спеції.


  • Приготування
    М'ясо обробляємо і рубаємо невеликими шматочками. Тепер обробляємо всі овочі і подрібнюємо їх: цибулю – кільцями, перець – соломкою, помідори – кубиками, а моркву натираємо довгими смужками на крупній терочке. Викладаємо всі овочі та м'ясо шарами в промаслений скляну форму, солимо і приправляємо за смаком меленим перцем. Зверху кидаємо кілька гілочок сухого розмарину, ставимо в духовку, накриваємо фольгою й запікаємо 45 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як смачно тушити яловичину?
    Як смачно тушити яловичину?
    Не треба бути супер-кулінаром, щоб приготувати дуже смачне м'ясо. Використовуючи запропоновані далі рецепти, ви без праці зможете створити чудовий
    Як смачно приготувати яловичину в духовці?
    Як смачно приготувати яловичину в духовці?
    З яловичини можна приготувати безліч різноманітних страв, однак якщо ви - новачок у кулінарії, то рекомендуємо почати з запікання цього м'яса в
    Курка з картоплею в фользі в духовці
    Курка з картоплею в фользі в духовці
    Курка в компанії картоплі, запечена у фользі - це завжди безпрограшний варіант приготування страви, якщо гості вже на порозі. Далі розповімо, як
    Яловичина, запечена у фользі
    Яловичина, запечена у фользі
    Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо досить специфічне і приготування страви на її основі вимагає трохи навичок і знань, при цьому з запіканням її
    Яловичина під сиром в духовці
    Яловичина під сиром в духовці
    Кожне м'ясо вимагає особливих умов приготування. От наприклад, ви знаєте, як приготувати яловичину під сирною скоринкою в духовці? Якщо ні, то наша
    Яловичина у фользі
    Яловичина у фользі
    Яловичина, запечена шматком у фользі, може одночасно бути і вишуканим святковим частуванням, і ситним блюдом на простому сімейній вечері. Пропонуємо