Яловичина на сковороді
Сьогодні ми розповімо вам, як смачно і правильно приготувати соковиту яловичину на сковороді. Дотримуючись наших порад, ви отримаєте соковите і ароматне м'ясо, яке чудово підійде до будь-якого гарніру.
Інгредієнти:
м'якоть свіжої яловичини – 800 г;
спеції – за смаком;
масло вершкове – 35 р.
Приготування
Яловичину промиваємо, насухо витираємо паперовим рушником і нарізаємо м'ясо тонкими порційними шматочками упоперек волокон. На сковороду викладаємо шматочок вершкового масла і розтоплюємо його. Сіль і перець змішуємо і гарненько натираємо стейки з обох сторін. Викладаємо яловичину на сковороду і обсмажуємо спочатку 5 хвилин, а потім акуратно перевертаємо лопаткою і підрум'янюємо до готовності на іншій стороні.
Інгредієнти:
яловичина – 1 кг;
цибулина – 100 г;
олія – за смаком;
спеції.
Приготування
Отже, в невелику каструлю наливаємо воду, ставимо посуд на плиту і нагріваємо на середньому вогні. Одночасно з цим беремо сковороду наливаємо в неї рослинне масло і розігріваємо його. Шматок яловичини обробляємо, промиваємо, зрізаємо все сало і шаткуємо його соломкою. М'якоть рубаємо шматочками і кидаємо в закипілу воду. Через 20 секунд, за допомогою шумівки, акуратно виймаємо м'ясо і викладаємо в сковороду з олією. Обсмажуємо приблизно 15 хвилин, помішуючи, на сильному вогні, прикривши кришкою. Не гаючи часу, чистимо цибулини, шаткуємо тонкими півкільцями і кидаємо в напівготове м'ясо. Додаємо підготовлене раніше сало, підсолюємо за смаком, зверху прикриваємо кришкою і готуємо страву ще хвилин 5.
Інгредієнти:
яловичина – 500 г;
гірчиця – 2 ч. ложки;
манна крупа – 100 г;
масло рослинне – 100 мл;
яйце – 2 шт.;
спеції.
Приготування
Для приготування смачних яловичих відбивних, м'ясо краще всього вибирати більш світле і молоде. Отже, м'якоть ретельно промиваємо, витираємо насухо рушником і нарізаємо тоненькими шматочками. Потім кожен скибочку мачає в манну крупу, накриваємо зверху плівкою і відбиваємо. У невеликій мисці збиваємо міксером яйця, а потім додаємо спеції і гостру гірчицю. Кожен м'ясної шматок знову занурюємо в манку, а потім в яєчний кляр і обсмажуємо на рослинному маслечко в добре розпеченій сковороді до рум'яного золотистого кольору. Подаємо готові відбивні з овочами і свіжою зеленню.
Як посмажити стейк з яловичини на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину промиваємо, насухо витираємо паперовим рушником і нарізаємо м'ясо тонкими порційними шматочками упоперек волокон. На сковороду викладаємо шматочок вершкового масла і розтоплюємо його. Сіль і перець змішуємо і гарненько натираємо стейки з обох сторін. Викладаємо яловичину на сковороду і обсмажуємо спочатку 5 хвилин, а потім акуратно перевертаємо лопаткою і підрум'янюємо до готовності на іншій стороні.
Рецепт смаженої яловичини на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Отже, в невелику каструлю наливаємо воду, ставимо посуд на плиту і нагріваємо на середньому вогні. Одночасно з цим беремо сковороду наливаємо в неї рослинне масло і розігріваємо його. Шматок яловичини обробляємо, промиваємо, зрізаємо все сало і шаткуємо його соломкою. М'якоть рубаємо шматочками і кидаємо в закипілу воду. Через 20 секунд, за допомогою шумівки, акуратно виймаємо м'ясо і викладаємо в сковороду з олією. Обсмажуємо приблизно 15 хвилин, помішуючи, на сильному вогні, прикривши кришкою. Не гаючи часу, чистимо цибулини, шаткуємо тонкими півкільцями і кидаємо в напівготове м'ясо. Додаємо підготовлене раніше сало, підсолюємо за смаком, зверху прикриваємо кришкою і готуємо страву ще хвилин 5.
Відбивні з яловичини на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування смачних яловичих відбивних, м'ясо краще всього вибирати більш світле і молоде. Отже, м'якоть ретельно промиваємо, витираємо насухо рушником і нарізаємо тоненькими шматочками. Потім кожен скибочку мачає в манну крупу, накриваємо зверху плівкою і відбиваємо. У невеликій мисці збиваємо міксером яйця, а потім додаємо спеції і гостру гірчицю. Кожен м'ясної шматок знову занурюємо в манку, а потім в яєчний кляр і обсмажуємо на рослинному маслечко в добре розпеченій сковороді до рум'яного золотистого кольору. Подаємо готові відбивні з овочами і свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Антрекот з яловичини на сковороді – рецепт
У цій статті описані цікаві рецепти, які успішно різноманітять ваше повсякденне меню чудовим блюдом з яловичини, яке готувати не складно і не довго.
Як приготувати стейк з яловичини?
Стейк з яловичини - це незвичайне блюдо, яке точно стане коронним на святковому столі. Є кілька варіантів його приготування, і кожен вражає чудовим
Як посмажити стейк з яловичини на сковороді?
Традиційно стейки прийнято готувати саме з яловичини і зазвичай їх смажать на розпеченій сковороді певну кількість часу. Не будемо відступати від
Як посмажити стейк свинини на сковороді?
Одним із простих і розповсюджених видів стейка є той, що приготований з свинини. Це чудове м'ясне блюдо відмінно поєднується овочевим салатом або із
Як приготувати відбивні з яловичини на сковороді?
Багато господинь не люблять готувати відбивні, тільки тому що при смаженні м'ясо може втратити свою соковитість. У нашій статті ми відкриємо кілька
Смажена яловичина з цибулею
Приготувати м'ясо, щоб воно вийшло соковитим і напрочуд ніжним, можна по-різному. Пропонуємо вам посмажити яловичину з цибулею і подати це блюдо з