» » Яловичина на сковороді

Яловичина на сковороді

Яловичина на сковороді
Сьогодні ми розповімо вам, як смачно і правильно приготувати соковиту яловичину на сковороді. Дотримуючись наших порад, ви отримаєте соковите і ароматне м'ясо, яке чудово підійде до будь-якого гарніру.

Як посмажити стейк з яловичини на сковороді?


Інгредієнти:

  • м'якоть свіжої яловичини – 800 г;

  • спеції – за смаком;

  • масло вершкове – 35 р.


  • Приготування
    Яловичину промиваємо, насухо витираємо паперовим рушником і нарізаємо м'ясо тонкими порційними шматочками упоперек волокон. На сковороду викладаємо шматочок вершкового масла і розтоплюємо його. Сіль і перець змішуємо і гарненько натираємо стейки з обох сторін. Викладаємо яловичину на сковороду і обсмажуємо спочатку 5 хвилин, а потім акуратно перевертаємо лопаткою і підрум'янюємо до готовності на іншій стороні.

    Рецепт смаженої яловичини на сковороді


    Інгредієнти:

  • яловичина – 1 кг;

  • цибулина – 100 г;

  • олія – за смаком;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, в невелику каструлю наливаємо воду, ставимо посуд на плиту і нагріваємо на середньому вогні. Одночасно з цим беремо сковороду наливаємо в неї рослинне масло і розігріваємо його. Шматок яловичини обробляємо, промиваємо, зрізаємо все сало і шаткуємо його соломкою. М'якоть рубаємо шматочками і кидаємо в закипілу воду. Через 20 секунд, за допомогою шумівки, акуратно виймаємо м'ясо і викладаємо в сковороду з олією. Обсмажуємо приблизно 15 хвилин, помішуючи, на сильному вогні, прикривши кришкою. Не гаючи часу, чистимо цибулини, шаткуємо тонкими півкільцями і кидаємо в напівготове м'ясо. Додаємо підготовлене раніше сало, підсолюємо за смаком, зверху прикриваємо кришкою і готуємо страву ще хвилин 5.

    Відбивні з яловичини на сковороді


    Інгредієнти:

  • яловичина – 500 г;

  • гірчиця – 2 ч. ложки;

  • манна крупа – 100 г;

  • масло рослинне – 100 мл;

  • яйце – 2 шт.;

  • спеції.
  • Яловичина на сковороді


    Приготування
    Для приготування смачних яловичих відбивних, м'ясо краще всього вибирати більш світле і молоде. Отже, м'якоть ретельно промиваємо, витираємо насухо рушником і нарізаємо тоненькими шматочками. Потім кожен скибочку мачає в манну крупу, накриваємо зверху плівкою і відбиваємо. У невеликій мисці збиваємо міксером яйця, а потім додаємо спеції і гостру гірчицю. Кожен м'ясної шматок знову занурюємо в манку, а потім в яєчний кляр і обсмажуємо на рослинному маслечко в добре розпеченій сковороді до рум'яного золотистого кольору. Подаємо готові відбивні з овочами і свіжою зеленню.
    Додав: admin | 28-02-2016, 20:17
    Переглядів: 202