Як посмажити стейк з яловичини на сковороді?

Як посмажити стейк з яловичини на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам один із простих способів, як посмажити соковитий стейк з яловичини. М'ясо промиваємо, ретельно обсушуємо й нарізаємо на невеликі скибочки товщиною близько 3 сантиметрів. На сильний вогонь ставимо глибоку сковороду і розтоплюємо на ній шматочок вершкового масла. Солимо, перчимо стейки за смаком і обсмажуємо близько 3 хвилин з кожного боку. Якщо в результаті ви хочете отримати добре просмажене м'ясо зовні, але рожеве всередині, то час обжарювання одного боку збільшуємо до 4-х хвилин. Готовому стейку даємо відпочити близько 10 хвилин, щоб м'ясо вийшло м'якше, а соки рівномірно розподілилися по всьому шматку. Подаємо блюдо з будь-яким гарніром і гострим соусом.
Як смачно посмажити стейк з яловичини?
Інгредієнти:
Приготування
Для початку беремо сирі свіжі стейки, гарненько їх промиваємо й обсушуємо за допомогою паперових серветок. Після цього кожен шматок натираємо різними спеціями, але не солимо і залишаємо просочуватися на 15 хвилин. Беремо сковороду гриль, ставимо її на сильний вогонь і добре розігріваємо, промазуючи заздалегідь рослинним маслом. Викладаємо підготовлені м'ясні шматочки і обсмажуємо їх на 3 хвилинки. Після цього акуратно перевертаємо їх на іншу сторону спеціальною лопаткою і підрум'янюємо до готовності. Головне – не перетримати яловичину, щоб вона не

Тим часом чистимо цибулину, шаткуємо її півкільцями, обвалюємо гарненько в пшеничного борошні, підсолюємо за смаком і пасеруємо в сковороді в рослинному маслі до золотистого кольору. Тепер обережно викладаємо цибульку на паперову серветку і витираємо, щоб позбутися зайвого жиру. Подаємо м'ясо з цибулею на гарнір, свіжими овочами та зеленню. М'ясо солимо безпосередньо під час трапези і поливаємо будь-яким соусом на ваш смак.
Рекомендуємо добрі рецепти

Стейки з риби
Сьогодні рибні відділи великих магазинів максимально заповнені різними видами вже обробленої риби. Купивши готовий стейк, можна приготувати його

Як приготувати стейк з яловичини?
Стейк з яловичини - це незвичайне блюдо, яке точно стане коронним на святковому столі. Є кілька варіантів його приготування, і кожен вражає чудовим

Як посмажити стейк свинини на сковороді?
Одним із простих і розповсюджених видів стейка є той, що приготований з свинини. Це чудове м'ясне блюдо відмінно поєднується овочевим салатом або із

Яловичий стейк
Якість стейка залежить від ступеня підсмажування м'яса, оскільки навіть купивши ніжну м'якоть, ви можете перетворити її в підошву при неправильному

Стейк з телятини
Стейк - це смачне блюдо для справжніх чоловіків і не тільки. Його зазвичай готують з яловичини або свинини. Але сьогодні ми пропонуємо більш ніжний

Стейк в мультиварці
Стейк - це обсмажений з 2-х сторін шматок м'яса або риби. Найчастіше їх готують на сковороді або в духовці. Але сьогодні ми з вами поговоримо про те,