Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як посмажити стейк з яловичини на сковороді?

Як посмажити стейк з яловичини на сковороді?

2-11-2015, 00:07
523
Як посмажити стейк з яловичини на сковороді?
Стейк – порційно тонко відрізаний шматок м'яса, обсмажену до рум'яного стану з двох сторін. Давайте дізнаємося з вами, як правильно посмажити стейк з яловичини.

Як посмажити стейк з яловичини на сковороді?


Інгредієнти:

  • м'якоть яловичини – 800 г;

  • масло вершкове – 50 г;

  • спеції .


  • Приготування
    Пропонуємо вам один із простих способів, як посмажити соковитий стейк з яловичини. М'ясо промиваємо, ретельно обсушуємо й нарізаємо на невеликі скибочки товщиною близько 3 сантиметрів. На сильний вогонь ставимо глибоку сковороду і розтоплюємо на ній шматочок вершкового масла. Солимо, перчимо стейки за смаком і обсмажуємо близько 3 хвилин з кожного боку. Якщо в результаті ви хочете отримати добре просмажене м'ясо зовні, але рожеве всередині, то час обжарювання одного боку збільшуємо до 4-х хвилин. Готовому стейку даємо відпочити близько 10 хвилин, щоб м'ясо вийшло м'якше, а соки рівномірно розподілилися по всьому шматку. Подаємо блюдо з будь-яким гарніром і гострим соусом.

    Як смачно посмажити стейк з яловичини?


    Інгредієнти:

  • яловичі стейки – 4 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • олія – за смаком;

  • свіжа зелень , овочі – для подачі;

  • спеції.


  • Приготування
    Для початку беремо сирі свіжі стейки, гарненько їх промиваємо й обсушуємо за допомогою паперових серветок. Після цього кожен шматок натираємо різними спеціями, але не солимо і залишаємо просочуватися на 15 хвилин. Беремо сковороду гриль, ставимо її на сильний вогонь і добре розігріваємо, промазуючи заздалегідь рослинним маслом. Викладаємо підготовлені м'ясні шматочки і обсмажуємо їх на 3 хвилинки. Після цього акуратно перевертаємо їх на іншу сторону спеціальною лопаткою і підрум'янюємо до готовності. Головне – не перетримати яловичину, щоб вона не
    Як посмажити стейк з яловичини на сковороді?
    вийшла сухою і жорсткою. Далі перекладаємо стейки в форму для запікання і ставимо на 15 хвилин у розігріту духову шафу, виставивши температуру 150 градусів.
    Тим часом чистимо цибулину, шаткуємо її півкільцями, обвалюємо гарненько в пшеничного борошні, підсолюємо за смаком і пасеруємо в сковороді в рослинному маслі до золотистого кольору. Тепер обережно викладаємо цибульку на паперову серветку і витираємо, щоб позбутися зайвого жиру. Подаємо м'ясо з цибулею на гарнір, свіжими овочами та зеленню. М'ясо солимо безпосередньо під час трапези і поливаємо будь-яким соусом на ваш смак.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Стейки з риби
    Стейки з риби
    Сьогодні рибні відділи великих магазинів максимально заповнені різними видами вже обробленої риби. Купивши готовий стейк, можна приготувати його
    Як приготувати стейк з яловичини?
    Як приготувати стейк з яловичини?
    Стейк з яловичини - це незвичайне блюдо, яке точно стане коронним на святковому столі. Є кілька варіантів його приготування, і кожен вражає чудовим
    Як посмажити стейк свинини на сковороді?
    Як посмажити стейк свинини на сковороді?
    Одним із простих і розповсюджених видів стейка є той, що приготований з свинини. Це чудове м'ясне блюдо відмінно поєднується овочевим салатом або із
    Яловичий стейк
    Яловичий стейк
    Якість стейка залежить від ступеня підсмажування м'яса, оскільки навіть купивши ніжну м'якоть, ви можете перетворити її в підошву при неправильному
    Стейк з телятини
    Стейк з телятини
    Стейк - це смачне блюдо для справжніх чоловіків і не тільки. Його зазвичай готують з яловичини або свинини. Але сьогодні ми пропонуємо більш ніжний
    Стейк в мультиварці
    Стейк в мультиварці
    Стейк - це обсмажений з 2-х сторін шматок м'яса або риби. Найчастіше їх готують на сковороді або в духовці. Але сьогодні ми з вами поговоримо про те,