Як приготувати стейк з яловичини?

Як приготувати стейк з яловичини на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину промиваємо й обсушуємо паперовими серветками. Після цього нарізаємо невеликими шматочками упоперек волокон і натираємо гарненько спеціями. Вершкове масло розтоплюємо на сковороді на сильному вогні і викладаємо підготовлені стейки. Обсмажуємо м'ясо 7 хвилин з одного боку, а потім перевертаємо. Подаємо блюдо з рисом, локшиною або овочевим пюре.
Як правильно приготувати стейк з яловичини?
Інгредієнти:
Приготування
Цибулини і часник чистимо, дрібно рубаємо ножем, а імбир подрібнюємо на тертці. Для приготування маринаду змішуємо в мисці соєвий соус, мед, імбир, цибуля з часником і вливаємо сухе вино. Додаємо спеції і гарненько все перемішуємо. М'ясо промиваємо, нарізаємо скибочками, викладаємо в ароматну суміш і залишаємо маринуватися на 3 години. Духовку запалюємо і прогріваємо до 180 градусів. Обсмажуємо стейки, використовуючи функцію гриль, по 7 хвилин з кожного боку. Залишився маринад нагріваємо до закипання, проварюємо 10 хвилин і подаємо в якості соусу до м'яса.
Як приготувати стейк з яловичини в духовці?
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
М'якоть яловичини промиваємо, мачає і нарізаємо на невеликі порційні шматочки. Потім кожен скибочку обсипаємо сумішшю солі і перцю. Обсмажуємо стейки на добре розігрітій з маслом сковороді по 5 хвилин з кожної сторони. Після цього перекладаємо їх у чавунчик і ставимо на 15 хвилин у розігріту до 170 градусів духовку.
Тим часом давайте приготуємо соус до м'яса: у сотейник кладемо шматочок вершкового масла, розтоплюємо його, всипаємо борошно і підрум'янюємо її до золотистого кольору. Поступово вливаємо теплу м'ясний бульйон і помішує ложкою, щоб не було грудочок. Доводимо соус до закипання і проварюємо 10 хвилин. Далі вводимо смородиновий сік і сухе червоне вино. Кидаємо трохи спецій за смаком, все перемішуємо, кип'ятимо і відразу ж знімаємо посуд з вогню.
Запечені стейки викладаємо на тарілку, поливаємо червоним соусом і залишаємо страву на 15 хвилин «відпочити», щоб м'ясо стало м'якше і ніжніше.
Як приготувати стейк з яловичини?
Інгредієнти:
Приготування

Для початку м'ясо добре промиваємо і ретельно витираємо паперовою серветкою. На сковороду наливаємо трохи оливкового масла і розігріваємо його. Викладаємо м'ясні шматочки і обсмажуємо на сильному вогні кілька хвилин, а потім кидаємо щіпка сушеного часнику, солі і перцю. Акуратно перевертаємо стейк і підрум'янюємо з другої сторони. Після цього вливаємо трохи сухого вина і додаємо сушені трави. В процесі приготування, поливаємо м'ясо виділяється соком. Для більш запашного аромату в рецепт можете додати трохи зерен гірчиці, пару зубчиків часнику і вершки. Час приготування в основному залежить від бажаного ступеня готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти

Стейки з риби
Сьогодні рибні відділи великих магазинів максимально заповнені різними видами вже обробленої риби. Купивши готовий стейк, можна приготувати його

Стейк зі свинини на сковороді
Стейки - це чудовий варіант гарячого страви для святкового столу. Поєднується з будь-яким не складним гарніром або овочевим салатом і має широке

Як посмажити стейк з яловичини на сковороді?
Традиційно стейки прийнято готувати саме з яловичини і зазвичай їх смажать на розпеченій сковороді певну кількість часу. Не будемо відступати від

Як посмажити стейк свинини на сковороді?
Одним із простих і розповсюджених видів стейка є той, що приготований з свинини. Це чудове м'ясне блюдо відмінно поєднується овочевим салатом або із

Стейк з телятини
Стейк - це смачне блюдо для справжніх чоловіків і не тільки. Його зазвичай готують з яловичини або свинини. Але сьогодні ми пропонуємо більш ніжний

Стейк в мультиварці
Стейк - це обсмажений з 2-х сторін шматок м'яса або риби. Найчастіше їх готують на сковороді або в духовці. Але сьогодні ми з вами поговоримо про те,