Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Яблучні кільця в паніровці

Яблучні кільця в паніровці

4-12-2014, 18:28
1 501
Яблучні кільця в паніровці

Продовжуючи тему сухарів панко, сьогодні я пропоную вашій увазі рецепт солодкого страви з їх використанням. Звичайно, мінусом цього десерту багато назвуть далеко не самий корисний спосіб приготування: обсмажування в маслі.

Але з іншого боку, плюсів у цих яблучних кілець також маса. Я нарахувала принаймні три:

- Можна обійтися зовсім без цукру, так як страва солодке за рахунок яблук.

- Десерт ситний, тому багато з'їсти в будь-якому випадку не вийде.

- При мінімальних часових і грошових витратах, у вас на столі ефектний і незвичайний десерт!

Для приготування яблучних кілець знадобляться наступні інгредієнти :
яблука середнього розміру - 2 шт.
сухарі панко * - близько 20 г
яйце -1 шт.
вода - 2 ст. л.
борошно - 4 ст. л.
пластівці кукурудзяні без цукру - 4 ст. л.
кориця і цукрова пудра для прикраси - за смаком та бажанням
рослинна олія для смаження

*докладний рецепт приготування тут
Яблучні кільця в паніровці

Складність: низька

Час приготування: 20 хвилин

Кукурудзяні пластівці (несолодкі) подрібнюємо, але не дуже сильно.
Яблучні кільця в паніровці

Перемішуємо подрібнені пластівці з сухарями панко.
Яблучні кільця в паніровці

Яйце змішуємо з 2 столовими ложками холодної води.
Яблучні кільця в паніровці

Яблука очищаємо від шкірки.
Яблучні кільця в паніровці

Серцевиною з кісточками прибираємо. Найзручніше це робити спеціальним ножем для видалення серцевини.
Яблучні кільця в паніровці

Ріжемо кільцями.
Яблучні кільця в паніровці

Кожне колечко:
-обвалюємо в борошні
-опускаємо яйце
-обвалюємо в панірувальної суміші

Масло наливаємо в сковороду, і коли воно розігріється, викладаємо запаніровані колечка.
Яблучні кільця в паніровці

Обсмажуємо з кожного боку до золотистого кольору.
Яблучні кільця в паніровці

Готові кільця викладаємо на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
Яблучні кільця в паніровці

В принципі, можна починати дегустацію.
Яблучні кільця в паніровці

А можна змішати корицю з цукровою пудрою, і посипати колечка.
Яблучні кільця в паніровці

Так буде ще красивіше і смачніше.
Яблучні кільця в паніровці

Потрібно враховувати, що готувати колечка краще перед самою подачею на стіл. Вже хвилин через 20 вони стають зовсім м'якими, і не такими хрусткими і пухнастими».

Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Цибульні кільця - рецепт
Цибульні кільця - рецепт
Хочете швидко приготувати смачну закуску? Рецепт цибулевих кілець чекає вас вже давно. Дана стаття була написана спеціально для того, щоб ви
Цибульні кільця в клярі
Цибульні кільця в клярі
Цибульні кільця - традиційна закуска англійських пабів, яка поступово стала популярна у всьому світі. Приготований в хрусткому і ніжному клярі,
Штрудель з лаваша
Штрудель з лаваша
Возитися з листковим тестом для штруделя не завжди під силу, та й по часу, будь-якій господині, тому, ми пропонуємо спрощений спосіб приготування
Ананаси в листковому тісті
Ананаси в листковому тісті
Ананаси самі по собі є ласощами, але їх не завжди зручно поставити на стіл. Тому ми пропонуємо вам спробувати спекти з них смачне ласощі - ананаси в