Кебаб – рецепт

Люля-кебаб - рецепт в духовці
При відсутності можливості приготувати кебаб на мангалі, ви можете зробити його в духовій шафі. Зрозуміло, дивовижного запаху вугілля в духовці не добитися, але м'ясо все одно залишиться соковитим і смачним.
Інгредієнти:
Приготування
Для традиційного люля м'ясо подрібнюють вручну з допомогою сокирок або ножів, але якщо часу на цю нехитру процедуру немає, то просто пропустіть яловичину з бараниною через м'ясорубку. Отриманий фарш щедро посоліть, додайте свіжозмеленого перцю, куміна і паприку. Доповніть м'ясо ароматною зеленню і подрібненим цибулею. Тепер відбийте фарш про робочу поверхню пару хвилин і залиште на холоді приблизно на годину. Сформуйте кебаби і розкладіть їх на деку. Запікайте люля при 200 градусах 15-25 хвилин (виходячи з розміру).
Рецепт люля-кебаба на мангалі на шампурах
У приготуванні люля на шампурах головне, щоб фарш з цих самих шампурів не звалився прямо на вугілля. Уникнути цього допоможе добре нарубленное м'ясо, яке, після змішування з іншими складовими, слід відбити і охолодити.
Інгредієнти:
Приготування
Якщо є можливість, то нарубайте м'ясо вручну, інакше подрібніть шматок з допомогою м'ясорубки. Подрібніть цибулю і з'єднайте його з пюрированным часником. Додайте суміш до фаршу і всипте спеції. Доповніть м'ясний фарш подрібненої м'ятою, пучкою солі і добре все перемішайте. Відбийте отриману суміш про робочу поверхню не менше 10 разів або поки фарш не стане в'язким і липковатым, після, залиште його в холоді на 3-5 годин. З готового фаршу сформуйте кебаби і обсмажуйте їх на вугіллі до готовності.
Люля-кебаб - рецепт на сковороді
Інгредієнти:
Для кебаба:
Для соусу:
Приготування
Подрібнивши яловичу м'якоть, ретельно відбийте її, а потім змішайте з нарізаною зеленню і прянощами. Залиште фарш на пару годин в прохолоді.
Залийте шпажки водою і залиште на півгодини. Обсушіть шпажки і надіньте на них порції фаршу. Сформуйте кебаби в ковбаски, після чого обсмажте на середньому вогні з краплею олії до готовності.
Рецепт соусу для люля-кебаба і того простіше: змішайте всі складові разом і готово.
Донер-кебаб – рецепт
Інгредієнти:

Приготування
Свинину наріжте максимально тонко і змішайте м'ясо з прянощами, пюрированным часником, оцтом, медом і цибульними кільцями. Поставте свинину під прес від 2 годин до однієї доби. По закінченні часу обсмажуйте м'ясо порціями на розпеченій сковороді. Подавайте в піті або лаваші, в компанії сметанного соусу і овочів.
Рекомендуємо добрі рецепти

Люля-кебаб в домашніх умовах
Зазвичай традиційні кебаби обсмажують на мангалі, але якщо в останнього немає в розпорядженні або погода за вікном не дозволяє розпалити вугілля,

Як приготувати люля-кебаб на мангалі?
Люля Кебаб – це приголомшливе і дуже смачне блюдо для запікання на мангалі. Виходить відмінним завжди. Соковитим і ароматним, трохи просоченим

Рецепт люля-кебаб з свинини на мангалі
Люля-кебаб – це смачні соковиті котлетки довгастої форми, які не залишать байдужим жодного любителя м'ясних страв. Вони відмінно підходять для

Люля-кебаб в мультиварці
Люля-кебаб традиційно готують на вогнищі, також як і шашлик. Але його цілком можна зробити і в мультиварці - нашої кухонних помічниці. І зараз ми

Рецепт люля-кебаб на мангалі
Блюдо люля-кебаб поширене в кулінарних традиціях народів Азії. Воно є прекрасною альтернативою нашим шашликів. І традиційно його готують, звичайно ж,

Фарш для люля-кебаб
Люля-кебаб - страва азіатської кухні, повністю складається з м'ясного фаршу. В даному випадку саме приготування фаршу вимагає особливих навичок і