Як приготувати овочеве рагу з м'ясом?
Овочеве рагу – відмінний вечеря, який до того ж ще неймовірно корисний. Таке страву можна приготувати з додаванням різних овочів. А якщо покласти ще м'ясо, то ви отримаєте повноцінне і поживну страву. Переконайтеся в цьому самі, а ми розповімо вам, як приготувати овочеве рагу з м'ясом.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 450 г;
цибулина – 1 шт.;
картопля – 5 шт.;
баклажан – 1 шт.;
кабачок – 1 шт.;
болгарський перець – 05 шт.;
часник – 3 зубчики;
помідор – 2 шт.;
спеції;
свіжа паста томатна – 1 ч. ложка.
Приготування
Першим ділом включаємо мультиварку і виставляємо на дисплеї «Випічка» на 40 хвилин. М'ясо нарізаємо шматочками, а цибулька чистимо і шаткуємо півкільцями. Потім викладаємо підготовлені інгредієнти в чашу і пасеруємо до напівготовності. Цим часом очищаємо картоплю, нарізаємо його соломкою і додаємо за 15 хвилин до закінчення програми. З помідорів і кабачка акуратно зрізаємо шкірку і рубаємо овочі кубиками, а болгарський перець шаткуємо тоненькою соломкою. Часник подрібнюємо, а баклажани нарізаємо кубиками. Коли режим закінчиться, викладаємо в каструлю всі овочі, що залишилися, кладемо томатну пасту, підсолюємо і готуємо овочеву рагу з кабачками і м'ясом 20 хвилин. Готове блюдо викладаємо на тарілку і прикрашаємо зеленню.
Інгредієнти:
картопля – 1 кг;
капуста білокачанна – 1 кг;
кабачок – 800 г;
морква – 2 шт.;
свинина нежирна – 700 г;
цибулина – 2 шт.;
помідор – 2 шт.;
лавровий лист – 3 шт.;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Чистимо цибулину, крупно шаткуємо, викладаємо у велику сковорідку з олією і пасеруємо до м'якості. Потім кладемо нарізану шматочками свинину, перемішуємо і обсмажуємо на середньому вогні. Моркву чистимо, кришимо кубиками, додаємо в сковороду і тушкуємо ще 10 хвилин, помішуючи. З капусти, знімаємо верхні листочки і нарізаємо її великими квадратиками. Додаємо до решти овочів і перемішуємо. Потім додаємо нарізаний скибочками картопля, очищений і помідори. Приправляємо блюдо спеціями за смаком, кладемо лавровий листочок, підливаємо воду, накриваємо кришкою і тушкуємо блюдо хвилин 40 періодично помішуючи, до готовності.
Інгредієнти:
капуста – 500 г;
картопля – 1 кг;
квасоля відварна – 300 г;
м'якоть яловичини – 300 г;
цибулина – 2 шт.;
морква – 1 шт.;
паста томатна – 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
М'ясо обробляємо, нарізаємо скибочками і обсмажуємо в казані на олії. Моркву і картоплю чистимо і нарізаємо невеликими шматочками. Капусту шаткуємо соломкою, а цибулю – півкільцями. Потім викладаємо моркву з цибулькою в казанок, підливаємо трохи масла і пасеруємо овочі 10 хвилин, до прозорості. Потім кидаємо капусту, картоплю і рівномірно розподіляємо відварену квасолю. Томатну пасту розбавляємо водою, вливаємо в рагу і приправляємо блюдо спеціями за смаком. Закриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо страва хвилин 30.
Інгредієнти:
морква – 2 шт.;
цибулина – 2 шт.;
помідор – 3 шт.;
картопля – 4 шт.;
кабачок – 2 шт.;
м'якоть свинини – 400 г;
майонез;
олія рослинна.
Приготування
Картопля очищаємо, нарізаємо кружечками і викладаємо його у форму, промазану маслом. Тепер м'ясо обробляємо, обробляємо його невеликими скибочками і рівномірно розподіляємо поверх картоплі, подсаливая за смаком і промазуючи майонезом. Моркву чистимо, шаткуємо кільцями і укладаємо наступним шаром. Теж саме робимо з цибулькою. У кабачка зрізаємо шкірку, виймаємо насіння і рубаємо кружечками. Викладаємо у форму, підсолюємо, додаємо помідори і промазуємо зверху майонезом. Відправляємо рагу в гарячу духовку і запікаємо до готовності.
Рецепт овочевого рагу з м'ясом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом включаємо мультиварку і виставляємо на дисплеї «Випічка» на 40 хвилин. М'ясо нарізаємо шматочками, а цибулька чистимо і шаткуємо півкільцями. Потім викладаємо підготовлені інгредієнти в чашу і пасеруємо до напівготовності. Цим часом очищаємо картоплю, нарізаємо його соломкою і додаємо за 15 хвилин до закінчення програми. З помідорів і кабачка акуратно зрізаємо шкірку і рубаємо овочі кубиками, а болгарський перець шаткуємо тоненькою соломкою. Часник подрібнюємо, а баклажани нарізаємо кубиками. Коли режим закінчиться, викладаємо в каструлю всі овочі, що залишилися, кладемо томатну пасту, підсолюємо і готуємо овочеву рагу з кабачками і м'ясом 20 хвилин. Готове блюдо викладаємо на тарілку і прикрашаємо зеленню.
Рецепт овочевого рагу з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, крупно шаткуємо, викладаємо у велику сковорідку з олією і пасеруємо до м'якості. Потім кладемо нарізану шматочками свинину, перемішуємо і обсмажуємо на середньому вогні. Моркву чистимо, кришимо кубиками, додаємо в сковороду і тушкуємо ще 10 хвилин, помішуючи. З капусти, знімаємо верхні листочки і нарізаємо її великими квадратиками. Додаємо до решти овочів і перемішуємо. Потім додаємо нарізаний скибочками картопля, очищений і помідори. Приправляємо блюдо спеціями за смаком, кладемо лавровий листочок, підливаємо воду, накриваємо кришкою і тушкуємо блюдо хвилин 40 періодично помішуючи, до готовності.
Овочеве рагу з м'ясом і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо, нарізаємо скибочками і обсмажуємо в казані на олії. Моркву і картоплю чистимо і нарізаємо невеликими шматочками. Капусту шаткуємо соломкою, а цибулю – півкільцями. Потім викладаємо моркву з цибулькою в казанок, підливаємо трохи масла і пасеруємо овочі 10 хвилин, до прозорості. Потім кидаємо капусту, картоплю і рівномірно розподіляємо відварену квасолю. Томатну пасту розбавляємо водою, вливаємо в рагу і приправляємо блюдо спеціями за смаком. Закриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо страва хвилин 30.
Овочеве рагу з м'ясом в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Картопля очищаємо, нарізаємо кружечками і викладаємо його у форму, промазану маслом. Тепер м'ясо обробляємо, обробляємо його невеликими скибочками і рівномірно розподіляємо поверх картоплі, подсаливая за смаком і промазуючи майонезом. Моркву чистимо, шаткуємо кільцями і укладаємо наступним шаром. Теж саме робимо з цибулькою. У кабачка зрізаємо шкірку, виймаємо насіння і рубаємо кружечками. Викладаємо у форму, підсолюємо, додаємо помідори і промазуємо зверху майонезом. Відправляємо рагу в гарячу духовку і запікаємо до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рагу з баклажанів
Літо - пора свіжих соковитих сезонних овочів. Саме час для корисних страв, наприклад, рагу. Приготувати його можна з різного набору овочів. І
Овочеве рагу з кабачками в мультиварці
Найбільш популярний літній страва - це овочеве рагу. Адже тільки зі свіжих молодих овочів виходить настільки неймовірно смачне і ароматне страву. Це
Рецепт рагу з м'ясом і картоплею
М'ясне рагу - ситне, смачне і цілком самодостатня страва. Але класичний рецепт настільки універсальний, що його можна змінювати, в залежності від
Рагу з м'ясом в мультиварці
Перевагою мультиварки є можливість тривалого томління продуктів, що дозволяє отримати максимум смаку та користі. Ця функція підходить для
Овочеве рагу з куркою в мультиварці
Овочеве рагу - самостійне блюдо, яке відмінно насичує влітку в спеку, не перевантажуючи організм. І навіть, якщо додати до складу куряче м'ясо, важче
Овочеве рагу з м'ясом
Як чудово, що бувають страви, які не тільки неймовірно смачні, але при цьому ще й корисні! Саме до таких і належить овочеве рагу з м'ясом. Ситна, з