Часниковий соус з майонезом - рецепт
Часниковий соус, як і будь-який інший, не можна назвати самостійним блюдом, але разом з тим важко переоцінити його значущість на нашому столі. Багато кулінарні витвори не тільки доповнюються смачними соусами, але і здаються без них недосконалими.
Часниковий соус з майонезом прекрасно підійде до всіх м'ясних страв, риби, морепродуктів і навіть овочів. Він тонко підкреслює смак страви і надає йому неповторного аромату.
Для приготування цього чудового соусу можна використовувати як покупної майонез , так і зробити його самим в домашніх умовах, що, безсумнівно, поліпшить смакові якості додаткового страви і зробить його більш корисним. Кількість часнику можна регулювати по своєму смаку, а додавання сметани додасть соусу ніжного і більш м'якого смаку.
Нижче з наших рецептів ви дізнаєтеся, як приготувати смачний часниковий соус з майонезом.
Інгредієнти:
майонез – 130 г;
часник – 4-5 зубчиків;
мелений чорний перець – за смаком.
Приготування
Приготувати такий соус не просто, а дуже просто. Для цього очищаємо зубчики часничку і пропускаємо через прес. До часникової маси додаємо майонез, підсипаємо за смаком мелений чорний перчик і перемішуємо. Майонезно-часниковий соус готовий. Подаємо до столу, переклавши його в соусник.
Це його класичний варіант приготування, який можна урізноманітнити за своїм смаком. Наприклад, можна додати подрібнену попередньо вимиту і просушену свіжу зелень. Прекрасно підійде для цього молодий укропчик, петрушка або базилік. Також можна додавати різні ароматні спеції або замість чорного меленого перцю використовувати суміш перців різних сортів. Експериментуйте і проявляйте фантазію. Кожен раз смак соусу буде різний, але не менш цікавий.
Інгредієнти:
майонез – 280 м;
сметана середньої жирності – 120 г;
часник – 3-4 зубчики;
мелена суміш перців – за бажанням і смаком;
свіжа зелень кропу – 7 гілочок.
Приготування
Для приготування такого соусу змішуємо в мисці сметану з майонезом, додаємо видавлений через прес, попередньо очищений часник і дрібно нарізаний укропчик. За бажанням приправляємо меленої сумішшю перців і перемішуємо все віночком до однорідності і пишності. Часниковий соус зі сметаною і майонезом готовий. Накладаємо його в соусник і подаємо до столу.
Часниковий соус з майонезом прекрасно підійде до всіх м'ясних страв, риби, морепродуктів і навіть овочів. Він тонко підкреслює смак страви і надає йому неповторного аромату.
Для приготування цього чудового соусу можна використовувати як покупної майонез , так і зробити його самим в домашніх умовах, що, безсумнівно, поліпшить смакові якості додаткового страви і зробить його більш корисним. Кількість часнику можна регулювати по своєму смаку, а додавання сметани додасть соусу ніжного і більш м'якого смаку.
Нижче з наших рецептів ви дізнаєтеся, як приготувати смачний часниковий соус з майонезом.
Як зробити часниковий соус з майонезом?
Інгредієнти:
Приготування
Приготувати такий соус не просто, а дуже просто. Для цього очищаємо зубчики часничку і пропускаємо через прес. До часникової маси додаємо майонез, підсипаємо за смаком мелений чорний перчик і перемішуємо. Майонезно-часниковий соус готовий. Подаємо до столу, переклавши його в соусник.
Це його класичний варіант приготування, який можна урізноманітнити за своїм смаком. Наприклад, можна додати подрібнену попередньо вимиту і просушену свіжу зелень. Прекрасно підійде для цього молодий укропчик, петрушка або базилік. Також можна додавати різні ароматні спеції або замість чорного меленого перцю використовувати суміш перців різних сортів. Експериментуйте і проявляйте фантазію. Кожен раз смак соусу буде різний, але не менш цікавий.
Соус часниковий зі сметаною і майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування такого соусу змішуємо в мисці сметану з майонезом, додаємо видавлений через прес, попередньо очищений часник і дрібно нарізаний укропчик. За бажанням приправляємо меленої сумішшю перців і перемішуємо все віночком до однорідності і пишності. Часниковий соус зі сметаною і майонезом готовий. Накладаємо його в соусник і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вершково-часниковий соус
Для того, щоб підкреслити смак будь-якої страви, достатньо правильно вибрати соус. Пропонуємо кілька варіантів цілком універсальною добавки до різних
Часниковий соус
Часниковий соус має сотні варіацій. Його можна приготувати практично до будь-якої страви - від млинців до риби. Рецепти самих популярних варіантів ми
Білий соус до риби
Якщо ви любите робити вишукані і витончені страви з риби, то радимо вам готувати до них звичайні і не дуже соуси. А які заправки підходять до таких
Соус для шаурми
Соус для шаурми - це ключова складова, яка з'єднує всі інші інгредієнти цього нехитрого східного блюда. Щоб урівноважити смак шаурми, до рецептури
Соус з майонезу
Соус надає будь-якій страві особливий смак і вишуканий аромат. Без нього не обходиться практично жодне друге блюдо. У нашій статті ми зібрали
Сметанно-часниковий соус
Соуси зі сметани мають вершковим смаком, який чудово доповнює страви з риби і м'яса. Різновидів цієї популярної заправки дуже багато. Але сьогодні