» » Пісні бутерброди з авокадо, паштетами, грибами та квасолею - смачні рецепти н сніданок і не тільки!

Пісні бутерброди з авокадо, паштетами, грибами та квасолею - смачні рецепти н сніданок і не тільки!

Пісні бутерброди з авокадо, паштетами, грибами та квасолею - смачні рецепти н сніданок і не тільки!
Найбільш зручним і швидким перекусом вже багато років вважаються сендвічі, завдяки начинками, їх можна урізноманітнити до нескінченності. Останнім часом, з популярністю гасел за здоровий спосіб життя, більшість воліє пісні бутерброди. Вже створено чимало смачних рецептів, які не поступаються м'ясних, рибних і ковбасним.

Як приготувати пісні бутерброди?


Пісні бутерброди– відмінний вихід для тих, хто дотримується посту, або є прихильником дієтичного харчування. Завдяки різним овочевим комбінаціям, вони насичують не гірше м'ясних.

  • Багато господинь загортають суміш на листя салату і пекінської капусти.

  • Пікантний смак надають страві овочі по-корейськи.

  • Любителям солодкого сподобаються варіанти з бананами або фруктами.

  • Щоб не витрачати час на приготування начинки вранці, можна зробити напередодні пісні паштети для бутербродів. Ідеально підійдуть для такої страви житні хлібці, які не розмокають і надають особливий пікантний смак. Готувати наповнення можна з різних продуктів:



  • суміш відвареної квасолі з обсмаженими грибами;

  • запечені баклажани з горіхами і часником;

  • відварна сочевиця з смаженими печерицями;

  • паста з розвареного гороху та моркви з цибулею.


  • Смачні пісні бутерброди з підсмаженим хлібом

    Пісні бутерброди з авокадо, паштетами, грибами та квасолею - смачні рецепти н сніданок і не тільки!

    Самі швидкі та прості пісні бутерброди на сніданок – з підсмаженого хліба. У лічені хвилини вони схоплюються скоринкою, дуже смачно виходить, якщо умочити шматочки в яєчно-молочну суміш. Їм по ситості не поступаються картопляні пісні бутерброди, рецепти дозволяють комбінувати зі спеціями або цибулею, молодими кабачками.
    Інгредієнти :

  • хліб – 3-4 скибочки;

  • картопля – 2-3 шт.;

  • кабачки – 1 шт.


  • Приготування

  • Картопля і кабачок очистити, натерти, посолити, поперчити.

  • Змішати, намазати на хліб.

  • Обсмажити в розпеченому маслі намазала стороною, потім - звичайною.


  • Пісні гарячі бутерброди


    Пісні бутерброди з авокадо, паштетами, грибами та квасолею - смачні рецепти н сніданок і не тільки!

    Якщо час дозволяє, краще приготувати пісні бутерброди духовці, так начинка краще пропечеться. Їх поділяють на звичайні і закусочні. Навіть в охолодженому вигляді вони зберігають пікантний смак, і цілком замінять обід під час робочого перерви. Дуже смачним вийде частування з запеченої гарбуза, суміш можна зробити, як солодких, так і солоною.
    Інгредієнти :

  • гарбуз – 500 г;

  • батон – 8 скибочок;

  • цукор – 50 г;

  • ванілін – 10 г;

  • кориця – 10 г;

  • родзинки – 100 р.


  • Приготування

  • Гарбуз очистити, порізати, посипати корицею, запекти в духовці.

  • Родзинки запарити на 10 хвилин.

  • Гарбуз остудити, розтерти з цукром, ваніліном і родзинками, намазати на хліб.

  • Відправити пісні бутерброди в духовку на 5 хвилин.


  • Пісні бутерброди з авокадо

    Пісні бутерброди з авокадо, паштетами, грибами та квасолею - смачні рецепти н сніданок і не тільки!

    Корисним і поживним продуктом є авокадо, європейці давно готують з них смачні пісні бутерброди. Але є невеликий секрет: сам по собі фрукт несмачний, його потрібно розбавляти іншими інгредієнтами. У звичайні дні кладуть лосось, розтерте м'ясо, часник, кабачки, але можна використовувати і варіант без домішок.
    Інгредієнти :

  • авокадо – 3 шт.;

  • лимон – 1 шт.;

  • оливкова олія – 30 г;

  • хліб – 4-5 скибочок.


  • Приготування

  • Авокадо очистити, порізати, посолити, поперчити.

  • З лимона виділити сік і цедру.

  • Збити в блендері з оливковою олією.

  • Пісна паста з авокадо для бутербродів зберігає свої корисні властивості протягом двох днів, якщо зберігати її в холоді.


  • Пісні бутерброди з грибами

    Пісні бутерброди з авокадо, паштетами, грибами та квасолею - смачні рецепти н сніданок і не тільки!

    Абсолютно рівноцінні м'яса і ковбасі по ситості пісні грибні бутерброди. Багато господині в рецепті використовують печериці, вони відмінно поєднуються з овочами. Якщо скибочки грибів збризнути лимонним соком, їх можна їсти і в сирому вигляді, але пісні бутерброди з печерицями вийдуть смачніше, якщо зробити пасту.


    Інгредієнти :

  • гриби – 500 г;

  • цибуля – 2 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • хліб – 4-5 скибочок.


  • Приготування

  • Гриби обсмажити до випарювання рідини.

  • Цибулю і моркву порізати, обсмажити до м'якості.

  • Засмажку і гриби подрібнити у блендері, посолити, поперчити.


  • Пісний бутерброд в лаваші

    Пісні бутерброди з авокадо, паштетами, грибами та квасолею - смачні рецепти н сніданок і не тільки!

    Пісні рулети і бутерброди годяться не тільки для сніданку, багато варіанти можуть стати прикрасою святкового столу. Найпростіший та найшвидший спосіб – використовувати замість хліба лаваш, він прісний, і чудово поєднується з будь-якою начинкою. Довго зберігає форму, якщо «конвертик» обсмажити. Незвичайний рецепт – з картоплею і черемшею.
    Інгредієнти :

  • лаваш – 1 шт.;

  • картопля – 3 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • черемша – 1 пучок;

  • кріп – 1 пучок.


  • Приготування

  • Картоплю відварити, розім'яти.

  • Цибулю порізати, обсмажити, додати в пюре.

  • Черемшу дрібно порубати, покласти в суміш, поперчити.

  • Тонким шаром намазати лаваш, згорнути його в рулет.

  • Загорнути в харчову плівку, прибрати на півгодини на холод.


  • Пісні бутерброди з квасолею

    Пісні бутерброди з авокадо, паштетами, грибами та квасолею - смачні рецепти н сніданок і не тільки!

    Ситна і смачна пісна намазки на бутерброд виходить з квасолі, її попередньо замочують на кілька годин. Як виявилося, цей продукт використовували в розтертому вигляді ще в Середньовічній Європі, а от відкриття бутерброда належить Копернику. Пасту можна робити з різних бобових: червоних, білих сортів, навіть консервований продукт перетирають з додаванням спецій.
    Інгредієнти :

  • квасоля – 1 ст.;

  • цибуля – 2 шт.;

  • морква – 2 шт.;

  • петрушка – 1 пучок;

  • багет – 1 шт.;

  • чорний мелений перець – 10 р.


  • Приготування

  • Замочену квасолю відварити.

  • Цибулю і моркву подрібнити, обсмажити.

  • За допомогою блендера збити квасоля і засмажку, поперчити, посолити.

  • Щоб пісні квасолеві бутерброди не були сухими, в пасту можна додати трохи овочевого бульйону.


  • Пісні бутерброди з картоплею

    Пісні бутерброди з авокадо, паштетами, грибами та квасолею - смачні рецепти н сніданок і не тільки!

    Смачні та поживні пісні гарячі бутерброди з картоплею - це спрощений варіант драніков, і готуються набагато швидше. Багато господині додають в суміш яйце, тертий твердий сир і заправляють майонезом або сметаною, так виходить значно ситніше, але для поста не підійде. Компенсувати смак легко за допомогою спецій.
    Інгредієнти :

  • хліб – 5 скибок;

  • часник – 1 зубчик;

  • картопля – 3 шт.


  • Приготування

  • Картоплю натерти, посолити, поперчити.

  • В розпечене масло, додати часник.

  • Намазати пастою хліб, обсмажити спочатку не зайняту бік, потім – з картоплею.


  • Пісні бутерброди з кабачками і помідорами

    Пісні бутерброди з авокадо, паштетами, грибами та квасолею - смачні рецепти н сніданок і не тільки!

    Відмінною річної закускою стануть пісні бутерброди з помідорами дуже смачно вийде, якщо додати ще молоді кабачки або цукіні. Соковиті і красиві на вигляд, такі бутерброди - не тільки ситний перекус, але і прикраса столу, гарні вони і для пікніка. Готуються дуже легко і швидко, для тих, хто дотримується посту, майонез можна замінити оливковою олією з додаванням часнику.
    Інгредієнти :

  • багет – 1 шт.;

  • кабачки – 2 шт.;

  • помідори – 6 шт.;

  • борошно – 1 ст. л.;

  • майонез пісний – 2 ст. л.;

  • часник – 2 зубчики.


  • Приготування

  • Кабачки порізати кружальцями, скласти в миску, посолити, поперчити, настояти 15 хвилин.

  • Для соусу змішати майонез з часником.

  • Нарізати кружальцями помідори.

  • Кабачки обваляти в борошні, обсмажити, залишити на паперовій серветці, щоб стік жир.

  • На скибочки хліба покласти кабачки, змастити соусом, накрити помідорами.

  • Томати теж змастити соусом, знову викласти зверху кабачки і присмачити майонезом.

  • Шарів можна робити кілька, верхній прикрасити зеленню.
    Додав: admin | 30-03-2018, 19:21
    Переглядів: 101