Найбільш зручним і швидким перекусом вже багато років вважаються сендвічі, завдяки начинками, їх можна урізноманітнити до нескінченності. Останнім часом, з популярністю гасел за здоровий спосіб життя, більшість воліє пісні бутерброди. Вже створено чимало смачних рецептів, які не поступаються м'ясних, рибних і ковбасним.
Як приготувати пісні бутерброди?
Пісні бутерброди– відмінний вихід для тих, хто дотримується посту, або є прихильником дієтичного харчування. Завдяки різним овочевим комбінаціям, вони насичують не гірше м'ясних.
Багато господинь загортають суміш на листя салату і пекінської капусти. Пікантний смак надають страві овочі по-корейськи. Любителям солодкого сподобаються варіанти з бананами або фруктами. Щоб не витрачати час на приготування начинки вранці, можна зробити напередодні пісні паштети для бутербродів. Ідеально підійдуть для такої страви житні хлібці, які не розмокають і надають особливий пікантний смак. Готувати наповнення можна з різних продуктів: суміш відвареної квасолі з обсмаженими грибами; запечені баклажани з горіхами і часником; відварна сочевиця з смаженими печерицями; паста з розвареного гороху та моркви з цибулею. Смачні пісні бутерброди з підсмаженим хлібом
Самі швидкі та прості пісні бутерброди на сніданок – з підсмаженого хліба. У лічені хвилини вони схоплюються скоринкою, дуже смачно виходить, якщо умочити шматочки в яєчно-молочну суміш. Їм по ситості не поступаються картопляні пісні бутерброди, рецепти дозволяють комбінувати зі спеціями або цибулею, молодими кабачками.
Інгредієнти :
хліб – 3-4 скибочки; картопля – 2-3 шт.; кабачки – 1 шт. Приготування
Картопля і кабачок очистити, натерти, посолити, поперчити. Змішати, намазати на хліб. Обсмажити в розпеченому маслі намазала стороною, потім - звичайною. Пісні гарячі бутерброди
Якщо час дозволяє, краще приготувати пісні бутерброди духовці, так начинка краще пропечеться. Їх поділяють на звичайні і закусочні. Навіть в охолодженому вигляді вони зберігають пікантний смак, і цілком замінять обід під час робочого перерви. Дуже смачним вийде частування з запеченої гарбуза, суміш можна зробити, як солодких, так і солоною.
Інгредієнти :
гарбуз – 500 г; батон – 8 скибочок; цукор – 50 г; ванілін – 10 г; кориця – 10 г; родзинки – 100 р. Приготування
Гарбуз очистити, порізати, посипати корицею, запекти в духовці. Родзинки запарити на 10 хвилин. Гарбуз остудити, розтерти з цукром, ваніліном і родзинками, намазати на хліб. Відправити пісні бутерброди в духовку на 5 хвилин. Пісні бутерброди з авокадо
Корисним і поживним продуктом є авокадо, європейці давно готують з них смачні пісні бутерброди. Але є невеликий секрет: сам по собі фрукт несмачний, його потрібно розбавляти іншими інгредієнтами. У звичайні дні кладуть лосось, розтерте м'ясо, часник, кабачки, але можна використовувати і варіант без домішок.
Інгредієнти :
авокадо – 3 шт.; лимон – 1 шт.; оливкова олія – 30 г; хліб – 4-5 скибочок. Приготування
Авокадо очистити, порізати, посолити, поперчити. З лимона виділити сік і цедру. Збити в блендері з оливковою олією. Пісна паста з авокадо для бутербродів зберігає свої корисні властивості протягом двох днів, якщо зберігати її в холоді. Пісні бутерброди з грибами
Абсолютно рівноцінні м'яса і ковбасі по ситості пісні грибні бутерброди. Багато господині в рецепті використовують печериці, вони відмінно поєднуються з овочами. Якщо скибочки грибів збризнути лимонним соком, їх можна їсти і в сирому вигляді, але пісні бутерброди з печерицями вийдуть смачніше, якщо зробити пасту.
Інгредієнти :
гриби – 500 г; цибуля – 2 шт.; морква – 1 шт.; хліб – 4-5 скибочок. Приготування
Гриби обсмажити до випарювання рідини. Цибулю і моркву порізати, обсмажити до м'якості. Засмажку і гриби подрібнити у блендері, посолити, поперчити. Пісний бутерброд в лаваші
Пісні рулети і бутерброди годяться не тільки для сніданку, багато варіанти можуть стати прикрасою святкового столу. Найпростіший та найшвидший спосіб – використовувати замість хліба лаваш, він прісний, і чудово поєднується з будь-якою начинкою. Довго зберігає форму, якщо «конвертик» обсмажити. Незвичайний рецепт – з картоплею і черемшею.
Інгредієнти :
лаваш – 1 шт.; картопля – 3 шт.; цибуля – 1 шт.; черемша – 1 пучок; кріп – 1 пучок. Приготування
Картоплю відварити, розім'яти. Цибулю порізати, обсмажити, додати в пюре. Черемшу дрібно порубати, покласти в суміш, поперчити. Тонким шаром намазати лаваш, згорнути його в рулет. Загорнути в харчову плівку, прибрати на півгодини на холод. Пісні бутерброди з квасолею
Ситна і смачна пісна намазки на бутерброд виходить з квасолі, її попередньо замочують на кілька годин. Як виявилося, цей продукт використовували в розтертому вигляді ще в Середньовічній Європі, а от відкриття бутерброда належить Копернику. Пасту можна робити з різних бобових: червоних, білих сортів, навіть консервований продукт перетирають з додаванням спецій.
Інгредієнти :
квасоля – 1 ст.; цибуля – 2 шт.; морква – 2 шт.; петрушка – 1 пучок; багет – 1 шт.; чорний мелений перець – 10 р. Приготування
Замочену квасолю відварити. Цибулю і моркву подрібнити, обсмажити. За допомогою блендера збити квасоля і засмажку, поперчити, посолити. Щоб пісні квасолеві бутерброди не були сухими, в пасту можна додати трохи овочевого бульйону. Пісні бутерброди з картоплею
Смачні та поживні пісні гарячі бутерброди з картоплею - це спрощений варіант драніков, і готуються набагато швидше. Багато господині додають в суміш яйце, тертий твердий сир і заправляють майонезом або сметаною, так виходить значно ситніше, але для поста не підійде. Компенсувати смак легко за допомогою спецій.
Інгредієнти :
хліб – 5 скибок; часник – 1 зубчик; картопля – 3 шт. Приготування
Картоплю натерти, посолити, поперчити. В розпечене масло, додати часник. Намазати пастою хліб, обсмажити спочатку не зайняту бік, потім – з картоплею. Пісні бутерброди з кабачками і помідорами
Відмінною річної закускою стануть пісні бутерброди з помідорами дуже смачно вийде, якщо додати ще молоді кабачки або цукіні. Соковиті і красиві на вигляд, такі бутерброди - не тільки ситний перекус, але і прикраса столу, гарні вони і для пікніка. Готуються дуже легко і швидко, для тих, хто дотримується посту, майонез можна замінити оливковою олією з додаванням часнику.
Інгредієнти :
багет – 1 шт.; кабачки – 2 шт.; помідори – 6 шт.; борошно – 1 ст. л.; майонез пісний – 2 ст. л.; часник – 2 зубчики. Приготування
Кабачки порізати кружальцями, скласти в миску, посолити, поперчити, настояти 15 хвилин. Для соусу змішати майонез з часником. Нарізати кружальцями помідори. Кабачки обваляти в борошні, обсмажити, залишити на паперовій серветці, щоб стік жир. На скибочки хліба покласти кабачки, змастити соусом, накрити помідорами. Томати теж змастити соусом, знову викласти зверху кабачки і присмачити майонезом. Шарів можна робити кілька, верхній прикрасити зеленню.