Курячі стегенця з картоплею в духовці в рукаві, фользі і в горщику - рецепти з майонезом, грибами та квасолею
Курячі стегенця з картоплею в духовці - легендарне сімейне блюдо. Цілі покоління передають рецепти один одному, описуючи красу простої їжі, де один тільки спосіб приготування вже викликає апетит. Окремої згадки заслуговують спеції і соуси, які надають овочам і соковитість м'яса, м'якість і небувалий аромат і звуть негайно братися за роботу.
Правильніше, простіше, корисніше і смачніше всього запекти ніжки з картоплею. Для цього пару бульб попередньо чистять, нарізають скибочками, змащують маслом і спеціями і укладають на деко. Зверху розміщують нашпиговані натерті часником і спеціями гомілки, і відправляють блюдо запікати приблизно на годину (температура 200 градусів).
Смачна картопля з ніжками на деку в духовці вийде, якщо всі компоненти змастити міксом з майонезу (або сметани) і спецій - ці деталі зроблять блюдо неповторним.
Для того, щоб ніжки як слід зарум'янилися, їх необхідно змастити кетчупом або куркумою.
Хрусткі курячі стегенця з картоплею в духовці можливі тільки при використанні гриля і картоплі із середнім утриманням крохмалю. При запіканні він стає хрустким.
Курячі стегенця з картоплею в духовці з майонезом - перше, що приходить на розум, коли треба нагодувати домочадців смачною, простий і добротної їжею. У цьому випадку, майонез незамінний. Він чудово захищає продукти від пересихання, робить їх соковитими і рум'яними, а його харчові та смакові якості здатні замінити арсенал спецій і приправ.
Інгредієнти:
гомілки - 3 шт.;
картопля - 500 г;
майонез - 180 г;
зубок часнику - 4 шт.
Приготування
Картопля крупно наріжте.
Замаринуйте картоплю і м'ясо в майонезі і часнику.
Запікайте курячі стегенця з картоплею в духовці 60 хвилин при 180 градусах.
Є маса приводів запекти стегенця з картоплею в рукаві. В герметичному рукаві продукти не підгорають, знемагають у власному соку, виходять ніжними і пропареними, а посуд, духовка залишаються чистими. Не обтяжує і саме приготування: від господинь потрібно тільки нарізати компоненти і помістити їх в рукав, а все інше зробить духовка.
Інгредієнти:
гомілки - 850 г;
картопля - 6 шт.;
цибуля - 1 шт.;
сметана - 40 г;
гірчиця - 15 р.
Приготування
Замаринуйте гомілки в гірчиці на 15 хвилин.
Покладіть в рукав разом з картоплею і цибулею.
Додайте сметану і затягніть рукав.
Запікайте курячі стегенця з картоплею в духовці при 180 градусах 45 хвилин.
Курячі ніжки в фользі з картоплею - ще один варіант корисного і ситного страви, де можна запекти і гаряче, і гарнір в одному пакеті. При цьому не варто хвилюватися про якість їжі. Фольга герметична, чудово утримує вологу і рівномірно розподіляє температуру по поверхні, а від того, картопля і стегенця вийдуть соковитими, рум'яними і пропеченными.
Інгредієнти:
стегенця - 4 шт.;
картопля - 7 шт.;
цибуля - 2 шт.;
зубок часнику - 4 шт.;
петрушка - 20 г;
приправа універсальна - 20 р.
Приготування
Розріжте стегенця навпіл і нафаршируйте зубками часнику і приправою.
Картопля очистіть і наріжте кубиками, а цибулю - кільцями.
Викладіть на фольгу овочі і стегенця шарами.
Полийте маслом, накрийте фольгою.
Випікайте при 200 градусах 60 хвилин.
Запечені курячі стегенця з картоплею в духовці - блюдо, яке допоможе проявити фантазію і наповнити їжу новими соками і ароматами. Далеко ходити не треба - в будинку завжди знайдеться сир. Він є ідеальним компонентом для того, щоб блюдо придбало ніжність і солонувату скоринку, а все, що необхідно зробити - просто натерти його на тертці і запекти під фольгою.
Інгредієнти:
стегенця - 4 шт.;
сир - 150 г;
картопля - 8 шт.;
цибуля - 2 шт.;
прованські трави - 20 р.
Приготування
Наріжте стегенця порційно.
Приправити олією і спеціями і викладіть на деко разом з овочами.
Посипте сиром і запікайте під фольгою 45 хвилин при 200 градусах.
Курячі стегенця з картоплею в духовці - рецепт, який стане основою для приготування
різних страв. Не стало винятком і «м'ясо по-французьки» , де свинину замінили на більш ніжну і соковиту курятину, від чого страва виграло і фінансово, і за смаком. Рецепт не зазнав змін. Компоненти так само укладають шарами (м'ясо, цибуля, картопля) і запікають під сиром.
Інгредієнти:
гомілки - 800 г;
картопля - 600 г;
морква - 1 шт.;
цибуля - 3 шт.;
майонез - 400 г;
сир - 250 р.
Приготування
Замаринуйте м'ясо птиці у 80 г майонезу на 2 години.
Картоплю наріжте слайсами, а цибулю - кільцями.
Укладіть компоненти шарами, змащуючи кожен майонезом: гомілки, цибуля, картопля.
Готуйте курячі стегенця з картоплею і сиром в духовці під сиром 45 хвилин при 180 градусах.
Саме апетитне печеня з курячими ніжками і картоплею виходить у горщиках. У цій кухонного начиння навіть прості компоненти завжди набувають особливий смак і колорит. Потомившись в глиняному посуді разом з овочевою заправкою, вони набувають ніжність, соковитість, благородний смак, апетитний вигляд і радують гостей порційній подачею.
Інгредієнти:
гомілки - 2 шт.;
картопля - 6 шт.;
перець - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
окріп - 280 мл;
зубок часнику - 4 шт.;
зелень - 40 г;
приправа для картоплі - 10 р.
Приготування
Замаринуйте гомілки в спеціях.
Обсмажте перець, цибулю, часник і моркву.
Картоплю наріжте кубиками.
Розкладіть компоненти по горщикам.
Налийте в кожен горщик по 70 мл окропу, накрийте кришкою і запікайте в духовці 60 хвилин при 180 градусах.
Бажаючі зробити рецепт курячих ніжок з картоплею більш дієтичним можуть замаринувати м'ясо в кефірі. Такий маринад розм'якшить жорсткі волокна ніжок і допоможе їм потрапити на стіл смачними і корисними, адже м'ясо і картопля запікається без жиру в маринаді з кефіру, який вбирається, не залишаючи жодного сліду.
Інгредієнти:
ніжки - 12 кг;
картопля - 800 г;
кефір - 700 мл;
цибуля - 2 шт.;
зубок часнику - 6 шт.;
зелень - 40 р.
Приготування
Порційні шматочки ніжок замаринуйте в кефірі з цибулею, часником і зеленню на годину.
Запікайте в кефирном маринаді разом з картоплею при 200 градусах годину.
Урізноманітнити приготування курячих ніжок у духовці з картоплею можна за допомогою грибів. Тим більше, що таке тріо давно визнано класичним і завжди є безпрограшним варіантом ситного обіду. Щоб гриби привнесли хрусткость і максимально розкрили аромат, краще підрум'янити їх на сковороді, навіть якщо мова йде про печерицях.
Інгредієнти:
ніжки - 900 г;
картопля - 6 шт.;
цибуля - 1 шт.;
печериці - 200 г;
олія - 60 мл;
приправа для картоплі - 10 р.
Приготування
Підрум'яньте гриби разом з цибулею.
Натріть картоплю і ніжки спеціями.
Покладіть на деко всі компоненти під фольгою і випікайте 45 хвилин при 190 градусах.
Навіть запечені ніжки з картоплею, при правильних доповнення, можуть стати чудовим підмогою в дні дієт. Замість масла в рецептах можна використовувати низькокалорійний томатний соус, а для користі і поживності - додати зелену квасолю. Тим більше, що остання розширює смакові кордону страви і надає можливість вибору.
Інгредієнти:
стегенця - 3 шт.;
картопля - 8 шт.;
зелена квасоля - 250 г;
вода - 300 мл;
томатна паста - 60 г;
зубок часнику - 5 шт.
Приготування
Замаринуйте стегенця в олії і часнику на 30 хвилин.
Прогрійте воду і томатну пасту.
Залийте часточки картоплі, стегенця і зелену квасолю соусом під фольгою і випікайте при 200 градусах 50 хвилин.
Як смачно приготувати курячі стегенця з картоплею?
Правильніше, простіше, корисніше і смачніше всього запекти ніжки з картоплею. Для цього пару бульб попередньо чистять, нарізають скибочками, змащують маслом і спеціями і укладають на деко. Зверху розміщують нашпиговані натерті часником і спеціями гомілки, і відправляють блюдо запікати приблизно на годину (температура 200 градусів).
Ніжки з картоплею в духовці з майонезом
Курячі стегенця з картоплею в духовці з майонезом - перше, що приходить на розум, коли треба нагодувати домочадців смачною, простий і добротної їжею. У цьому випадку, майонез незамінний. Він чудово захищає продукти від пересихання, робить їх соковитими і рум'яними, а його харчові та смакові якості здатні замінити арсенал спецій і приправ.
Інгредієнти:
Приготування
Ніжки з картоплею в рукаві в духовці
Є маса приводів запекти стегенця з картоплею в рукаві. В герметичному рукаві продукти не підгорають, знемагають у власному соку, виходять ніжними і пропареними, а посуд, духовка залишаються чистими. Не обтяжує і саме приготування: від господинь потрібно тільки нарізати компоненти і помістити їх в рукав, а все інше зробить духовка.
Інгредієнти:
Приготування
Ніжки з картоплею в фользі
Курячі ніжки в фользі з картоплею - ще один варіант корисного і ситного страви, де можна запекти і гаряче, і гарнір в одному пакеті. При цьому не варто хвилюватися про якість їжі. Фольга герметична, чудово утримує вологу і рівномірно розподіляє температуру по поверхні, а від того, картопля і стегенця вийдуть соковитими, рум'яними і пропеченными.
Інгредієнти:
Приготування
Курячі стегенця з картоплею і сиром
Запечені курячі стегенця з картоплею в духовці - блюдо, яке допоможе проявити фантазію і наповнити їжу новими соками і ароматами. Далеко ходити не треба - в будинку завжди знайдеться сир. Він є ідеальним компонентом для того, щоб блюдо придбало ніжність і солонувату скоринку, а все, що необхідно зробити - просто натерти його на тертці і запекти під фольгою.
Інгредієнти:
Приготування
Картопля по-французьки з курячими ніжками
Курячі стегенця з картоплею в духовці - рецепт, який стане основою для приготування
різних страв. Не стало винятком і «м'ясо по-французьки» , де свинину замінили на більш ніжну і соковиту курятину, від чого страва виграло і фінансово, і за смаком. Рецепт не зазнав змін. Компоненти так само укладають шарами (м'ясо, цибуля, картопля) і запікають під сиром.
Інгредієнти:
Приготування
Курячі ніжки в горщику з картоплею
Саме апетитне печеня з курячими ніжками і картоплею виходить у горщиках. У цій кухонного начиння навіть прості компоненти завжди набувають особливий смак і колорит. Потомившись в глиняному посуді разом з овочевою заправкою, вони набувають ніжність, соковитість, благородний смак, апетитний вигляд і радують гостей порційній подачею.
Інгредієнти:
Приготування
Курячі стегенця з картоплею в кефірі
Бажаючі зробити рецепт курячих ніжок з картоплею більш дієтичним можуть замаринувати м'ясо в кефірі. Такий маринад розм'якшить жорсткі волокна ніжок і допоможе їм потрапити на стіл смачними і корисними, адже м'ясо і картопля запікається без жиру в маринаді з кефіру, який вбирається, не залишаючи жодного сліду.
Інгредієнти:
Приготування
Курячі стегенця з картоплею і грибами
Урізноманітнити приготування курячих ніжок у духовці з картоплею можна за допомогою грибів. Тим більше, що таке тріо давно визнано класичним і завжди є безпрограшним варіантом ситного обіду. Щоб гриби привнесли хрусткость і максимально розкрили аромат, краще підрум'янити їх на сковороді, навіть якщо мова йде про печерицях.
Інгредієнти:
Приготування
Стегенця з картоплею та квасолею в духовці
Навіть запечені ніжки з картоплею, при правильних доповнення, можуть стати чудовим підмогою в дні дієт. Замість масла в рецептах можна використовувати низькокалорійний томатний соус, а для користі і поживності - додати зелену квасолю. Тим більше, що остання розширює смакові кордону страви і надає можливість вибору.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Стегенця з майонезом і часником в духовці з картоплею, сиром і гірчицею - рецепти для курячих та качиних ніжок
Стегенця з майонезом і часником в духовці гарні для будь-якого кухаря тим, що на підготовку маринаду піде трохи часу, решту часу страва просто
Стегенця в духовці - рецепти запечених курячих та качиних ніжок з хрусткою скоринкою
Приготувати стегенця в духовці можна, застосовуючи на практиці доступні ідеї щодо використання всіляких маринадных сумішей і уместному супроводу до
Стегенця в духовці
Страви з курятини - самі популярні й улюблені у багатьох кулінарів, тому і рецептів на її основі так багато. У цій статті зібрані найбільш неймовірні
Курячі стегенця з картоплею в духовці
Відмінний варіант одночасно приготувати гаряче з гарніром - це запекти картоплю з курячими ніжками. Це досить бюджетне блюдо оцінять усі по
Курячі стегенця з картоплею в мультиварці
Найчастіше курячі ніжки готують дуже просто, без надмірностей. Тому такого роду страва воліють подавати на повсякденний стіл. Однак, дотримуючись