Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Філе судака в духовці

Філе судака в духовці

9-12-2016, 10:21
972
Філе судака в духовці
Запечена рибка – прекрасне блюдо, яке смачне і корисне. Як смачно приготувати філе судака в духовці, читайте нижче.

Філе судака в духовці – рецепт


Інгредієнти:

  • філе судака – 600 г;

  • олія оливкова – 9 ст. ложок;

  • помідори черрі – 15 шт.;

  • часник – 1 зубчик;

  • листочки базиліка – 6 шт.;

  • сік лимона – 20 мл;

  • вершкове натуральне масло – 50 г;

  • гірчиця – 1 ст. ложка;

  • цукор – 50 г;

  • суміш перців;

  • сіль.


  • Приготування

  • Гарбуз чистимо і нарізаємо кубиками середнього розміру.

  • Розтоплюємо вершкове масло і з'єднуємо його з 3 ложками оливкової. Отриманою сумішшю поливаємо гарбуз. Додаємо цукор, підсолюємо і розмішуємо.

  • Духовку розігріваємо до 180 градусів, поміщаємо на деко гарбуз, на неї кладемо шматочки філе, притрушенные сіллю і перцем, і 25 хвилин запікаємо.

  • Вимиті помідори черрі ріжемо навпіл.

  • Подрібнюємо часник і листочки базиліка.

  • Нагріваємо на сковороді 3 столові ложки оливкової олії і пасеруємо в ньому помідори з базиліком і часником близько 3 хвилин.

  • Для заправки змішуємо гірчицю з рештою олією і лимонним соком.

  • Філе судака на подушці з гарбуза поливаємо отриманої заправкою, зверху поміщаємо помідорчики і подаємо до столу.


  • Як приготувати філе судака в духовці?


    Інгредієнти:

  • філе судака – 800 г;

  • сир – 150 г;

  • масло натуральне вершкове – 40 г;

  • свіжа петрушка – 50 г;

  • перець мелений чорний;

  • сіль.


  • Приготування

  • Вимиту і обсушену зелень дрібненько шаткуємо.

  • Подрібнюємо на тертці сир.

  • Змішуємо сир з зеленню і масло до однорідності.

  • Вимите і обсушенное філе судака нарізаємо порційними шматочками.

  • Форму застеляємо пергаментом і поміщаємо в неї рибу. Посипаємо перцем, трохи присаливаем, а зверху рівномірно розподіляємо масляну суміш.

  • Запікаємо При 180 градусах 20 хвилин.


  • Філе судака в духовці з картоплею


    Інгредієнти:

  • філе судака без шкіри – 500 г;

  • картопля – 700 г;

  • пармезан – 150 г;

  • білий салатний цибуля – 1 шт.;

  • соус соєвий – 20 мл;

  • щільні помідори – 3 шт.;

  • сметана – 400 г;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування

  • Філе судака миємо й нарізаємо порційними шматочками. Поміщаємо його в миску і заливаємо соєвим соусом. Добре розмішуємо.

  • Очищаємо картоплю і шаткуємо його тоненькими кружальцями.

  • Цибулю і помідор шаткуємо півкільцями.

  • Подрібнюємо теркою сир.

  • Інгредієнти викладаємо шарами в форму, злегка змащену маслом: картопля, який трохи підсолюємо і перчимо. Наносимо шар сметани. Потім кладемо цибулю і помідори, також трохи підсолюємо.

  • Викладаємо рибку, змащуємо її сметаною і притрушиваем сиром.

  • При 180 градусах філе судака з овочами запікаємо в духовці 1 годину 20 хвилин.


  • Приємного всім апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Філе пангасіуса в духовці
    Філе пангасіуса в духовці
    Шалено смачне блюдо можна створити з простенької рибки. Далі розповімо, як запекти філе пангасіуса по-новому. Підкажемо, якими компонентами краще
    Судак, запечений у фользі
    Судак, запечений у фользі
    Яскравий представник водного царства - судак, приготований за запропонованими рецептами, неодмінно вийде особливо смачною. Адже ми розповімо, як
    Судак, запечений у фользі в духовці
    Судак, запечений у фользі в духовці
    Серед безлічі рибних страв самим смачним, звичайно, судак, запечений цілою тушкою. Для якісного результату готового страви, рекомендуємо запекти її у
    Котлети з судака
    Котлети з судака
    Котлети - улюблене багатьма блюдо. З чим їх тільки не готують: з м'ясом, грибами, овочами, рибою?! І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижні
    Запечений судак в духовці
    Запечений судак в духовці
    Судак - ніжна і благородна риба родини Окуневих, яка вважається дієтичним продуктом. У ній містяться цінні мінеральні сполуки, а також велику
    Судак в клярі
    Судак в клярі
    Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. У рибі містяться речовини, необхідні для нормального функціонування серця, мозку і для