Філе судака в духовці
Запечена рибка – прекрасне блюдо, яке смачне і корисне. Як смачно приготувати філе судака в духовці, читайте нижче.
Інгредієнти:
філе судака – 600 г;
олія оливкова – 9 ст. ложок;
помідори черрі – 15 шт.;
часник – 1 зубчик;
листочки базиліка – 6 шт.;
сік лимона – 20 мл;
вершкове натуральне масло – 50 г;
гірчиця – 1 ст. ложка;
цукор – 50 г;
суміш перців;
сіль.
Приготування
Гарбуз чистимо і нарізаємо кубиками середнього розміру.
Розтоплюємо вершкове масло і з'єднуємо його з 3 ложками оливкової. Отриманою сумішшю поливаємо гарбуз. Додаємо цукор, підсолюємо і розмішуємо.
Духовку розігріваємо до 180 градусів, поміщаємо на деко гарбуз, на неї кладемо шматочки філе, притрушенные сіллю і перцем, і 25 хвилин запікаємо.
Вимиті помідори черрі ріжемо навпіл.
Подрібнюємо часник і листочки базиліка.
Нагріваємо на сковороді 3 столові ложки оливкової олії і пасеруємо в ньому помідори з базиліком і часником близько 3 хвилин.
Для заправки змішуємо гірчицю з рештою олією і лимонним соком.
Філе судака на подушці з гарбуза поливаємо отриманої заправкою, зверху поміщаємо помідорчики і подаємо до столу.
Інгредієнти:
філе судака – 800 г;
сир – 150 г;
масло натуральне вершкове – 40 г;
свіжа петрушка – 50 г;
перець мелений чорний;
сіль.
Приготування
Вимиту і обсушену зелень дрібненько шаткуємо.
Подрібнюємо на тертці сир.
Змішуємо сир з зеленню і масло до однорідності.
Вимите і обсушенное філе судака нарізаємо порційними шматочками.
Форму застеляємо пергаментом і поміщаємо в неї рибу. Посипаємо перцем, трохи присаливаем, а зверху рівномірно розподіляємо масляну суміш.
Запікаємо При 180 градусах 20 хвилин.
Інгредієнти:
філе судака без шкіри – 500 г;
картопля – 700 г;
пармезан – 150 г;
білий салатний цибуля – 1 шт.;
соус соєвий – 20 мл;
щільні помідори – 3 шт.;
сметана – 400 г;
сіль;
перець.
Приготування
Філе судака миємо й нарізаємо порційними шматочками. Поміщаємо його в миску і заливаємо соєвим соусом. Добре розмішуємо.
Очищаємо картоплю і шаткуємо його тоненькими кружальцями.
Цибулю і помідор шаткуємо півкільцями.
Подрібнюємо теркою сир.
Інгредієнти викладаємо шарами в форму, злегка змащену маслом: картопля, який трохи підсолюємо і перчимо. Наносимо шар сметани. Потім кладемо цибулю і помідори, також трохи підсолюємо.
Викладаємо рибку, змащуємо її сметаною і притрушиваем сиром.
При 180 градусах філе судака з овочами запікаємо в духовці 1 годину 20 хвилин.
Приємного всім апетиту!
Філе судака в духовці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати філе судака в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Філе судака в духовці з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Приємного всім апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Філе пангасіуса в духовці
Шалено смачне блюдо можна створити з простенької рибки. Далі розповімо, як запекти філе пангасіуса по-новому. Підкажемо, якими компонентами краще
Судак, запечений у фользі
Яскравий представник водного царства - судак, приготований за запропонованими рецептами, неодмінно вийде особливо смачною. Адже ми розповімо, як
Судак, запечений у фользі в духовці
Серед безлічі рибних страв самим смачним, звичайно, судак, запечений цілою тушкою. Для якісного результату готового страви, рекомендуємо запекти її у
Котлети з судака
Котлети - улюблене багатьма блюдо. З чим їх тільки не готують: з м'ясом, грибами, овочами, рибою?! І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижні
Запечений судак в духовці
Судак - ніжна і благородна риба родини Окуневих, яка вважається дієтичним продуктом. У ній містяться цінні мінеральні сполуки, а також велику
Судак в клярі
Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. У рибі містяться речовини, необхідні для нормального функціонування серця, мозку і для