» » Куряче філе з помідорами в духовці

Куряче філе з помідорами в духовці

Куряче філе з помідорами в духовці
Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати незрівнянне куряче філе з помідорами і запекти всю цю незвичайну смакоту в духовці.

Запечене куряче філе з грибами, помідорами і сиром в духовці


Інгредієнти:

  • куряче філе (охолоджене) – 3 шт.;

  • мариновані шампіньйони – 1 банка;

  • помідори – 4-5 шт.;

  • соєвий соус – 40 мл;

  • твердий сир – 220 г;

  • жирний майонез – 180 мл;

  • сіль – за смаком;

  • соняшникова олія – 1 ст. ложка.


  • Приготування

  • Кожне вимите філе нарізаємо поздовжніми пластинами, а потім зовсім небагато, відбиваємо їх кухонним молотком.

  • Присипаємо всі отримані шматочки дрібною сіллю, складаємо їх у невелику миску і поливаємо все м'ясо соєвим соусом. У такому вигляді залишаємо його на 35-40 хвилин.

  • Ретельно промасливаем глибоке деко і по всій його площі розкладаємо куряче філе.

  • Мариновані гриби подрібнюємо на тонкі скибочки і розподіляємо їх по поверхні нашої курочки.

  • Не сильно великі помідори нарізаємо на 4-6 міліметрові гуртки і викладаємо їх на гриби.

  • Рясно покриваємо всі жирним майонезом, а вже поверх нього викладаємо тертий сир.

  • Виставляємо деко по самому центру духовки і при 185 градусах готуємо страву 35 хвилин.


  • Рецепт курячого філе з картоплею, помідорами і сиром в духовці


    Інгредієнти:

  • філе (куряче) – 2 шт.;

  • помідори – 2-3 шт.;

  • картопля – 4 шт.;

  • жирна сметана – 3 ст. ложки;

  • куряче яйце – 2 шт.;

  • часник – 2 зубки;

  • майонез – 2 ст. ложки;

  • твердий сир – 100 г;

  • соняшникова олія – 2 ч. ложки;

  • перець, сіль – по щіпці.


  • Приготування

  • Куряче філе нарізаємо і також трохи його відбиваємо.

  • Пекарський лист повністю застеляємо відрізу харчової фольги, яку змащуємо маслом. Викладаємо на неї все куряче м'ясо і за допомогою силіконової пензлика змащуємо його не сильно жирним майонезом, а далі розподіляємо по поверхні філе, гуртки соковитих помідорів.

  • Очищені бульби картоплі протираємо через саму крупну тертку.

  • яйця збиваємо з додаванням жирної сметани, кухонної солі і ароматного чорного перцю. У цю суміш вводимо максимально дрібно нарубаний часник і натерту раніше картоплю.

  • Тепер це все перемішуємо і рівномірно розподіляємо по всім кусочкам філе.

  • Засипаємо тертим твердим сиром і відправляємо пекарський лист в прогрітий до 200 градусної температури духова шафа.

  • Протягом недовгих 45 хвилин готуємо наше смачне і ситне блюдо.
    Додав: admin | 9-12-2016, 09:34
    Переглядів: 82