Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати незрівнянне куряче філе з помідорами і запекти всю цю незвичайну смакоту в духовці.
Запечене куряче філе з грибами, помідорами і сиром в духовці
Інгредієнти: куряче філе (охолоджене) – 3 шт.; мариновані шампіньйони – 1 банка; помідори – 4-5 шт.; соєвий соус – 40 мл; твердий сир – 220 г; жирний майонез – 180 мл; сіль – за смаком; соняшникова олія – 1 ст. ложка. Приготування Кожне вимите філе нарізаємо поздовжніми пластинами, а потім зовсім небагато, відбиваємо їх кухонним молотком. Присипаємо всі отримані шматочки дрібною сіллю, складаємо їх у невелику миску і поливаємо все м'ясо соєвим соусом. У такому вигляді залишаємо його на 35-40 хвилин. Ретельно промасливаем глибоке деко і по всій його площі розкладаємо куряче філе. Мариновані гриби подрібнюємо на тонкі скибочки і розподіляємо їх по поверхні нашої курочки. Не сильно великі помідори нарізаємо на 4-6 міліметрові гуртки і викладаємо їх на гриби. Рясно покриваємо всі жирним майонезом, а вже поверх нього викладаємо тертий сир. Виставляємо деко по самому центру духовки і при 185 градусах готуємо страву 35 хвилин. Рецепт курячого філе з картоплею, помідорами і сиром в духовці
Інгредієнти: філе (куряче) – 2 шт.; помідори – 2-3 шт.; картопля – 4 шт.; жирна сметана – 3 ст. ложки; куряче яйце – 2 шт.; часник – 2 зубки; майонез – 2 ст. ложки; твердий сир – 100 г; соняшникова олія – 2 ч. ложки; перець, сіль – по щіпці. Приготування Куряче філе нарізаємо і також трохи його відбиваємо. Пекарський лист повністю застеляємо відрізу харчової фольги, яку змащуємо маслом. Викладаємо на неї все куряче м'ясо і за допомогою силіконової пензлика змащуємо його не сильно жирним майонезом, а далі розподіляємо по поверхні філе, гуртки соковитих помідорів. Очищені бульби картоплі протираємо через саму крупну тертку. яйця збиваємо з додаванням жирної сметани, кухонної солі і ароматного чорного перцю. У цю суміш вводимо максимально дрібно нарубаний часник і натерту раніше картоплю. Тепер це все перемішуємо і рівномірно розподіляємо по всім кусочкам філе. Засипаємо тертим твердим сиром і відправляємо пекарський лист в прогрітий до 200 градусної температури духова шафа. Протягом недовгих 45 хвилин готуємо наше смачне і ситне блюдо.