Локшин ник з макаронів
Локшин ник з макаронів – прекрасний спосіб утилізації після трапези макаронних виробів, які в поєднанні з іншими компонентами перетворюються в абсолютно нове оригінальне, апетитне і смачне блюдо.
Інгредієнти:
відварені макарони – 280 м;
вершки жирні – 220 мл;
курячі свіжі яйця середнього розміру – 10 шт.;
масло вершкове – 55 г;
цукор-пісок – 40 г;
сіль йодована кам'яна – за смаком.
Приготування
Найпростіший варіант лапшевника приготувати дуже просто. Достатньо лише з'єднати в мисці яйця з сіллю, цукровим піском, розтопленим маслом і вершки і збити до однорідності, після чого залити отриманою сумішшю викладені у форму макарони.
Потримавши компоненти в прогрітій до 215 градусів духовці протягом півгодини отримуємо приголомшливо смачне нове страву, від якого не зможуть відмовитися ні дорослі, ні діти.
Інгредієнти:
відварені макарони – 320 г;
м'ясо (м'якоть) – 495 г;
ріпчасті цибулини – 230 г;
солодкий болгарський перець – 140 г;
курячі свіжі яйця середнього розміру – 5 шт.;
вершки жирні – 110 мл;
орегано і базилік сушений – по щедрою щіпці;
сіль кам'яна і суміш перців – за смаком;
олія рафінована соняшникова або оливкова – 40 мл;
твердий сир пікантних сортів – 110 р.
Приготування
М'ясо для приготування лапшевника потрібно попередньо сполоснути, нарізати невеликими шматочками і пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою.
Готуємо також належним чином і овочі. Цибулини очищаємо і шаткуємо як можна дрібніше, а також позбавляє від насіннєвих коробок болгарські перці і нарізаємо їх невеликою соломкою.
Якщо макаронів готових немає, відварюємо вироби в підсоленій воді, зливаємо на друшляк і даємо добре стекти.
Тепер з'єднуємо в мисці макарони з болгарським перцем, присмачую дрібкою перець, орегано і базиліка, перемішуємо і вкладаємо суцільним рівномірним шаром у ємність для запікання.
Тепер черга м'яса. Змішуємо його з цибулею, підсолюємо масу за смаком, перчимо і додаємо сушені трави за смаком.
Ретельно перемішавши м'ясної наповнювач, викладаємо його зверху на макарони з перцем і рівномірно розподіляємо по всій поверхні.
Покриваємо компоненти лапшевника шаром перетертого сиру і заливаємо сумішшю збитих яєць і вершків, попередньо посоливши її за смаком і приправивши бажаними спеціями.
Локшин ник з макарони з фаршем і солодким перцем запікаємо при температурі 195 градусів протягом півгодини або сорока хвилин, в залежності від бажаного ступеня рум'яності верхньої скоринки.
Перед подачею гарячіше апетитне, ароматне блюдо можна при бажанні посипати дрібно нарубаною зеленню.
Інгредієнти:
відварені макарони – 320 г;
сир – 320 г;
сухарі білі для панірування – 60 г;
цукор-пісок – 80 г;
курячі свіжі яйця середнього розміру – 2 шт.;
масло вершкове – 60 г;
сіль кам'яна – за смаком.
Приготування
При необхідності (якщо немає готових) відварюємо макарони для лапшевника, зливаємо їх на сито і даємо стекти.
Сир перетираємо через дрібне сито або ж розбиваємо до позбавлення від зернистості блендером.
Яйця збиваємо трохи до пишноти з цукровим пеком, додаємо сіль і перемішуємо.
Змішуємо в мисці відварені макарони, сир, яєчну суміш і перемішуємо.
Викладаємо основу лапшевника в промаслений ємність для запікання, промазавши її стінки щедро маслом.
Розрівнюємо компоненти, посипаємо зверху панірувальними сухарями і поливаємо розтопленим вершковим маслом.
Залишилося лише довести локшин ник до готовності в прогрітій до 195 градусів духовці протягом двадцяти хвилин і можна подавати солодке страву зі сметаною, медом або варенням.
Локшин ник з макаронів з яйцем в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Локшин ник з макаронів з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Локшин ник з макаронів з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Макарони з сиром в духовці
Якщо у вас на вечерю макарони з легким доповненням, не поспішайте їх подавати в такому вигляді! Спробуйте запекти страву в компанії сиру. Таке
Макарони з яйцем і сиром
Просто відварити макарони і наповнити їх підливою, погодьтеся, нудно і порядком набридло. Спробуйте трохи урізноманітнити звичайне блюдо,
Запіканка з макаронів з яйцем
Головним плюсом запіканки з макаронів є, мабуть, ідеальне і в той же час доступне поєднання всіма улюблених продуктів. До того ж сам процес його
Локшин ник в духовці
Локшин ник - це ні що інше, як запіканка з макаронних виробів. Відмінний спосіб використовувати залишок минулого вечері, перетворивши його в ситне і
Запіканка з макаронів з сиром
Для тих, у кого немає часу і не хочеться просто є макарони, пропонуємо спробувати макаронну запіканку з сиром. Таке блюдо можна приготувати,
Макарони з ковбасою
Хто з нас не любить макарони та сосиски?! Це ж 2 таких смачних продукту, хоч і не зовсім корисних. Але, коли немає часу на готування - це один з