Локшин ник з макаронів – прекрасний спосіб утилізації після трапези макаронних виробів, які в поєднанні з іншими компонентами перетворюються в абсолютно нове оригінальне, апетитне і смачне блюдо.
Локшин ник з макаронів з яйцем в духовці
Інгредієнти: відварені макарони – 280 м; вершки жирні – 220 мл; курячі свіжі яйця середнього розміру – 10 шт.; масло вершкове – 55 г; цукор-пісок – 40 г; сіль йодована кам'яна – за смаком. Приготування Найпростіший варіант лапшевника приготувати дуже просто. Достатньо лише з'єднати в мисці яйця з сіллю, цукровим піском, розтопленим маслом і вершки і збити до однорідності, після чого залити отриманою сумішшю викладені у форму макарони. Потримавши компоненти в прогрітій до 215 градусів духовці протягом півгодини отримуємо приголомшливо смачне нове страву, від якого не зможуть відмовитися ні дорослі, ні діти. Локшин ник з макаронів з м'ясом
Інгредієнти: відварені макарони – 320 г; м'ясо (м'якоть) – 495 г; ріпчасті цибулини – 230 г; солодкий болгарський перець – 140 г; курячі свіжі яйця середнього розміру – 5 шт.; вершки жирні – 110 мл; орегано і базилік сушений – по щедрою щіпці; сіль кам'яна і суміш перців – за смаком; олія рафінована соняшникова або оливкова – 40 мл; твердий сир пікантних сортів – 110 р. Приготування М'ясо для приготування лапшевника потрібно попередньо сполоснути, нарізати невеликими шматочками і пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою. Готуємо також належним чином і овочі. Цибулини очищаємо і шаткуємо як можна дрібніше, а також позбавляє від насіннєвих коробок болгарські перці і нарізаємо їх невеликою соломкою. Якщо макаронів готових немає, відварюємо вироби в підсоленій воді, зливаємо на друшляк і даємо добре стекти. Тепер з'єднуємо в мисці макарони з болгарським перцем, присмачую дрібкою перець, орегано і базиліка, перемішуємо і вкладаємо суцільним рівномірним шаром у ємність для запікання. Тепер черга м'яса. Змішуємо його з цибулею, підсолюємо масу за смаком, перчимо і додаємо сушені трави за смаком. Ретельно перемішавши м'ясної наповнювач, викладаємо його зверху на макарони з перцем і рівномірно розподіляємо по всій поверхні. Покриваємо компоненти лапшевника шаром перетертого сиру і заливаємо сумішшю збитих яєць і вершків, попередньо посоливши її за смаком і приправивши бажаними спеціями. Локшин ник з макарони з фаршем і солодким перцем запікаємо при температурі 195 градусів протягом півгодини або сорока хвилин, в залежності від бажаного ступеня рум'яності верхньої скоринки. Перед подачею гарячіше апетитне, ароматне блюдо можна при бажанні посипати дрібно нарубаною зеленню. Локшин ник з макаронів з сиром
Інгредієнти: відварені макарони – 320 г; сир – 320 г; сухарі білі для панірування – 60 г; цукор-пісок – 80 г; курячі свіжі яйця середнього розміру – 2 шт.; масло вершкове – 60 г; сіль кам'яна – за смаком. Приготування При необхідності (якщо немає готових) відварюємо макарони для лапшевника, зливаємо їх на сито і даємо стекти. Сир перетираємо через дрібне сито або ж розбиваємо до позбавлення від зернистості блендером. Яйця збиваємо трохи до пишноти з цукровим пеком, додаємо сіль і перемішуємо. Змішуємо в мисці відварені макарони, сир, яєчну суміш і перемішуємо. Викладаємо основу лапшевника в промаслений ємність для запікання, промазавши її стінки щедро маслом. Розрівнюємо компоненти, посипаємо зверху панірувальними сухарями і поливаємо розтопленим вершковим маслом. Залишилося лише довести локшин ник до готовності в прогрітій до 195 градусів духовці протягом двадцяти хвилин і можна подавати солодке страву зі сметаною, медом або варенням.