Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пишні сирник на сковороді

Пишні сирник на сковороді

4-09-2016, 20:46
1 312
Пишні сирник на сковороді
Сирник – поживне і корисне блюдо, яке підійде для повноцінного сніданку або в якості перекусу на полуденок. Готуються вони досить швидко, і з ними без праці впорається навіть самий недосвідчений кулінар.

Рецепт сирників на сковороді


Інгредієнти:

  • сир – 205 г;

  • манна крупа – 20 г;

  • яйце С0 – 1 шт.;

  • сіль йодована;

  • цукор дрібний – 20 г;

  • борошно вищого гатунку – 20 г;

  • мед, варення , сироп, сметана для подачі;

  • масло рослинне – 20 мл


  • Приготування
    Сир викладаємо в миску і добре розминаємо виделкою. Потім розбиваємо яйце, додаємо манну крупу, цукор і щіпку дрібної солі.Все перемішуємо вінчиком до однорідної консистенції. Далі змочуємо руки водою, ліпимо невеликі кульки і злегка приплющиваем їх. Обвалюємо заготовки в борошні.
    У сковороді розігріваємо масло і акуратно викладаємо сирник.Обсмажуємо кілька хвилин, а потім акуратно перевертаємо і підрум'янюємо до готовності з іншого боку. Тепер перекладаємо сирники на паперову серветку і витираємо, щоб видалити зайвий жир. Подаємо пишні сирника зі сметаною, сиропом, медом або варенням.

    Рецепт пишних сирників


    Інгредієнти:

  • сир – 505 г;

  • борошно – 215 г;

  • яйце С0 – 1 шт.;

  • цукор дрібний – 105 г;

  • олія соняшникова без запаху – 10 мл


  • Приготування
    У глибокій мисці змішуємо сир, яйце без шкаралупи і цукор. Поступово всипаємо невелику кількість борошна і перемішуємо масу. Мокрими руками формуємо коржі і обвалюють їх в залишилася борошні. Сковороду розжарюємо з маслом, викладаємо сирники і обсмажуємо з двох боків до утворення апетитною рум'яною кірочки.

    Рецепт пишних сирників на сковороді з родзинками


    Інгредієнти:

  • борошно – 100 г;

  • сир сільський – 315 г;

  • цукор дрібний – 10 г;

  • яйце С0 – 2 шт.;

  • родзинки – 55 г;

  • цукрова дрібна пудра – за бажанням.


  • Приготування
    А ось ще один перевірений спосіб, як зробити сирник на сковороді. Сир збиваємо блендером до
    Пишні сирник на сковороді
    однорідної консистенції, а яйця поділяємо акуратно на жовтки і білки. Потім збиваємо перші з цукром, а білки з дрібною сіллю. Родзинки гарненько промиваємо, ошпарюємо окропом, просушуємо на рушник, обвалюємо в борошні і змішуємо з сиром. Після вводимо спочатку жовтки, потім збиті білки і поступово всипаємо борошно. Замішуємо однорідне тісто, беремо потроху ложкою і формуємо сирники. Викладаємо їх в розпечену з олією сковорідку і обсмажуємо смачні сирник з двох боків до рум'янцю. Подаємо в теплому вигляді, присипавши за бажанням цукровою пудрою .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сирники в мікрохвильовці
    Сирники в мікрохвильовці
    Улюблене ранкове частування можна також спекти в мікрохвильовці. Спробуйте відтворити будь-який з представлених у статті рецептів - і у вас вийде
    Самі смачні сирники
    Самі смачні сирники
    Рецепти ідеальних сирників зібрані у цьому матеріалі. Розповімо, як з сиру створити шалено смачне частування, яке складе чудову компанію чашечці чаю
    Сирники з манкою в духовці
    Сирники з манкою в духовці
    Не секрет, що успіх у виготовленні вдалих сирників криється в правильно підібраних пропорціях компонентів. Саме такі рецепти описані далі, але також
    Пишні сирники
    Пишні сирники
    Рецептів сирників існує безліч, як і їх шанувальників. Традиційно їх готують з жирного сиру з борошном або манкою. Однак не у всіх вони виходять
    Сирник в духовці
    Сирник в духовці
    Сирник найчастіше смажать на сковороді, але як ми всі знаємо, корисніше запікати їх у духовці. Корисне і дуже смачне блюдо ідеально підійде до
    Сирник - рецепт
    Сирник - рецепт
    Сирник за своїм смаком нагадують сирники, проте відрізняються від останніх технологією приготування: у творожниках менше борошна, і, як правило, їх у