Пишні сирник на сковороді
Сирник – поживне і корисне блюдо, яке підійде для повноцінного сніданку або в якості перекусу на полуденок. Готуються вони досить швидко, і з ними без праці впорається навіть самий недосвідчений кулінар.
Інгредієнти:
сир – 205 г;
манна крупа – 20 г;
яйце С0 – 1 шт.;
сіль йодована;
цукор дрібний – 20 г;
борошно вищого гатунку – 20 г;
мед, варення , сироп, сметана для подачі;
масло рослинне – 20 мл
Приготування
Сир викладаємо в миску і добре розминаємо виделкою. Потім розбиваємо яйце, додаємо манну крупу, цукор і щіпку дрібної солі.Все перемішуємо вінчиком до однорідної консистенції. Далі змочуємо руки водою, ліпимо невеликі кульки і злегка приплющиваем їх. Обвалюємо заготовки в борошні.
У сковороді розігріваємо масло і акуратно викладаємо сирник.Обсмажуємо кілька хвилин, а потім акуратно перевертаємо і підрум'янюємо до готовності з іншого боку. Тепер перекладаємо сирники на паперову серветку і витираємо, щоб видалити зайвий жир. Подаємо пишні сирника зі сметаною, сиропом, медом або варенням.
Інгредієнти:
сир – 505 г;
борошно – 215 г;
яйце С0 – 1 шт.;
цукор дрібний – 105 г;
олія соняшникова без запаху – 10 мл
Приготування
У глибокій мисці змішуємо сир, яйце без шкаралупи і цукор. Поступово всипаємо невелику кількість борошна і перемішуємо масу. Мокрими руками формуємо коржі і обвалюють їх в залишилася борошні. Сковороду розжарюємо з маслом, викладаємо сирники і обсмажуємо з двох боків до утворення апетитною рум'яною кірочки.
Інгредієнти:
борошно – 100 г;
сир сільський – 315 г;
цукор дрібний – 10 г;
яйце С0 – 2 шт.;
родзинки – 55 г;
цукрова дрібна пудра – за бажанням.
Приготування
А ось ще один перевірений спосіб, як зробити сирник на сковороді. Сир збиваємо блендером до однорідної консистенції, а яйця поділяємо акуратно на жовтки і білки. Потім збиваємо перші з цукром, а білки з дрібною сіллю. Родзинки гарненько промиваємо, ошпарюємо окропом, просушуємо на рушник, обвалюємо в борошні і змішуємо з сиром. Після вводимо спочатку жовтки, потім збиті білки і поступово всипаємо борошно. Замішуємо однорідне тісто, беремо потроху ложкою і формуємо сирники. Викладаємо їх в розпечену з олією сковорідку і обсмажуємо смачні сирник з двох боків до рум'янцю. Подаємо в теплому вигляді, присипавши за бажанням цукровою пудрою .
Рецепт сирників на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Сир викладаємо в миску і добре розминаємо виделкою. Потім розбиваємо яйце, додаємо манну крупу, цукор і щіпку дрібної солі.Все перемішуємо вінчиком до однорідної консистенції. Далі змочуємо руки водою, ліпимо невеликі кульки і злегка приплющиваем їх. Обвалюємо заготовки в борошні.
У сковороді розігріваємо масло і акуратно викладаємо сирник.Обсмажуємо кілька хвилин, а потім акуратно перевертаємо і підрум'янюємо до готовності з іншого боку. Тепер перекладаємо сирники на паперову серветку і витираємо, щоб видалити зайвий жир. Подаємо пишні сирника зі сметаною, сиропом, медом або варенням.
Рецепт пишних сирників
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій мисці змішуємо сир, яйце без шкаралупи і цукор. Поступово всипаємо невелику кількість борошна і перемішуємо масу. Мокрими руками формуємо коржі і обвалюють їх в залишилася борошні. Сковороду розжарюємо з маслом, викладаємо сирники і обсмажуємо з двох боків до утворення апетитною рум'яною кірочки.
Рецепт пишних сирників на сковороді з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
А ось ще один перевірений спосіб, як зробити сирник на сковороді. Сир збиваємо блендером до однорідної консистенції, а яйця поділяємо акуратно на жовтки і білки. Потім збиваємо перші з цукром, а білки з дрібною сіллю. Родзинки гарненько промиваємо, ошпарюємо окропом, просушуємо на рушник, обвалюємо в борошні і змішуємо з сиром. Після вводимо спочатку жовтки, потім збиті білки і поступово всипаємо борошно. Замішуємо однорідне тісто, беремо потроху ложкою і формуємо сирники. Викладаємо їх в розпечену з олією сковорідку і обсмажуємо смачні сирник з двох боків до рум'янцю. Подаємо в теплому вигляді, присипавши за бажанням цукровою пудрою .
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирники в мікрохвильовці
Улюблене ранкове частування можна також спекти в мікрохвильовці. Спробуйте відтворити будь-який з представлених у статті рецептів - і у вас вийде
Самі смачні сирники
Рецепти ідеальних сирників зібрані у цьому матеріалі. Розповімо, як з сиру створити шалено смачне частування, яке складе чудову компанію чашечці чаю
Сирники з манкою в духовці
Не секрет, що успіх у виготовленні вдалих сирників криється в правильно підібраних пропорціях компонентів. Саме такі рецепти описані далі, але також
Пишні сирники
Рецептів сирників існує безліч, як і їх шанувальників. Традиційно їх готують з жирного сиру з борошном або манкою. Однак не у всіх вони виходять
Сирник в духовці
Сирник найчастіше смажать на сковороді, але як ми всі знаємо, корисніше запікати їх у духовці. Корисне і дуже смачне блюдо ідеально підійде до
Сирник - рецепт
Сирник за своїм смаком нагадують сирники, проте відрізняються від останніх технологією приготування: у творожниках менше борошна, і, як правило, їх у