» » Самі смачні сирники

Самі смачні сирники

Самі смачні сирники
Пропонуємо вам кілька простих рецептів приготування самих кращих і смачних сирників. Вони виходять пишними, смачними і чудово підійдуть в якості смачного і поживного сніданку.

Рецепт смачних сирників на сковороді


Інгредієнти:

  • сир – 445 г;

  • яйце С1 – 2 шт.;

  • борошно вищого сорту – 105 г;

  • цукор білий – 45 г;

  • ванілін;

  • сметана або ягідний джем – для подачі;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Сир розминаємо виделкою або збиваємо блендером до однорідності. Потім кидаємо яйця без шкаралупи, білий цукор, борошно, ваніль за смаком і ретельно перемішуємо. Зачерпываем сирне тісто столовою ложкою і викладаємо на припорошений борошном стіл. Обвалюємо сирнички, надаємо їм рівну форму і обсмажуємо на розпечене масло, прикривши кришкою. Після підрум'янення, акуратно перевертаємо оладки на іншу сторону. Подаємо найбільш смачні сирники зі сметаною або рідким джемом.

    Самі смачні сирники із сиру без яєць


    Інгредієнти:

  • сир зернистий – 545 г;

  • борошно – 45 г;

  • ізюм світлий – 25 г;

  • цукор білий – 40 г;

  • олія рослинна;

  • сметана нежирна – для подачі.


  • Приготування
    Сир розтираємо з цукром, додаємо борошно, родзинки, заздалегідь розпарені в окропі, та все перемішуємо. Вологими руками формуємо з сирного тіста сирнички, посипаємо їх борошном і викладаємо на сковороду з розпеченим маслом. Обсмажуємо з обох сторін, прикриваючи заготовки кришкою, щоб вони повністю пропеклися. Подаємо ласощі з охолодженої сметаною.

    Як приготувати найсмачніші сирники в духовці?


    Інгредієнти:

  • сир – 415 г;

  • манка – 20 г;

  • борошно – 55 г;

  • яйце С1 – 1 шт.;

  • цукор – 45 г;

  • розпушувач – 5 г;

  • цукрова пудра – для прикраси;

  • сметана для подачі.


  • Приготування
    Сир збиваємо блендером, розбиваємо яйця, додаємо манку, всипаємо цукор і невеликими порціями додаємо просіяне пшеничне борошно. Замішуємо ложкою густувате тісто і додаємо по
    Самі смачні сирники
    бажанням у нього розпушувач.
    Отримана сирна маса буде прилипати до рук, тому катати кульки з неї буде досить важко. Тому відщипуємо шматочок тіста, обвалюємо його в борошні, стряхиваем зайву і формуємо сырничек. Викладаємо заготовки на деко, промазанный рослинним маслом. Після цього обмазуємо сирника сметаною і запікаємо 35 хвилин в розігрітій духовці при температурі 185 градусів. Подаємо найбільш смачні і пишні сирники теплими, присипавши для краси цукровою пудрою.
    Додав: admin | 4-09-2016, 20:39
    Переглядів: 661