Сирник на сковороді – класичний рецепт
Чудовим вранці пропонуємо приготувати незрівнянні сирник з корисного для всіх сиру і розповімо, як спекти їх на своїй улюбленій сковороді.
Інгредієнти:
знежирений сир – 240 г;
манна крупа – 25 ст. ложки;
свіже куряче яйце – 1 шт.;
цукровий пісок – 50 г;
кухонна сіль – 05 ч. ложки;
борошно – 3 ст. ложки;
рафінована соняшникова олія – 70 мл
Приготування
У миску з високими бортами викладаємо весь знежирений сир і вводимо в нього свіже сире яйце. Присипаємо всі цукровим піском і кухонною сіллю, а потім починаємо перемішувати отриману масу, поступово вмішуючи сюди манну крупу. Накриваємо миску підходящої для неї кришкою і відкладаємо всі подалі, десь на 30-35 хвилин.
Тепер великою ложкою максимально набираємо з нахабною крупою сирну масу і викладаємо на тарілочку з насипаною борошном. Кінчиками чистих пальців обкачуємо в борошні кульку, а потім притискуємо його між долонями і викладаємо в ширяюче димком масло на великій розігрітій сковороді. Таким чином, надаємо подібну форму всім творожникам і смажимо їх, дотримуючись послідовність сторін: не більше двох хвилин з кожного.
Інгредієнти:
сухий, нежирний сир – 280 м;
дрібний цукор – 90 г;
родзинки темного кольору – 40-45 г;
борошно (вищий сорт) – 110 г;
ванілін – 05 ч. ложки;
яєчні жовтки – 3 шт.;
розпушувач для тіста – 15 ч. ложки;
рослинне масло – 80 мл
Приготування
Хороший, великий темний родзинки викладаємо в піалу і заливаємо повністю окропом, а через 10-12 хвилин зливаємо залишилася, трохи остигнула воду, родзинки розкладаємо на серветку і просушуємо.
Саме Через велике сито м'ясорубки пропускаємо нежирний сир. Тепер вводимо сюди задану рецептом половину дрібного цукру, просохлий темний родзинки, ванілін і все перемішуємо з подрібненим сиром. Решту цукру ми з'єднуємо в окремій високою мисці з яєчними жовтками яєць та взявши блендер, починаємо збивати до утворення пінки. Переміщаємо їх з миски в масу з сиром і з'єднуємо разом. У борошно білосніжного кольору ретельно вмішуємо розпушувач, а потім, пропустивши все через сито вводимо до загальної маси. Перемішуємо інгредієнти чистими ручками і формуємо з цього ароматного, сирного тіста акуратні коржики. На завершення обсмажуємо ці пречудові сирник у вже закипевшем до цього часу олії і знімаємо їх з сковороди, як тільки побачимо на обох сторонах утворення кірочок.
Інгредієнти:
домашній сир – 400 р;
цукрова пудра – 80 г;
куряче яйце – 2 шт.;
ванільний екстракт – 1 ч. ложка;
пшеничне борошно – 3-4 ст. ложки;
курага – 130 г;
масло соняшнику (рафінована) – 100 мл
Приготування
Сир викладаємо в чистий відріз марлі і хорошенечко віджимаємо його від зайвої сироватки. Переміщаємо його в глибоку чашку, висипаємо до нього цукрову пудру, додаємо ванільний екстракт і вводимо пару свіжих яєць. Через ручне ситечко просіваємо сюди кілька ложок хорошою борошна і до отримання однорідної гладкої маси вимішуємо все руками. У засвідчення вводимо в тісто з сиру запарені, просушену і нарізану за формою родзинок курагу.
Виліплює з отриманого, смачного тіста маленькі, красиві сирник і відправляємо в сковороду з вже максимально прогрітим маслом. Коли та сторона сирників, яка занурена в масло почне темніти, тоді перевертаємо їх і доводимо до такого ж стану з іншого боку.
Класичний рецепт сирників на сковороді з манкою
Інгредієнти:
Приготування
У миску з високими бортами викладаємо весь знежирений сир і вводимо в нього свіже сире яйце. Присипаємо всі цукровим піском і кухонною сіллю, а потім починаємо перемішувати отриману масу, поступово вмішуючи сюди манну крупу. Накриваємо миску підходящої для неї кришкою і відкладаємо всі подалі, десь на 30-35 хвилин.
Тепер великою ложкою максимально набираємо з нахабною крупою сирну масу і викладаємо на тарілочку з насипаною борошном. Кінчиками чистих пальців обкачуємо в борошні кульку, а потім притискуємо його між долонями і викладаємо в ширяюче димком масло на великій розігрітій сковороді. Таким чином, надаємо подібну форму всім творожникам і смажимо їх, дотримуючись послідовність сторін: не більше двох хвилин з кожного.
Класичний рецепт пишних сирників на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Хороший, великий темний родзинки викладаємо в піалу і заливаємо повністю окропом, а через 10-12 хвилин зливаємо залишилася, трохи остигнула воду, родзинки розкладаємо на серветку і просушуємо.
Саме Через велике сито м'ясорубки пропускаємо нежирний сир. Тепер вводимо сюди задану рецептом половину дрібного цукру, просохлий темний родзинки, ванілін і все перемішуємо з подрібненим сиром. Решту цукру ми з'єднуємо в окремій високою мисці з яєчними жовтками яєць та взявши блендер, починаємо збивати до утворення пінки. Переміщаємо їх з миски в масу з сиром і з'єднуємо разом. У борошно білосніжного кольору ретельно вмішуємо розпушувач, а потім, пропустивши все через сито вводимо до загальної маси. Перемішуємо інгредієнти чистими ручками і формуємо з цього ароматного, сирного тіста акуратні коржики. На завершення обсмажуємо ці пречудові сирник у вже закипевшем до цього часу олії і знімаємо їх з сковороди, як тільки побачимо на обох сторонах утворення кірочок.
Рецепт смачних сирників на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Сир викладаємо в чистий відріз марлі і хорошенечко віджимаємо його від зайвої сироватки. Переміщаємо його в глибоку чашку, висипаємо до нього цукрову пудру, додаємо ванільний екстракт і вводимо пару свіжих яєць. Через ручне ситечко просіваємо сюди кілька ложок хорошою борошна і до отримання однорідної гладкої маси вимішуємо все руками. У засвідчення вводимо в тісто з сиру запарені, просушену і нарізану за формою родзинок курагу.
Виліплює з отриманого, смачного тіста маленькі, красиві сирник і відправляємо в сковороду з вже максимально прогрітим маслом. Коли та сторона сирників, яка занурена в масло почне темніти, тоді перевертаємо їх і доводимо до такого ж стану з іншого боку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пишні сирник на сковороді
Якщо у вас не виходять гарні пишні сирника, скористайтеся нашими детальними рецептами. Зі статті ви дізнаєтеся, як зробити це солодке частування
Сирник з манкою
Ідеальний спосіб ситно і дійсно смачно нагодувати малят сиром - зробити для них сирник. Таке частування дітки вельми гідно оцінять, а ми підкажемо,
Сирники як у дитячому садку
Хто пам'ятає чудовий смак і аромат сирників з дитячого саду, неодмінно скористається описаними у цьому матеріалі рецептами. Далі розповімо, як
Сирник в духовці
Сирник найчастіше смажать на сковороді, але як ми всі знаємо, корисніше запікати їх у духовці. Корисне і дуже смачне блюдо ідеально підійде до
Сирники - рецепт приготування
Такий перевірений поколіннями десерт, як сирники, неодмінно заслуговує особливої уваги і окремої статті на свою честь. Рецепти цього популярного
Сирник - рецепт
Сирник за своїм смаком нагадують сирники, проте відрізняються від останніх технологією приготування: у творожниках менше борошна, і, як правило, їх у