Чудовим вранці пропонуємо приготувати незрівнянні сирник з корисного для всіх сиру і розповімо, як спекти їх на своїй улюбленій сковороді.
Класичний рецепт сирників на сковороді з манкою
Інгредієнти: знежирений сир – 240 г; манна крупа – 25 ст. ложки; свіже куряче яйце – 1 шт.; цукровий пісок – 50 г; кухонна сіль – 05 ч. ложки; борошно – 3 ст. ложки; рафінована соняшникова олія – 70 мл Приготування У миску з високими бортами викладаємо весь знежирений сир і вводимо в нього свіже сире яйце. Присипаємо всі цукровим піском і кухонною сіллю, а потім починаємо перемішувати отриману масу, поступово вмішуючи сюди манну крупу. Накриваємо миску підходящої для неї кришкою і відкладаємо всі подалі, десь на 30-35 хвилин.
Тепер великою ложкою максимально набираємо з нахабною крупою сирну масу і викладаємо на тарілочку з насипаною борошном. Кінчиками чистих пальців обкачуємо в борошні кульку, а потім притискуємо його між долонями і викладаємо в ширяюче димком масло на великій розігрітій сковороді. Таким чином, надаємо подібну форму всім творожникам і смажимо їх, дотримуючись послідовність сторін: не більше двох хвилин з кожного.
Класичний рецепт пишних сирників на сковороді
Інгредієнти: сухий, нежирний сир – 280 м; дрібний цукор – 90 г; родзинки темного кольору – 40-45 г; борошно (вищий сорт) – 110 г; ванілін – 05 ч. ложки; яєчні жовтки – 3 шт.; розпушувач для тіста – 15 ч. ложки; рослинне масло – 80 мл Приготування Хороший, великий темний родзинки викладаємо в піалу і заливаємо повністю окропом, а через 10-12 хвилин зливаємо залишилася, трохи остигнула воду, родзинки розкладаємо на серветку і просушуємо.
Саме Через велике сито м'ясорубки пропускаємо нежирний сир. Тепер вводимо сюди задану рецептом половину дрібного цукру, просохлий темний родзинки, ванілін і все перемішуємо з подрібненим сиром. Решту цукру ми з'єднуємо в окремій високою мисці з яєчними жовтками яєць та взявши блендер, починаємо збивати до утворення пінки. Переміщаємо їх з миски в масу з сиром і з'єднуємо разом. У борошно білосніжного кольору ретельно вмішуємо розпушувач, а потім, пропустивши все через сито вводимо до загальної маси. Перемішуємо інгредієнти чистими ручками і формуємо з цього ароматного, сирного тіста акуратні коржики. На завершення обсмажуємо ці пречудові сирник у вже закипевшем до цього часу олії і знімаємо їх з сковороди, як тільки побачимо на обох сторонах утворення кірочок.
Рецепт смачних сирників на сковороді
Інгредієнти: домашній сир – 400 р; цукрова пудра – 80 г; куряче яйце – 2 шт.; ванільний екстракт – 1 ч. ложка; пшеничне борошно – 3-4 ст. ложки; курага – 130 г; масло соняшнику (рафінована) – 100 мл Приготування Сир викладаємо в чистий відріз марлі і хорошенечко віджимаємо його від зайвої сироватки. Переміщаємо його в глибоку чашку, висипаємо до нього цукрову пудру, додаємо ванільний екстракт і вводимо пару свіжих яєць.
Через ручне ситечко просіваємо сюди кілька ложок хорошою борошна і до отримання однорідної гладкої маси вимішуємо все руками. У засвідчення вводимо в тісто з сиру запарені, просушену і нарізану за формою родзинок курагу.
Виліплює з отриманого, смачного тіста маленькі, красиві сирник і відправляємо в сковороду з вже максимально прогрітим маслом. Коли та сторона сирників, яка занурена в масло почне темніти, тоді перевертаємо їх і доводимо до такого ж стану з іншого боку.