Соковиті курячі січені котлети – рецепт
М'ясо курячої грудки суховатое, поетом страви з нього можуть вийти занадто сухим. Ми ж розповімо вам рецепти, як зробити курячі котлети соковитими і м'якими.
Курячі котлети січені соковиті - рецепт
Інгредієнти:
грудка куряча без шкірки – 05 кг;
яйця – 2 шт.;
картопляний крохмаль – 80 г;
майонез 67% жирності – 90 г;
сіль;
зелень;
часник – 2 зубчики.
Приготування
Вимиту курячу грудку добре обсушуємо. Ріжемо м'ясо невеликими кубиками і кладемо в миску. Подрібнюємо часник і зелень. Додаємо до курки підготовлені інгредієнти, майонез, яйця, крохмаль, подрібнену зелень і добре вимішуємо. Миску з м'ясом ставимо в холодильник і даємо настоятися годинки 2. Потім столовою ложкою набираємо масу і поміщаємо котлети на сковороду і доводимо до рум'яності. Потім перевертаємо, накриваємо і на малому вогні тушкуємо хвилин 5.
Соковиті січені котлети курячої грудки – рецепт
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.;
цибуля – 150 г;
грудки курячі – 2 шт.;
пшеничне борошно – 100 г;
гірчиця – 40 г;
сіль, паприка, перець;
майонез – 40 р.
Приготування
Невеликими кубиками куряче філе нарізаємо. Цибулю дрібненько кришимо і з'єднуємо з м'ясом. Додаємо гірчицю, майонез, яйце, борошно, паприку, сіль і перчик. Ретельно вимішуємо. Ложкою викладаємо порції на сковороду і смажимо з одного боку. Коли вийде апетитна скоринка, за допомогою лопаточки котлетки перевертаємо і доводимо до готовності.
Соковиті курячі котлети з філе
Інгредієнти:
куряча грудка – 1 шт.;
цибуля – 150 г;
масло рослинне – 4 ст. ложки;
сірий хліб – 100 г;
молоко – 90 мл;
часник – 2-3 зубчики;
борошно – 50 р;
яйця – 1 шт.;
зелень.
Приготування
Курячу грудку добре промиваємо, шкірку з неї знімаємо. М'ясо відокремлюємо від кісточки і ріжемо кубиками. Дрібно шаткуємо цибулю, подрібнюємо часник і додаємо до курки. Підсолюємо, перчимо та ретельно вимішуємо. Прибираємо масу в холод для маринування. Сірий хліб подрібнюємо, заливаємо молоком. До філе додаємо яйце. Коли хліб добре розм'як, його не віджимаємо, а розминаємо до стану кашки. Викладаємо у фарш. Додаємо трохи борошна. Вимішуємо масу до однорідного стану. Додаємо подрібнену зелень, розмішуємо і залишаємо хвилин на 15. На сковороді нагріваємо олію, кладемо в нього котлетки і обсмажуємо їх до рум'яності.
Як приготувати соковиті курячі котлети з філе?
Інгредієнти:
грудки курячі без шкіри – 750 г;
цибуля ріпчаста – 250 г;
сіль;
перець;
сирі курячі яйця – 2 шт.;
гірчиця – 10 г;
пшеничне борошно вищого сорту – 50 г;
рослинна олія;
сіль.
Приготування
Дрібненько кришимо цибулю. Куряче філе моєму, зрізаємо залишки кісточок, жир і жили. Ріжемо м'ясо кубиками. Змішуємо м'ясо з цибулею, кладемо гірчицю, оцет і близько 40 мл рослинного масла, підсолюємо і добре перемішуємо. Накриваємо ємність з масою плівкою і ставимо в холод на кілька годин. Коли фарш промаринується, додаємо борошно і яйце. Гарненько розмішуємо. На сковороді розігріваємо 3 столові ложки олії і викладаємо порції фаршу. Доводимо до рум'яності з одного стогін, а потім перевертаємо, накриваємо кришкою і доводимо до готовності.
Соковиті курячі котлети січені з сиром– рецепт
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля – 220 г;
філе курячої грудки – 05 кг;
сир плавлений – 140 г;
сіль;
яйце куряче – 1 шт.;
картопляний крохмаль – 20 р.
Приготування
Підготовлене філе нарізаємо кубиками. Кладемо подрібнену цибулю, яйце, сіль, крохмаль і ретельно вимішуємо. Даємо масі настоятися мінімум годинку в холоді. Потім додаємо подрібнений на тертці плавлений сир і знову гарненько вимішуємо. Набираємо ложкою викладаємо фарш і порції на сковороду. Обсмажуємо з одного боку до рум'яності. Потім акуратно перевертаємо, нагрів робимо поменше і доводимо до готовності соковиті курячі котлети під кришкою.
Курячі котлети січені соковиті - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту курячу грудку добре обсушуємо. Ріжемо м'ясо невеликими кубиками і кладемо в миску. Подрібнюємо часник і зелень. Додаємо до курки підготовлені інгредієнти, майонез, яйця, крохмаль, подрібнену зелень і добре вимішуємо. Миску з м'ясом ставимо в холодильник і даємо настоятися годинки 2. Потім столовою ложкою набираємо масу і поміщаємо котлети на сковороду і доводимо до рум'яності. Потім перевертаємо, накриваємо і на малому вогні тушкуємо хвилин 5.
Соковиті січені котлети курячої грудки – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Невеликими кубиками куряче філе нарізаємо. Цибулю дрібненько кришимо і з'єднуємо з м'ясом. Додаємо гірчицю, майонез, яйце, борошно, паприку, сіль і перчик. Ретельно вимішуємо. Ложкою викладаємо порції на сковороду і смажимо з одного боку. Коли вийде апетитна скоринка, за допомогою лопаточки котлетки перевертаємо і доводимо до готовності.
Соковиті курячі котлети з філе
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку добре промиваємо, шкірку з неї знімаємо. М'ясо відокремлюємо від кісточки і ріжемо кубиками. Дрібно шаткуємо цибулю, подрібнюємо часник і додаємо до курки. Підсолюємо, перчимо та ретельно вимішуємо. Прибираємо масу в холод для маринування. Сірий хліб подрібнюємо, заливаємо молоком. До філе додаємо яйце. Коли хліб добре розм'як, його не віджимаємо, а розминаємо до стану кашки. Викладаємо у фарш. Додаємо трохи борошна. Вимішуємо масу до однорідного стану. Додаємо подрібнену зелень, розмішуємо і залишаємо хвилин на 15. На сковороді нагріваємо олію, кладемо в нього котлетки і обсмажуємо їх до рум'яності.
Як приготувати соковиті курячі котлети з філе?
Інгредієнти:
Приготування
Дрібненько кришимо цибулю. Куряче філе моєму, зрізаємо залишки кісточок, жир і жили. Ріжемо м'ясо кубиками. Змішуємо м'ясо з цибулею, кладемо гірчицю, оцет і близько 40 мл рослинного масла, підсолюємо і добре перемішуємо. Накриваємо ємність з масою плівкою і ставимо в холод на кілька годин. Коли фарш промаринується, додаємо борошно і яйце. Гарненько розмішуємо. На сковороді розігріваємо 3 столові ложки олії і викладаємо порції фаршу. Доводимо до рум'яності з одного стогін, а потім перевертаємо, накриваємо кришкою і доводимо до готовності.
Соковиті курячі котлети січені з сиром– рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлене філе нарізаємо кубиками. Кладемо подрібнену цибулю, яйце, сіль, крохмаль і ретельно вимішуємо. Даємо масі настоятися мінімум годинку в холоді. Потім додаємо подрібнений на тертці плавлений сир і знову гарненько вимішуємо. Набираємо ложкою викладаємо фарш і порції на сковороду. Обсмажуємо з одного боку до рум'яності. Потім акуратно перевертаємо, нагрів робимо поменше і доводимо до готовності соковиті курячі котлети під кришкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети по-албанськи
Котлети по-албанськи - шалено смачне блюдо, яке дуже схоже на звичні для нас рубані котлети. Тільки роблять їх виключно з курячого філе і наповнюють
Соковиті котлети з яловичини – рецепт
Навіть таке неабияке страву, як котлети виходять не у всіх ідеальними. Тому далі розповімо кілька секретів, щоб ваші м'ясні вироби вийшли саме
Курячі котлети з капустою
Це блюдо виконано за всіма правилами корисного харчування. Ніжне м'ясо доповнюється овочами і готується просто. Пропонуємо вам поєднувати курку з
Курячі котлети з сиром
Курячі котлети - відмінне ситне і смачне блюдо для обіду або вечері, для якого підійде будь-який гарнір. Є багато варіантів приготування курячих
Рубані котлети з свинини
Якщо ви любите котлети, але все ж хочеться різноманітності - приготуйте січені котлети. Такі ж смачні, але ще більш соковиті і ситні, чудово
Курячі котлети січені
Набрид один і той же рецепт котлет? Хочете спробувати що-небудь новеньке і цікаве? Тоді пропонуємо вам зробити ніжні, соковиті курячі котлети рубані