» » Піца на сковороді за 10 хвилин - рецепт

Піца на сковороді за 10 хвилин - рецепт

Піца на сковороді за 10 хвилин - рецепт
Справжні цінителі смакових якостей класичної італійської піци навряд чи схвалять запропоновані нижче рецепти, стверджуючи, що підсумковий результат - зовсім не піца. В дійсності варіант закуски, який можна виконати на сковороді за десять хвилин, далекий від автентичного, але, тим не менш, це теж шалено смачно, а в момент, коли терміново треба придумати що-небудь на сніданок або вечерю, такі рецепти - просто знахідка для будь-якої господині.

Швидка лінива піца на сковороді за 10 хвилин - рецепт


Інгредієнти:

  • пшенична просеянная борошно – 280 м;

  • яйце відбірне – 1 шт.;

  • кефір – 215 мл;

  • гашене сода – 1 невелика щіпка;

  • олія оливкова або соняшникова без аромату – 45 мл;

  • кам'яна сіль;

  • ковбаса або шинка – 245 г;

  • помідори – 225 г;

  • солодкий перець болгарський – 125 г;

  • кетчуп – 35 г;

  • майонез – 25 г;

  • італійські сухі трави (мікс) – 2 щіпки;

  • листочки свіжої зелені;

  • сир твердий – 175 р.


  • Приготування
    Так як піца готується дуже швидко, спочатку підготуємо компоненти для начинки. Нарізаємо дрібно ковбасу або шинку, шаткуємо кружальцями помідори і довільними шматочками болгарський перець. Перетираємо також на тертці твердий сир.
    Для тіста змішуємо кефір з гашеного содою і сіллю, додаємо яйце, масло рослинне і просіяне борошно і перемішуємо все віночком, щоб розійшлися всі грудки. Тепер виливаємо отриману масу на промаслений сковороду (бажано з антипригарним покриттям) і даємо трохи коржу пропектися і підрум'янитися з одного боку. Тепер перевертаємо основу швидкої піци на інший бік, який в свою чергу змащуємо сумішшю кетчупу і майонезу і притрушиваем сумішшю ароматних італійських трав. Розподіляємо після цього по всьому периметру тесту ковбасу, перець болгарський, помідори і перетертий сир, завершуємо композицію листочками зелені і залишаємо виріб під кришкою на найменшому вогні до повного розплавлення сиру і підрум'янення основи піци з іншого боку.

    Домашня піца на сковороді «Хвилинка» - рецепт


    Інгредієнти:

  • пшенична просеянная борошно – 275 г;

  • яйця добірні – 2 шт.;

  • сметана середньої жирності – 120 г;

  • класичний майонез – 120 г;

  • олія рафінована – 25 мл;

  • кам'яна сіль – 1 щіпка;

  • ковбаса, сосиски або шинка – 245 г;

  • помідори свіжі – 180 г;

  • італійські сухі трави (мікс) – 2 щіпки;

  • гриби консервовані або відварені;

  • зелень свіжа;

  • сир твердий – 180 р.


  • Приготування
    Даний рецепт приготування швидкої ледачою піци ще простіше, і займає ще менше часу, тому й отримав назву «Хвилинка». Достатньо лише підготувати і дрібно нарізати інгредієнти для начинки. Можна використовувати будь-які продукти, які вам найбільше до душі і є в наявності. У нашому випадку це знову таки традиційно ковбаса, шинка або сосиски, які ми доповнимо нарізаними грибами (свіжими, консервованими або просто відвареними). Для соковитості додамо також свіжих помідор,
    Піца на сковороді за 10 хвилин - рецепт
    які в не сезон можна замінити консервованими ананасами або солоними огірочками.
    Тісто готується блискавично. Змішуємо в мисці сметану, майонез, яйця і щіпку солі. Для пишності можна додати трохи розпушувача. Тепер всипаємо борошно і розмішуємо до розчинення всіх грудок. Виливаємо отриману масу на прогріту, промаслений, антипригарну сковороду, зверху тут же викладаємо помідори, ковбасу і грибочки. Притрушиваем все трохи сухими травами, зеленню і сіллю, розподіляємо зверху натертий сир і прикриваємо посудину кришкою. Приблизно через десять хвилин томління під кришкою лінива піца буде готова, можна подавати її і пробувати.
    Додав: admin | 9-08-2016, 20:12
    Переглядів: 171