Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рулет з лаваша з копченою куркою

Рулет з лаваша з копченою куркою

16-06-2016, 21:00
3 520
Рулет з лаваша з копченою куркою
Сьогодні ми розповімо вам, як швидко приготувати оригінальну закуску для столу – рулет з лаваша з курочкою. Блюдо виходить дуже оригінальним, а копчена курочка надає страві пікантності і особливого аромату.

Рецепт рулету з лаваша з куркою


Інгредієнти:

  • тонкий вірменський лаваш ;

  • грудка копчена – 325 г;

  • огірок – 55 г;

  • болгарський перець – 45 г;

  • помідор – 55 г;

  • сир – 105 г;

  • майонез – 205 мл;

  • часник;

  • листя салату – 1 шт.


  • Приготування
    З курячої грудки видаляємо шкіру і м'ясо обробляємо на великі волокна. Викладаємо їх в глибоку тарілку, додаємо трохи майонезу, видавлюємо часник і перемішуємо. На столі розкладаємо вірменський лаваш і промазуємо майонезом. Зверху розподіляємо промиті листя салату і укладаємо тонким шаром куряче м'ясо. Тепер накриваємо начинку другим листом і знову промазуємо майонезом. Далі розподіляємо огірок, нарізаний тонкою соломкою, потім подрібнений перець і помідор. На завершення покриваємо шаром тертого сиру і звертаємо рулетом.
    Загортаємо заготовку в поліетилен і прибираємо в холодильник.
    Потім нарізаємо закуску гострим ножем на невеликі шматочки і викладаємо на тарілку.

    Рецепт рулету з лаваша з копченою куркою


    Інгредієнти:

  • вірменський тонкий лаваш;

  • огірок – 95 г;

  • олія рослинна;

  • морква корейська – 185 г;

  • помідор – 65 г;

  • куряча копчена грудка – 385 г;

  • сир – 145 г;

  • кетчуп і майонез – за смаком.


  • Приготування
    Копчену курочку нарізаємо кубиками і підрум'янюємо 10 хвилин на маслечко. Помідор промиваємо і шаткуємо тонкими кружечками. Капусту, огірок і зелень дрібненько рубаємо, а сир натираємо. На столі розгортаємо лист лаваша викладаємо спочатку курку, потім помідор, огірки та капусту. Посипаємо овочі зеленню, додаємо корейську моркву, сир і змащуємо кетчупом і майонезом. Звертаємо трубочкою і підігріваємо рулет з лаваша з куркою і сиром у мікрохвильовці.

    Рулет з лаваша з куркою в духовці


    Інгредієнти:

  • копчена грудка – 275 г;

  • вірменський лаваш;

  • цибулина – 40 г;

  • морква – 40 г;

  • плавлений сирок – 1 шт.;

  • помідор – 45 г;

  • яйце – 95 г;

  • спеції;

  • молоко – 55 мл;

  • зелень.
  • Рулет з лаваша з копченою куркою


    Приготування
    Куряче філе нарізаємо тонкими шматочками. Цибулю, моркву, помідор чистимо, подрібнюємо і змішуємо разом з куркою в мисці. Додаємо тертий плавлений сирок, кидаємо рубану зелень і заправляємо спеціями. На столі розстилаємо лист лаваша викладаємо в центр начинку і формуємо рулет. Точно також формуємо ще одну заготовку, а потім викладаємо їх на деко. Яйця збиваємо з молоком, поливаємо отриманою сумішшю рулети з лаваша з копченою куркою і запікаємо їх 25 хвилин до рум'яного стану.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як зробити рулет з лаваша?
    Як зробити рулет з лаваша?
    Вже, напевно, всім відомі різні способи застосування тонкого лаваша в кулінарії. З нього сьогодні роблять безліч різноманітних закусок і швидких
    Вірменський лаваш з начинкою - рецепти
    Вірменський лаваш з начинкою - рецепти
    Рулетики з тонкого лаваша давно підкорили багатьох господинь своєю універсальністю. І це абсолютно виправдано, адже їм можна швиденько і досить ситно
    Рулет з лаваша – начинки
    Рулет з лаваша – начинки
    Будь-яка господиня перед якимось торжеством переживає, щоб вистачило страв для всіх гостей. У таких ситуаціях ідеальним варіантом стають закуски.
    Рулет з лаваша з куркою
    Рулет з лаваша з куркою
    Лаваш з куркою - це найкраща основа для приготування швидкої і оригінальної закуски. Зробивши з цих інгредієнтів рулет, у вас вийде досить незвичайне
    Лаваш з ковбасою
    Лаваш з ковбасою
    Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
    Лаваш з куркою
    Лаваш з куркою
    Вірменський лаваш використовують в створенні різних страв або подають до столу в якості звичайного хліба. А ми сьогодні розповімо, як приготувати