Сьогодні ми розповімо вам, як швидко приготувати оригінальну закуску для столу – рулет з лаваша з курочкою. Блюдо виходить дуже оригінальним, а копчена курочка надає страві пікантності і особливого аромату.
Рецепт рулету з лаваша з куркою
Інгредієнти: тонкий вірменський лаваш ; грудка копчена – 325 г; огірок – 55 г; болгарський перець – 45 г; помідор – 55 г; сир – 105 г; майонез – 205 мл; часник; листя салату – 1 шт. Приготування З курячої грудки видаляємо шкіру і м'ясо обробляємо на великі волокна. Викладаємо їх в глибоку тарілку, додаємо трохи майонезу, видавлюємо часник і перемішуємо. На столі розкладаємо вірменський лаваш і промазуємо майонезом. Зверху розподіляємо промиті листя салату і укладаємо тонким шаром куряче м'ясо. Тепер накриваємо начинку другим листом і знову промазуємо майонезом. Далі розподіляємо огірок, нарізаний тонкою соломкою, потім подрібнений перець і помідор. На завершення покриваємо шаром тертого сиру і звертаємо рулетом.
Загортаємо заготовку в поліетилен і прибираємо в холодильник.
Потім нарізаємо закуску гострим ножем на невеликі шматочки і викладаємо на тарілку.
Рецепт рулету з лаваша з копченою куркою
Інгредієнти: вірменський тонкий лаваш; огірок – 95 г; олія рослинна; морква корейська – 185 г; помідор – 65 г; куряча копчена грудка – 385 г; сир – 145 г; кетчуп і майонез – за смаком. Приготування Копчену курочку нарізаємо кубиками і підрум'янюємо 10 хвилин на маслечко. Помідор промиваємо і шаткуємо тонкими кружечками. Капусту, огірок і зелень дрібненько рубаємо, а сир натираємо. На столі розгортаємо лист лаваша викладаємо спочатку курку, потім помідор, огірки та капусту. Посипаємо овочі зеленню, додаємо корейську моркву, сир і змащуємо кетчупом і майонезом. Звертаємо трубочкою і підігріваємо рулет з лаваша з куркою і сиром у мікрохвильовці.
Рулет з лаваша з куркою в духовці
Інгредієнти: копчена грудка – 275 г; вірменський лаваш; цибулина – 40 г; морква – 40 г; плавлений сирок – 1 шт.; помідор – 45 г; яйце – 95 г; спеції; молоко – 55 мл; зелень. Приготування Куряче філе нарізаємо тонкими шматочками. Цибулю, моркву, помідор чистимо, подрібнюємо і змішуємо разом з куркою в мисці. Додаємо тертий плавлений сирок, кидаємо рубану зелень і заправляємо спеціями. На столі розстилаємо лист лаваша викладаємо в центр начинку і формуємо рулет. Точно також формуємо ще одну заготовку, а потім викладаємо їх на деко. Яйця збиваємо з молоком, поливаємо отриманою сумішшю рулети з лаваша з копченою куркою і запікаємо їх 25 хвилин до рум'яного стану.