Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рулет з яловичини з грушами і сиром

Рулет з яловичини з грушами і сиром

7-06-2016, 20:49
695
Рулет з яловичини з грушами і сиром
Серед усіх видів м'яса, яловичина безумовно заслужила звання самого універсального і корисного. Нежирну яловичу м'якоть і вирізку можна готувати сотнею різних способів, але цей матеріал ми вирішили присвятити незвичайного страви – рулету з яловичини з грушами і сиром – ідеального страви для банкету і повсякденного меню.

Рулет з яловичини з начинкою в духовці


У цьому рецепті компанію сирно-грушевої начинці складуть гілочки розмарину і чебрецю, які зроблять шматок яловичої вирізки більш ароматним.
Інгредієнти:

  • вершковий сир - 95 г;

  • яловича вирізка - 12 кг;

  • червоний цибуля - 45 г;

  • по гілочці розмарину і чебрецю;

  • груші - 2 шт.;

  • часник - 2 зубки;

  • сир гауда - 115 р.


  • Приготування
    Підготуйте ароматну зелень, знявши листочки чебрецю і розмарину з гілочок і добре подрібнивши їх. Додайте трави до вершкового сиру, слідом відправте подрібнений часник і тертий твердий сир. Груші наріжте невеликими кубиками. Цибулю можна розділити на тонкі півкільця.
    Сполосніть і обсушіть шматок яловичої вирізки, після чого розріжте його так, щоб отримати шар однаковий по всій товщині. Розподіліть сирну начинку по всій поверхні м'яса, зверху викладіть шматочки груш і цибулі. Скрутіть м'ясо в рулет і зафіксуйте його кулінарним шпагатом.
    М'ясний рулет з яловичини повинен провести в духовці близько години при 180 градусах.

    Рулети з яловичини з начинкою


    Якщо у вас немає бажання возитися з великим шматком м'яса, то можна приготувати порційні рулетики набагато швидше. В залежності від розміру порції, такі рулети можуть подаватися в якості основної страви або закуски.
    Інгредієнти:

  • крем-сир - 135 г;

  • яловичина (м'якоть) - 640 г;

  • груша - 1 шт.;

  • спаржа - 4 шт.


  • Приготування
    Розділіть яловичу м'якоть на 8 шматків рівного розміру. Кожен з них відбийте, приправте і викладіть порцію крем-сиру в центр. Поверх сирного шару викладіть скибочку груші і половинку стручка спаржі. Скрутіть м'ясо в рулет навколо начинки і зафіксуйте. Випікайте при 190 градусах 12-15 хвилин.

    Як зробити рулет з яловичини?


    Цей рецепт містить велику кількість досить ситної начинки всередині, тому вибираючи м'ясо, зверніть увагу на товщину і форму шматка, які повинні бути достатніми для того, щоб при розрізанні і подальшому згортанні утримувати всю начинку всередині.
    Інгредієнти:

  • яловичина - 12 кг;

  • шпинат - 410 г;

  • свіжа хлібна крихта - 1 ст.;

  • груша - 1 шт.;

  • блакитний сир - 210 р.


  • Приготування
    Для цього рецепта ідеально підходить яловича вирізка, яку слід обполоснути і обсушити перед нарізкою. Розріжте м'ясо уздовж шматка, але не прорізайте до самого кінця. Розкрийте шматок як книгу і відбийте до товщини в сантиметр.
    Шпинат припустіть з краплею олії, злегка відіжміть зайву вологу. З'єднайте припущені листя з хлібною крихтою, раскрошенным блакитним сиром і дрібно нарізаною грушею.
    Не забудьте щедро приправити шматок м'яса перед формуванням рулету. Викладіть смужку начинки з одного з країв і почніть згортати м'ясо. Коли рулет буде готовий, його слід перев'язати ниткою або спеціальним кулінарним
    Рулет з яловичини з грушами і сиром
    шпагатом відразу в декількох місцях, щоб після випікання шматок не втратив своєї форми.
    Перед розміщенням в духовці рулет слід неодмінно обсмажити на добре розігрітому маслі з усіх боків до утворення рум'янцю. Коли м'ясо рівномірно схопиться, покладіть його в духовку і залиште при 190 градусах. Приготування рулету з яловичини може займати різний час в залежності від бажаної готовності. Для оптимальної прожарювання medium знадобиться близько півгодини. Після вилучення з духовки страва не ділять на шматки відразу ж, а дають йому полежати 10 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати яловичину в духовці?
    Як приготувати яловичину в духовці?
    Безсумнівно, м'ясо запечене в духовці, завжди виходить більш ароматним і контролювати ступінь його готовності так, звичайно, простіше. Пропонуємо
    Яловичина в рукаві в духовці
    Яловичина в рукаві в духовці
    Ідеальним рішенням запекти яловичину, не переживаючи з приводу її соковитості в результаті, буде використання спеціального рукава. Таким чином
    Курячі рулетики з начинкою
    Курячі рулетики з начинкою
    Урізноманітнити повсякденне меню або доповнити святковий стіл простим, але ефектним стравою можливо, використовуючи докладні рецепти описані далі.
    Яловичина, запечена у фользі
    Яловичина, запечена у фользі
    Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо досить специфічне і приготування страви на її основі вимагає трохи навичок і знань, при цьому з запіканням її
    М'ясо, запечене у фользі
    М'ясо, запечене у фользі
    Головним достоїнством запікання будь-якого м'яса у фользі є те, що його можна приготувати відразу з гарніром - завдяки такому незатейливому методом
    Рулет з яловичини
    Рулет з яловичини
    Все ще думаєте що смачного можна приготувати на святковий стіл? Тоді ця стаття для вас, адже ми вирішили зібрати відразу кілька рецептів рулетів з