Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як підсмажити грінки?

Як підсмажити грінки?

6-06-2016, 20:44
331
Як підсмажити грінки?
Грінки – цього порційні шматочки хліба, які підсмажують різними способами. Таке блюдо чудово підходить для швидкого перекусу, сніданку або як доповнення до основної страви. Сьогодні ми пропонуємо вам дізнатися, як смачно підсмажити грінки.
Як підсмажити грінки на сковороді з зеленню?
Інгредієнти:

  • пшеничний хліб – 135 г;

  • петрушка – 1 пучок;

  • яйце відбірне – 55 г;

  • молоко незбиране – 10 мл;

  • масло «Сільське» – 55 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Розбиваємо яйце в пиалку, підсолюємо і ретельно збиваємо міксером. Потім вливаємо молоко і перемішуємо. Зелень петрушки дрібно рубаємо ножем і висипаємо в приготований кляр. Хліб нарізаємо скибочками, змочуємо в яєчної суміші і обсмажуємо на розтопленому вершковому маслечко з обох сторін.
    Як підсмажити грінки з яйцем і молоком?
    Інгредієнти:

  • яйце відбірне – 95 г;

  • молоко незбиране – 55 мл;

  • батон – 5 скибочок;

  • сіль – 2 щіпки;

  • масло «Селянське» – 10 г;

  • мелений перець (чорний).


  • Приготування
    Яйця розбиваємо в миску, вливаємо молоко, додаємо сіль, перець і збиваємо міксером. Вершкове масло розтоплюємо на сковороді. Кожен шматочок батона занурюємо повністю в яєчну суміш і обсмажуємо до світлої скоринки. Подаємо готові грінки гарячими до чаю або свіжозвареної кави.
    Як підсмажити грінки з часником?
    Інгредієнти:

  • хліб бородінський – 155 г;

  • масло пісне – 15 мл;

  • часник;


  • Приготування
    Хліб нарізаємо шматочками. Масло розігріваємо і обсмажуємо на сковороді підготовлені шматочки з двох сторін. Злегка остуджуємо грінки і гарненько натираємо їх сіллю і часником. Викладаємо закуску на блюдо і подаємо до столу.
    Як підсмажити грінки з батона солодкі?
    Інгредієнти:

  • батон – 1 шт.;

  • яйце – 95 г;

  • молоко – 180 мл;

  • цукрова пудра ;

  • цукор;

  • олія рослинна;

  • сіль.


  • Приготування
    Яйця вспушиваем міксером з цукром і сіллю. Батон нарізаємо однаковими шматочками, потім у молоці, а потім занурюємо в солодку суміш і викладаємо на розігріту з маслом сковороду. Обсмажуємо грінки до рум'яного стану, а потім перекладаємо на блюдо і прикрашаємо цукровою пудрою.
    Як підсмажити грінки з батона з сиром?
    Інгредієнти:

  • батон – 155 г;

  • сир;

  • вода – 25 мл;

  • яйце – 1 шт.;

  • масло «Фермерське» – 10 г;

  • масло пісне;

  • сіль.
  • Як підсмажити грінки?


    Приготування
    Перед тим, як посмажити грінки, готуємо всі інгредієнти: сир нарізаємо пластинами. Яйце розбиваємо в миску, кидаємо маленьку щіпку солі, вливаємо кілька ложок води і збиваємо міксером. Шматочок вершкового масла розтоплюємо, вливаємо олію і прогріваємо.
    Кожен скибочку батона опускаємо в кляр, викладаємо на сковороду і обсмажуємо кілька хвилин до появи скоринки. Акуратно перевертаємо гренку, викладаємо зверху скибочки сиру, накриваємо кришкою і дожариваємо ще кілька хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Грінки - рецепт
    Грінки - рецепт
    Грінки, по суті, - це хліб, підсмажений до рум'яної хрусткої скоринки. Їх роблять солодкими і подають з улюбленим варенням. А можна підсмажити або
    Солодкі грінки з молоком і яйцем - рецепт
    Солодкі грінки з молоком і яйцем - рецепт
    Грінки - це прекрасна ідея для смачного сніданку або швидкого ситного перекусу. А якщо їх зробити ще й солодкими - малюки будуть у захваті від цього
    Солодкі грінки з батона
    Солодкі грінки з батона
    Дуже правильний і оригінальний спосіб позбутися від черствого батона - зробити солодкі грінки. Вранці за сніданком ваші рідні, особливо дітки точно
    Солодкі грінки - рецепт
    Солодкі грінки - рецепт
    Для смачного і ситного сніданку відмінним варіантом буде приготувати солодкі грінки. Їх можна посмажити досить швидко, використовуючи прості
    Грінки в духовці
    Грінки в духовці
    Грінки - річ універсальна, адже годяться вони для доповнення супів, або салатів, так і в якості основи для бутерброда, або закуски до пива. Як
    Грінки з батона
    Грінки з батона
    Грінки - це обсмажені з двох сторін шматочки хліба. Вони можуть бути солодкими, соленими і навіть гострими. І сьогодні ми розглянемо всі ці види