Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як посмажити картоплю на сковороді?

Як посмажити картоплю на сковороді?

27-05-2016, 20:59
225
Як посмажити картоплю на сковороді?
Кожен з нас, здавалося б, може втілити в життя таке просте блюдо, як смажена картопля. На ділі ж правильно обсмажити овоч щоб він був добре просолен, вийшов хрустким зовні і зберіг свою форму вміють далеко не багато. Саме тому ми вирішили зібрати разом всі поради щодо того, як посмажити картоплю на сковороді і кілька рецептів на додачу.

Як правильно посмажити хрустку картоплю на сковороді?


Хрустка картопля – результат базових знань хімії та проходження простої технології, яку ми опишемо нижче.
Першим, що потрібно зробити – добре промити картоплю, а потім замочити його мінімум на пару годин, але в ідеалі на всю ніч. Після того, як ви позбулися від надлишків крохмалю, які будуть карамелізуватися на поверхні, роблячи картопля подгоревшим зовні і сирим всередині, відваріть шматочки протягом пари хвилин. Якщо ви вирішили нарізати картоплю великими часточками, то варіння може тривати аж до 5 хвилин. Після, перекладіть шматочки на рушник і дайте обсохнути.
Коли скибочки стануть повністю сухими, обсмажте їх на парі столових ложок добре розігрітого масла. Можна змішувати рослинний і тваринний жир під час приготування. Щоб шматочки вийшли з скоринкою, їх не слід часто перевертати.
Ось і всі секрети щодо того, як посмажити картоплю з скоринкою на сковороді.

Як посмажити картоплю по-селянськи з м'ясом на сковороді?


Інгредієнти:

  • яловичина - 420 г;

  • картопля - 290 г;

  • морква - 115 р.


  • Приготування
    Розділивши яловичину на шматочки потрібного розміру, обсмажте її до зарум'янювання на сильному вогні і покладіть на тарілку. Великі скибочки картоплі і моркву швидко обсмажте, потім влийте приблизно третину склянки окропу і накрийте кришкою. Коли волога випарується, збільште жар і підрум'яньте картоплю. Приправляти овочі слід в останню чергу, а після додавання приправ їх змішують з м'ясом, зменшують вогонь до мінімуму і залишають м'ясо дійти до готовності.

    Як посмажити картоплю з цибулею і грибами на сковорідці?


    Інгредієнти:

  • картопля - 740 г;
  • Як посмажити картоплю на сковороді?

  • ріпчаста цибуля - 85 м;

  • часник - 2 зубки;

  • гриби - 210 р.


  • Приготування
    Спершу спасеруйте цибулю з грибами і часником до випаровування вологи з останніх. Шматочки картоплі смажте окремо у великій кількості добре розігрітого масла, не перевертаючи до тих пір, поки вони не підрум'яняться з одного боку. Приправте готову картоплю. Змішайте грибну засмажку з картоплею перед самою подачею.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як посмажити сморчки з картоплею?
    Як посмажити сморчки з картоплею?
    Перші весняні гриби - сморчки, хочеться приготувати якось по-особливому. Тому далі описані рецепти надзвичайно смачних страв, які, напевно, кожному
    Як посмажити картоплю з грибами на сковорідці?
    Як посмажити картоплю з грибами на сковорідці?
    Особливо добре виходить картопля, якщо посмажити її з білими або сушеними грибами. Страва вийде шалено смачним і чудово ароматним. Далі розповімо, як
    Як посмажити яловичу печінку?
    Як посмажити яловичу печінку?
    Не можна заперечувати користь яловичої печінки і вводити її в раціон іноді просто необхідно. Якщо ваші стосунки з цим продуктом не задалися,
    Як посмажити картоплю з грибами?
    Як посмажити картоплю з грибами?
    Дуже гармонійне поєднання картоплі і грибів можна зробити ще більш смачним, використовуючи запропоновані далі рецепти. Розповімо, як оригінально
    Як правильно смажити картоплю?
    Як правильно смажити картоплю?
    Смажена картопля - це чудовий гарнір до будь-якої м'ясної, рибної страви, а також чудове самостійне страву. Але, на жаль, не у кожної господині
    Як посмажити картоплю в мультиварці?
    Як посмажити картоплю в мультиварці?
    Любите смажену картопельку, але ніяк не виходить приготувати її красивою, часточка від часточки, з хрусткої скоринки? Ми вам допоможемо! Наша