Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як посмажити фарш на сковорідці?

Як посмажити фарш на сковорідці?

27-05-2016, 20:23
286
Як посмажити фарш на сковорідці?
Для тих, у кого не виходить посмажити смачно фарш на сковорідці, ми розповімо як це зробити правильно, використовуючи різні сорти м'яса. Таким чином, ви зможете організувати відмінну основу для приготування макаронів по-флотськи , начинку для млинців, вареників, зраз та інших страв, де використовується саме обсмажений м'ясний фарш.

Як смачно посмажити фарш з цибулею та морквою на сковороді?


Інгредієнти:

  • свинячий фарш – 520 г;

  • ріпчасті цибулини – 140 г;

  • морква – 110 г;

  • велика сіль – за смаком;

  • перець мелений – 1 щіпка;

  • зелень свіжа (за бажанням) – за смаком;

  • олія соняшникова рафінована – 35 мл


  • Приготування
    Свинячий фарш можна придбати готовий, але краще, звичайно ж, приготувати його самим зі свіжого м'яса, пропустивши його через м'ясорубку. Готуємо відразу також овочі. Очищені цибулини ріжемо дрібненькими кубиками, а моркву перетираємо на дрібній або середній тертці.
    Викладаємо на сковороду з прогрітим соняшниковою без аромату олією спочатку цибулю, а через хвилину моркву пасеруємо овочі до м'якості. Тепер закладаємо свинячий фарш і смажимо вміст посудини, помішуючи і розминаючи добряче грудочки, до готовності і випаровування всіх соків протягом приблизно двадцяти хвилин, приправивши в кінці приготування сіллю, меленим перцем і, за бажанням дрібненько нарубаної свіжої зеленню.
    Для класичного варіанту моркву і зелень у фарш при смаженні можна не додавати, обмежившись тільки нарізаною ріпчастою цибулею.
    Аналогічним чином можна посмажити на сковороді яловичий фарш, додавши при цьому трохи більше олії, так як яловичина менш жирний сорт м'яса.

    Як правильно посмажити курячий фарш на сковорідці?


    Інгредієнти:

  • курячий фарш – 520 г;

  • ріпчасті цибулини – 180 г;

  • велика сіль – за смаком;

  • перець мелений – 1 щіпка;

  • прованські або італійські трави (за бажанням) – 1 щіпка;

  • масло вершкове – 30 г;

  • олія соняшникова рафінована – 35 мл


  • Приготування
    Куряче м'ясо по своїй структурі набагато м'якше і ніжніше свинини і яловичини і тому готується набагато швидше. Саме тому фарш з курки легко пересушити, зробивши абсолютно не апетитним.
    Далі кілька рекомендацій для правильного приготування курячого фаршу на сковороді, які допоможуть вам завжди отримувати бажаний результат.
    Якщо ви готуєте курячий фарш самостійно (що краще), намагайтеся використовувати не тільки
    Як посмажити фарш на сковорідці?
    філе курячої грудки, але і додавати при цьому м'ясо з ніжок і стегон. Таким чином соковитість фаршу буде вище, а його смак більш цікавим.
    Спочатку обсмажуємо на сковороді з соняшниковою олією дрібненько нарізану ріпчасту цибулю. Потім закладаємо фарш, смажимо його, безперервно помішуючи, і розминаємо ложкою до випаровування всієї вологи, намагаючись не пропустити цей момент. На даному етапі додаємо шматочок вершкового масла, приправляємо масу сіллю, перцем, присмачую при бажанні прованськими або італійськими травами, перемішуємо, прогріваємо ще хвилину і знімаємо з плити.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як посмажити котлети?
    Як посмажити котлети?
    У багатьох будинках котлети є незмінним стравою до обіду або простеньким перекусом на швидку руку. Далі розповімо, як посмажити ці вироби смачно,
    Як посмажити м'ясо?
    Як посмажити м'ясо?
    Просто посмажити м'ясо зможе кожен кулінар, однак, щоб зробити смачне гаряче і доповнити їм простенький гарнір, потрібно постаратися. Далі
    Фарш для домашніх пельменів
    Фарш для домашніх пельменів
    Ідеальними домашні пельмені робить їх наповнення: якісний фарш, базові овочі і хитрощі, про які детально поговоримо далі. Розповімо, як домогтися
    Соус з фаршу
    Соус з фаршу
    Соуси з м'ясом - традиційна складова італійської кухні. Їх досить часто використовують в приготуванні пасти і лазаньї. І сьогодні ми розповімо, як
    Тефтелі на сковороді
    Тефтелі на сковороді
    Тефтелі на сковороді з підливою виходять дуже соковитими і ароматними. Так, і подавати їх можна до будь-якого гарніру: картопляного пюре, гречку і т.
    Фарш для люля-кебаб
    Фарш для люля-кебаб
    Люля-кебаб - страва азіатської кухні, повністю складається з м'ясного фаршу. В даному випадку саме приготування фаршу вимагає особливих навичок і