Французький хот-дог
Французький хот-дог відрізняється від улюбленого американського хот-дога тим, що булочка, при приміщенні в неї сосиски, не надрізається вздовж, з неї просто витягують м'якуш. В отриману порожнину вливають соус і кладуть саму сосиску. Виходить такий же смачний, але при цьому зручний у поїданні хот-дог, який можна легко упакувати з собою.
Найпростіший французький хот-дог включає в себе всього чотири складових: булочку, сосиску і два соуси – гірчицю і кетчуп. Так як помістити в порожнину м'якушки яку-небудь іншу начинку не виходить, такі хот-доги мають простий і зрозумілий смак, а крім іншого швидко готуються.
Інгредієнти:
багет - 1 шт.;
сосиски - 3 шт.;
гірчиця, кетчуп - за смаком.
Приготування
В залежності від розміру багета, вам буде потрібно використовувати дві або три сосиски.
Перед тим, як приготувати французький хот-дог, помістіть сосиски в киплячу воду всього на пару хвилин. Багет розділіть навпіл або натроє і відправте прогрітися в духовці. Вийміть частина м'якушки з серцевини теплих булочок якраз так, щоб можна було помістити сосиску всередину. Розподіліть порцію гірчиці і кетчупу поверхні сосиски і покладіть її в порожній центр булочки.
Замінити стандартний соус із суміші кетчупу і гірчиці можна і чимось більш складносурядними, наприклад цим білим часниковим соусом з пікантною дижонской гірчицею і невеликою кількістю часнику.
Інгредієнти:
майонез - 225 мл;
гірчиця діжонська - 35 г;
часниковий зубок - 1 шт.;
соус з хрону - 1 ч. ложка;
багет;
сосиски - 2-3 шт.
Приготування
Приготування французького хот-дога зводиться до відварювання сосиски і обсмажуванню багета. При бажанні, замінити багет можна і стандартної булочкою для хот-дога, обережно видаливши з неї серцевину. Поки булочки прогріваються під грилем, а сосиски варяться, можна швидко змішати компоненти соусу: майонез, пюрированный часник, соус з хрону і гірчицю. Доповніть готовий соус хорошою порцією свіжозмеленого перцю і перемішайте. Відрегулюйте смак соусу на свій розсуд, додавши в нього більше або менше гострих компонентів, або майонезній основи. У соус можна також відправити дрібно нарізані солоні огірки, свіжу зелень, маслини або каперси.
Видавіть порцію соусу в центр булочки і помістіть сосиску слідом. Для більшої різноманітності, в булочку можна також всипати трохи сиру, правда після цього хот-доги бажано повторно прогріти в духовці для його розплавлення.
Французький хот-дог – рецепт
Найпростіший французький хот-дог включає в себе всього чотири складових: булочку, сосиску і два соуси – гірчицю і кетчуп. Так як помістити в порожнину м'якушки яку-небудь іншу начинку не виходить, такі хот-доги мають простий і зрозумілий смак, а крім іншого швидко готуються.
Інгредієнти:
Приготування
В залежності від розміру багета, вам буде потрібно використовувати дві або три сосиски.
Перед тим, як приготувати французький хот-дог, помістіть сосиски в киплячу воду всього на пару хвилин. Багет розділіть навпіл або натроє і відправте прогрітися в духовці. Вийміть частина м'якушки з серцевини теплих булочок якраз так, щоб можна було помістити сосиску всередину. Розподіліть порцію гірчиці і кетчупу поверхні сосиски і покладіть її в порожній центр булочки.
Як робити французький хот-дог?
Замінити стандартний соус із суміші кетчупу і гірчиці можна і чимось більш складносурядними, наприклад цим білим часниковим соусом з пікантною дижонской гірчицею і невеликою кількістю часнику.
Інгредієнти:
Приготування
Приготування французького хот-дога зводиться до відварювання сосиски і обсмажуванню багета. При бажанні, замінити багет можна і стандартної булочкою для хот-дога, обережно видаливши з неї серцевину. Поки булочки прогріваються під грилем, а сосиски варяться, можна швидко змішати компоненти соусу: майонез, пюрированный часник, соус з хрону і гірчицю. Доповніть готовий соус хорошою порцією свіжозмеленого перцю і перемішайте. Відрегулюйте смак соусу на свій розсуд, додавши в нього більше або менше гострих компонентів, або майонезній основи. У соус можна також відправити дрібно нарізані солоні огірки, свіжу зелень, маслини або каперси.
Видавіть порцію соусу в центр булочки і помістіть сосиску слідом. Для більшої різноманітності, в булочку можна також всипати трохи сиру, правда після цього хот-доги бажано повторно прогріти в духовці для його розплавлення.
Рекомендуємо добрі рецепти
Хот-дог - рецепт
Любителі різних закусок з фаст-фуду непеременно оцінять рецепти, описані далі. Розповімо, як спорудити справжній хот-доги на власній кухні.
Сосиски гриль – рецепт
Сосиски хоч і не відносяться до здорового харчування, тим не менш, улюблені багатьма. Особливо вдалими виходять сосиски, смажені на грилі. Для того,
Булочки для хот-догів
Любителі домашньої випічки без проблем впораються з рецептом булочок для хот-догів. Таке приємне доповнення буде доречно не тільки для приготування
Хот-доги в домашніх умовах
Літо йде, але пора пікніків ще не закінчена, тому пропонуємо вам приготувати улюблене дитяче, і не тільки, ласощі - домашній хот-доги. Безліч
Сосиска в лаваші
Полегшений варіант для любителів сосисок у тісті - приготувати їх в лаваші. Виходить в рази швидше, та і наповнення можна урізноманітнити на свій
Сосиски в листковому тісті
Всім нам добре знайоме таке смачне блюдо, як сосиски в тісті. А сьогодні ми підкажемо вам кілька нових і цікавих рецептів створення сосисок в