Суп на свинячому бульйоні
Не знаєте який зварити суп на свинячому бульйоні? Тоді запропоновані рецепти допоможуть вам визначитися з вибором страви. З їх допомогою у вас, безсумнівно, вийде приготувати приголомшливо смачна страва на перше до обіду і порадувати їм себе та свою родину.
Інгредієнти:
готовий свинячий бульйон – 2 л;
горох колотий – 190 г;
картопляні бульби – 340 г;
ріпчаста цибулина – 110 г;
морква – 80 г;
горошини запашного перець – 3 шт.;
горошини чорного перчика – 5 шт.;
олія рафінована без аромату – 35 мл;
листя лавра – 2 шт.;
копченості – 75 г;
сіль поварена – за смаком;
чорний мелений перець – за смаком;
свіжа зелень .
Приготування
Горох для супу краще замочити у воді з вечора, попередньо ретельно промивши його. Набряклі горошини ще раз промиваємо і закладаємо в киплячий свинячий бульйон. Знижуємо температуру до мінімуму, прикриваємо ємність кришкою і залишаємо варитися. Коли горошини стануть м'якими і пухкими, додаємо нарізаний і спассерованний на маслечко рослинному цибульку і моркву, закладаємо очищені і нарізані кубиками картопляні бульби і подрібнені копченості. Даємо страви знову закипіти, і варимо до м'якості овочів, приправивши його в процесі сіллю, горохи чорного і запашного перчика і лавровими листами.
По готовності розливаємо суп по тарілках і подаємо, присмачивши свіжою зеленню.
Інгредієнти:
готовий свинячий бульйон – 2 л;
гречка – 80 г;
картопляні бульби – 340 г;
ріпчаста цибулина – 110 г;
морква – 80 г;
горошини запашного перець – 3 шт.;
горошини чорного перчика – 5 шт.;
олія рафінована без аромату – 35 мл;
лаврові листочки – 2 шт.;
кухонна сіль – за смаком;
чорний мелений перець – за смаком;
свіжа зелень.
Приготування
В даному випадку в якості змістового наповнення супу на свинячому бульйоні буде гречка, яка вариться набагато швидше гороху і не вимагає додаткового замочування. В іншому процес приготування страви ідентичний описаному вище з невеликими змінами.
У киплячий свинячий бульйон закладаємо одночасно промиту гречану крупу, картоплю і піджарку з лука і моркви і варимо до готовності всіх компонентів, не забуваючи приправити страву сіллю і спеціями. На завершення варіння додаємо в суп нарізану зелень і даємо страві настоятися хвилин п'ять.
Інгредієнти:
готовий свинячий бульйон – 2 л;
болгарський перець – 170 г;
картопляні бульби – 340 г;
ріпчаста цибуля – 80 г;
морква – 80 г;
горошини запашного перець – 3 шт.;
горошини чорного перчика – 5 шт.;
олія рафінована без аромату – 35 мл;
лаврові листочки – 2 шт.;
кухонна сіль – за смаком;
чорний мелений перець – за смаком;
свіжа зелень;
Для галушок:
куряче яйце середнього розміру – 1 шт.;
незбиране молоко – 45 мл;
сіль – щіпка;
борошно просеянная – 160 р.
Приготування
Спочатку підготуємо основу для галушок. Змішуємо яйце з молоком і сіллю, додаємо борошно і ретельно вимішуємо тісто.
У киплячий бульйон закладаємо картопляні кубики і нарізаний соломкою болгарський перець, викладаємо цибульну піджарку з морквою і варимо до м'якості овочів. Тепер набираємо по половинці зволоженою чайної ложечки підготовленого раніше тіста і опускаємо її в суп, оформляючи крок за кроком галушки. Додаємо в супчик також горошки перчика і лаврушку. Кидаємо сіль, даємо страви прокипіти хвилин п'ять-сім і можемо подавати до столу, розлив його по порційних тарілочках і приправивши зеленню.
Гороховий суп на свинячому бульйоні - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Горох для супу краще замочити у воді з вечора, попередньо ретельно промивши його. Набряклі горошини ще раз промиваємо і закладаємо в киплячий свинячий бульйон. Знижуємо температуру до мінімуму, прикриваємо ємність кришкою і залишаємо варитися. Коли горошини стануть м'якими і пухкими, додаємо нарізаний і спассерованний на маслечко рослинному цибульку і моркву, закладаємо очищені і нарізані кубиками картопляні бульби і подрібнені копченості. Даємо страви знову закипіти, і варимо до м'якості овочів, приправивши його в процесі сіллю, горохи чорного і запашного перчика і лавровими листами.
По готовності розливаємо суп по тарілках і подаємо, присмачивши свіжою зеленню.
Суп на свинячому бульйоні з гречкою
Інгредієнти:
Приготування
В даному випадку в якості змістового наповнення супу на свинячому бульйоні буде гречка, яка вариться набагато швидше гороху і не вимагає додаткового замочування. В іншому процес приготування страви ідентичний описаному вище з невеликими змінами.
У киплячий свинячий бульйон закладаємо одночасно промиту гречану крупу, картоплю і піджарку з лука і моркви і варимо до готовності всіх компонентів, не забуваючи приправити страву сіллю і спеціями. На завершення варіння додаємо в суп нарізану зелень і даємо страві настоятися хвилин п'ять.
Смачний суп на свинячому бульйоні з галушками
Інгредієнти:
Для галушок:
Приготування
Спочатку підготуємо основу для галушок. Змішуємо яйце з молоком і сіллю, додаємо борошно і ретельно вимішуємо тісто.
У киплячий бульйон закладаємо картопляні кубики і нарізаний соломкою болгарський перець, викладаємо цибульну піджарку з морквою і варимо до м'якості овочів. Тепер набираємо по половинці зволоженою чайної ложечки підготовленого раніше тіста і опускаємо її в суп, оформляючи крок за кроком галушки. Додаємо в супчик також горошки перчика і лаврушку. Кидаємо сіль, даємо страви прокипіти хвилин п'ять-сім і можемо подавати до столу, розлив його по порційних тарілочках і приправивши зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яєчний суп
Урізноманітнити повсякденний раціон новими першими стравами зовсім не складно. Скористайтеся запропонованими рецептами відмінного супчика. Розповімо,
Пісний борщ з квасолею
Ідеальним рішенням зробити пісний борщ більш насиченим, поживним і неодмінно стане смачним додавання в основний склад звичайної квасолі. Страва вийде
Суп з яловичини з картоплею
Супи на яловичому бульйоні завжди виходять особливими - смачними, наваристими і, головне, доповнювати їх можна новими оригінальними компонентами, не
Рецепт розсольнику з перловкою і огірками
Для бажаючих урізноманітнити повсякденний раціон новим оригінальним першою стравою, пропонуємо два доступних рецепта відмінного розсольнику з
Курячий суп - рецепт
З курячого бульйону суп виходить легким, дієтичним, що володіє рядом вельми корисних властивостей. Пропонуємо кілька рецептів цього смачного першого
Як приготувати курячий суп з вермішеллю?
Суп на курячому бульйоні з вермішеллю – це найпростіше перше блюдо, яке вміє готувати, напевно, кожна господиня. А щоб урізноманітнити цей досить