Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп на свинячому бульйоні

Суп на свинячому бульйоні

28-04-2016, 21:07
367
Суп на свинячому бульйоні
Не знаєте який зварити суп на свинячому бульйоні? Тоді запропоновані рецепти допоможуть вам визначитися з вибором страви. З їх допомогою у вас, безсумнівно, вийде приготувати приголомшливо смачна страва на перше до обіду і порадувати їм себе та свою родину.

Гороховий суп на свинячому бульйоні - рецепт


Інгредієнти:

  • готовий свинячий бульйон – 2 л;

  • горох колотий – 190 г;

  • картопляні бульби – 340 г;

  • ріпчаста цибулина – 110 г;

  • морква – 80 г;

  • горошини запашного перець – 3 шт.;

  • горошини чорного перчика – 5 шт.;

  • олія рафінована без аромату – 35 мл;

  • листя лавра – 2 шт.;

  • копченості – 75 г;

  • сіль поварена – за смаком;

  • чорний мелений перець – за смаком;

  • свіжа зелень .


  • Приготування
    Горох для супу краще замочити у воді з вечора, попередньо ретельно промивши його. Набряклі горошини ще раз промиваємо і закладаємо в киплячий свинячий бульйон. Знижуємо температуру до мінімуму, прикриваємо ємність кришкою і залишаємо варитися. Коли горошини стануть м'якими і пухкими, додаємо нарізаний і спассерованний на маслечко рослинному цибульку і моркву, закладаємо очищені і нарізані кубиками картопляні бульби і подрібнені копченості. Даємо страви знову закипіти, і варимо до м'якості овочів, приправивши його в процесі сіллю, горохи чорного і запашного перчика і лавровими листами.
    По готовності розливаємо суп по тарілках і подаємо, присмачивши свіжою зеленню.

    Суп на свинячому бульйоні з гречкою


    Інгредієнти:

  • готовий свинячий бульйон – 2 л;

  • гречка – 80 г;

  • картопляні бульби – 340 г;

  • ріпчаста цибулина – 110 г;

  • морква – 80 г;

  • горошини запашного перець – 3 шт.;

  • горошини чорного перчика – 5 шт.;

  • олія рафінована без аромату – 35 мл;

  • лаврові листочки – 2 шт.;

  • кухонна сіль – за смаком;

  • чорний мелений перець – за смаком;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    В даному випадку в якості змістового наповнення супу на свинячому бульйоні буде гречка, яка вариться набагато швидше гороху і не вимагає додаткового замочування. В іншому процес приготування страви ідентичний описаному вище з невеликими змінами.
    У киплячий свинячий бульйон закладаємо одночасно промиту гречану крупу, картоплю і піджарку з лука і моркви і варимо до готовності всіх компонентів, не забуваючи приправити страву сіллю і спеціями. На завершення варіння додаємо в суп нарізану зелень і даємо страві настоятися хвилин п'ять.

    Смачний суп на свинячому бульйоні з галушками


    Інгредієнти:

  • готовий свинячий бульйон – 2 л;

  • болгарський перець – 170 г;

  • картопляні бульби – 340 г;

  • ріпчаста цибуля – 80 г;

  • морква – 80 г;

  • горошини запашного перець – 3 шт.;

  • горошини чорного перчика – 5 шт.;

  • олія рафінована без аромату – 35 мл;

  • лаврові листочки – 2 шт.;

  • кухонна сіль – за смаком;

  • чорний мелений перець – за смаком;

  • свіжа зелень;


  • Для галушок:

  • куряче яйце середнього розміру – 1 шт.;

  • незбиране молоко – 45 мл;

  • сіль – щіпка;

  • борошно просеянная – 160 р.


  • Приготування
    Суп на свинячому бульйоні

    Спочатку підготуємо основу для галушок. Змішуємо яйце з молоком і сіллю, додаємо борошно і ретельно вимішуємо тісто.
    У киплячий бульйон закладаємо картопляні кубики і нарізаний соломкою болгарський перець, викладаємо цибульну піджарку з морквою і варимо до м'якості овочів. Тепер набираємо по половинці зволоженою чайної ложечки підготовленого раніше тіста і опускаємо її в суп, оформляючи крок за кроком галушки. Додаємо в супчик також горошки перчика і лаврушку. Кидаємо сіль, даємо страви прокипіти хвилин п'ять-сім і можемо подавати до столу, розлив його по порційних тарілочках і приправивши зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Яєчний суп
    Яєчний суп
    Урізноманітнити повсякденний раціон новими першими стравами зовсім не складно. Скористайтеся запропонованими рецептами відмінного супчика. Розповімо,
    Пісний борщ з квасолею
    Пісний борщ з квасолею
    Ідеальним рішенням зробити пісний борщ більш насиченим, поживним і неодмінно стане смачним додавання в основний склад звичайної квасолі. Страва вийде
    Суп з яловичини з картоплею
    Суп з яловичини з картоплею
    Супи на яловичому бульйоні завжди виходять особливими - смачними, наваристими і, головне, доповнювати їх можна новими оригінальними компонентами, не
    Рецепт розсольнику з перловкою і огірками
    Рецепт розсольнику з перловкою і огірками
    Для бажаючих урізноманітнити повсякденний раціон новим оригінальним першою стравою, пропонуємо два доступних рецепта відмінного розсольнику з
    Курячий суп - рецепт
    Курячий суп - рецепт
    З курячого бульйону суп виходить легким, дієтичним, що володіє рядом вельми корисних властивостей. Пропонуємо кілька рецептів цього смачного першого
    Як приготувати курячий суп з вермішеллю?
    Як приготувати курячий суп з вермішеллю?
    Суп на курячому бульйоні з вермішеллю – це найпростіше перше блюдо, яке вміє готувати, напевно, кожна господиня. А щоб урізноманітнити цей досить