Яєчний суп
Яєчний суп є прекрасним варіантом для першої страви в обідньому меню. Його можна приготувати з яєчною локшиною на насиченому м'ясному бульйоні або скористатися більш простим і швидким рецептом, зваривши його з помідорами і яйцями. Той і інший варіант пропонуємо вашій увазі нижче.
Інгредієнти:
свинина – 360 г;
локшина яєчна – 2 жмені;
картопляні бульби – 310 г;
ріпчаста цибуля – 80 г;
морква – 80 г;
перець духмяний в горошинах – 2-3 шт.;
перець чорний в горошинах – 5 шт.;
олія рафінована без аромату – 35 мл;
листя лаврове – 1-2 шт.;
пір'я зеленої цибулі – 3-4 шт.;
кухонна сіль – за смаком;
свіжа зелень кропу.
Приготування
Насамперед нам необхідно підготувати і зварити до готовності свинину. Для цього промиваємо м'ясо, заливаємо в каструлі водою і варимо на помірному жарі до м'якості, на початку варіння знявши піну. Витягаємо м'ясної шматок з бульйону, даємо трохи охолонути, нарізаємо брусочками або кубиками і повертаємо в бульйон.
Прогріваємо бульйон знову до кипіння, додаємо попередньо очищені картопляні бульби і обсмажений на рослинному без аромату олії цибульку і моркву, нарізавши для цього овочі кубиками.
Хвилин через п'ять сім додаємо яєчну локшину, приправляємо супчик сіллю, кидаємо горошини запашного і чорного перчика, лаврові листочки і варимо до готовності всіх компонентів ще хвилин десять-п'ятнадцять.
У готовий суп додаємо нарізані пір'я зеленої цибулі і укропчик зелений, даємо настоятися хвилин п'ять і можемо подавати.
Інгредієнти:
яйця курячі середнього розміру – 3 шт.;
помідори свіжі – 300 г;
очищена вода – 500 мл;
цибулю зелений – 2-3 стебла;
паприка червона мелена – 1 повна ч. ложка;
чорний перець мелений – за смаком;
сушений базилік – 2 ч. ложечки;
олія рафінована без аромату – 35 мл;
кухонна сіль – за смаком.
Приготування
Супчик готується буквально за десять хвилин. Очищаємо від шкірки томати, нарізаємо кубиками і закладаємо в прогріту глибоку сковороду або сотейник з рослинним маслом. Додаємо туди ж через три хвилини мелену паприку і базилік і вливаємо воду, помішуючи. Можна продовжувати приготування супу тут же або перелити вміст сковороди в каструлю. Тепер розмішуємо віночком в окремій мисці яйця, додавши сіль і перець чорний мелений, і вливаємо тонким струмком отриману яєчну суміш у суп при безперервному помішуванні віночком. Додаємо нарізану зелену цибулю, перемішуємо, знімаємо з плити і даємо п'ять хвилин настоятися під кришкою.
При бажанні можна такий яєчний суп приготувати з дрібної вермішеллю, додавши її в блюдо перед яєчної сумішшю.
Суп зі свинини з яєчною локшиною - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Насамперед нам необхідно підготувати і зварити до готовності свинину. Для цього промиваємо м'ясо, заливаємо в каструлі водою і варимо на помірному жарі до м'якості, на початку варіння знявши піну. Витягаємо м'ясної шматок з бульйону, даємо трохи охолонути, нарізаємо брусочками або кубиками і повертаємо в бульйон.
Прогріваємо бульйон знову до кипіння, додаємо попередньо очищені картопляні бульби і обсмажений на рослинному без аромату олії цибульку і моркву, нарізавши для цього овочі кубиками.
Хвилин через п'ять сім додаємо яєчну локшину, приправляємо супчик сіллю, кидаємо горошини запашного і чорного перчика, лаврові листочки і варимо до готовності всіх компонентів ще хвилин десять-п'ятнадцять.
У готовий суп додаємо нарізані пір'я зеленої цибулі і укропчик зелений, даємо настоятися хвилин п'ять і можемо подавати.
Як приготувати яєчний суп з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Супчик готується буквально за десять хвилин. Очищаємо від шкірки томати, нарізаємо кубиками і закладаємо в прогріту глибоку сковороду або сотейник з рослинним маслом. Додаємо туди ж через три хвилини мелену паприку і базилік і вливаємо воду, помішуючи. Можна продовжувати приготування супу тут же або перелити вміст сковороди в каструлю. Тепер розмішуємо віночком в окремій мисці яйця, додавши сіль і перець чорний мелений, і вливаємо тонким струмком отриману яєчну суміш у суп при безперервному помішуванні віночком. Додаємо нарізану зелену цибулю, перемішуємо, знімаємо з плити і даємо п'ять хвилин настоятися під кришкою.
При бажанні можна такий яєчний суп приготувати з дрібної вермішеллю, додавши її в блюдо перед яєчної сумішшю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп на свинячому бульйоні
Присутність перших страв у повсякденному раціоні просто необхідно. Тому пропонуємо урізноманітнити звичайний обід новими стравами. Розповімо, як
Пісний борщ з квасолею
Ідеальним рішенням зробити пісний борщ більш насиченим, поживним і неодмінно стане смачним додавання в основний склад звичайної квасолі. Страва вийде
Суп з яловичини з картоплею
Супи на яловичому бульйоні завжди виходять особливими - смачними, наваристими і, головне, доповнювати їх можна новими оригінальними компонентами, не
Курячий суп з локшиною
Зваривши курячий суп з цієї локшиною, ви отримаєте відразу легке і дуже ситне перше блюдо. Далі дізнаєтеся, як зробити такий супчик оригінально,
Як приготувати курячий суп з вермішеллю?
Суп на курячому бульйоні з вермішеллю – це найпростіше перше блюдо, яке вміє готувати, напевно, кожна господиня. А щоб урізноманітнити цей досить
Картопляний суп з фрикадельками
Навіть таке неабияке страва картопляний суп, можна зробити оригінальним і вишуканим. Досить додати в основний склад смачні м'ясні фрикадельки.