Не знаєте який зварити суп на свинячому бульйоні? Тоді запропоновані рецепти допоможуть вам визначитися з вибором страви. З їх допомогою у вас, безсумнівно, вийде приготувати приголомшливо смачна страва на перше до обіду і порадувати їм себе та свою родину.
Гороховий суп на свинячому бульйоні - рецепт
Інгредієнти: готовий свинячий бульйон – 2 л; горох колотий – 190 г; картопляні бульби – 340 г; ріпчаста цибулина – 110 г; морква – 80 г; горошини запашного перець – 3 шт.; горошини чорного перчика – 5 шт.; олія рафінована без аромату – 35 мл; листя лавра – 2 шт.; копченості – 75 г; сіль поварена – за смаком; чорний мелений перець – за смаком; свіжа зелень . Приготування Горох для супу краще замочити у воді з вечора, попередньо ретельно промивши його. Набряклі горошини ще раз промиваємо і закладаємо в киплячий свинячий бульйон. Знижуємо температуру до мінімуму, прикриваємо ємність кришкою і залишаємо варитися. Коли горошини стануть м'якими і пухкими, додаємо нарізаний і спассерованний на маслечко рослинному цибульку і моркву, закладаємо очищені і нарізані кубиками картопляні бульби і подрібнені копченості. Даємо страви знову закипіти, і варимо до м'якості овочів, приправивши його в процесі сіллю, горохи чорного і запашного перчика і лавровими листами.
По готовності розливаємо суп по тарілках і подаємо, присмачивши свіжою зеленню.
Суп на свинячому бульйоні з гречкою
Інгредієнти: готовий свинячий бульйон – 2 л; гречка – 80 г; картопляні бульби – 340 г; ріпчаста цибулина – 110 г; морква – 80 г; горошини запашного перець – 3 шт.; горошини чорного перчика – 5 шт.; олія рафінована без аромату – 35 мл; лаврові листочки – 2 шт.; кухонна сіль – за смаком; чорний мелений перець – за смаком; свіжа зелень. Приготування В даному випадку в якості змістового наповнення супу на свинячому бульйоні буде гречка, яка вариться набагато швидше гороху і не вимагає додаткового замочування. В іншому процес приготування страви ідентичний описаному вище з невеликими змінами.
У киплячий свинячий бульйон закладаємо одночасно промиту гречану крупу, картоплю і піджарку з лука і моркви і варимо до готовності всіх компонентів, не забуваючи приправити страву сіллю і спеціями. На завершення варіння додаємо в суп нарізану зелень і даємо страві настоятися хвилин п'ять.
Смачний суп на свинячому бульйоні з галушками
Інгредієнти: готовий свинячий бульйон – 2 л; болгарський перець – 170 г; картопляні бульби – 340 г; ріпчаста цибуля – 80 г; морква – 80 г; горошини запашного перець – 3 шт.; горошини чорного перчика – 5 шт.; олія рафінована без аромату – 35 мл; лаврові листочки – 2 шт.; кухонна сіль – за смаком; чорний мелений перець – за смаком; свіжа зелень; Для галушок:
куряче яйце середнього розміру – 1 шт.; незбиране молоко – 45 мл; сіль – щіпка; борошно просеянная – 160 р. Приготування Спочатку підготуємо основу для галушок. Змішуємо яйце з молоком і сіллю, додаємо борошно і ретельно вимішуємо тісто.
У киплячий бульйон закладаємо картопляні кубики і нарізаний соломкою болгарський перець, викладаємо цибульну піджарку з морквою і варимо до м'якості овочів. Тепер набираємо по половинці зволоженою чайної ложечки підготовленого раніше тіста і опускаємо її в суп, оформляючи крок за кроком галушки. Додаємо в супчик також горошки перчика і лаврушку. Кидаємо сіль, даємо страви прокипіти хвилин п'ять-сім і можемо подавати до столу, розлив його по порційних тарілочках і приправивши зеленню.