Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати креветки в домашніх умовах?

Як приготувати креветки в домашніх умовах?

28-04-2016, 20:54
513
Як приготувати креветки в домашніх умовах?
Сьогодні ми розповімо, як можна приготувати креветки в домашніх умовах. Цей популярний морепродукт є не тільки корисним джерелом багатьох незамінних елементів, але ще і неймовірно апетитною ласощами, від якого неможливо відмовитися, особливо якщо воно правильно і смачно приготоване.

Як приготувати заморожені креветки?


Інгредієнти:

  • креветки заморожені – 950 г;

  • гілочки свіжого кропу – 1 великий пучок;

  • лаврове листя – 2-3 шт.;

  • велика сіль – за смаком;

  • бутони гвоздики – 2-4 шт.;

  • горошини запашного перцю – 3-4 шт.


  • Приготування
    Заморожених креветок перед варінням даємо попередньо розтанути в щадному режимі, переклавши їх на нижню полицю холодильника. Після цього нагріваємо до кипіння у великій каструлі достатню кількість води, підсолюємо її, кидаємо горошини перцю, лаврове листя, бутони гвоздики і пучок свіжого кропу. Даємо знову воді сильно кипіти, всипаємо розморожені креветки і вимикаємо вогонь. Даємо їм тільки трохи прогрітися в гарячій воді під кришкою від однієї до двох хвилин, залежно від розміру молюсків. Потім відкидаємо на сито і можемо використовувати за призначенням, додавши в салат або інше блюдо або ж просто подавши їх на блюді до пива.

    Як приготувати смажені креветки до пива?


    Інгредієнти:

  • креветки заморожені – 450 г;

  • сіль велика – 25 г або по смаку;

  • часникові зубці – 4 шт.;

  • олія рослинна рафінована – 55 мл;

  • сік лимона – 25 мл


  • Приготування
    Для смаження вибираємо товстостінну сковороду, прогріваємо її грунтовно, наливши в неї трохи рослинного масла без аромату. Закладаємо креветки не розморожуючи в киплячу олію і смажимо, помішуючи, поки вся волога не випарується. Після цього вливаємо олію і закладаємо заздалегідь почищені і подрібнені часникові зубці, вливаємо лимонний сік, ще півхвилинки обсмажуємо все разом, не припиняючи помішування, а потім перекладаємо разом з утвореними соками на блюдо і подаємо до пива.

    Як правильно приготувати креветки в клярі?


    Інгредієнти:

  • креветки великі – 550 г;

  • зубці часникові – 2-3 шт.;

  • олія оливкова (для маринування) – 20 мл;

  • мелений запашний перець – щіпка;

  • пиво світле або газована вода – 190 мл;

  • борошно просеянная – 190 г;

  • яйце куряче велике – 1 шт.;

  • рослинна олія без аромату (для смаження) – 100 мл


  • Приготування
    Як приготувати креветки в домашніх умовах?

    Креветки спочатку за потреби розморожуємо, очищаємо, залишивши тільки хвостики, а потім замочуємо хвилин на двадцять в суміші оливкової олії, видавленого часнику, солі і запашного перчика. Після цього викладаємо молюсків на серветку підсихати і готуємо кляр. Змішати просіяне борошно з пивом чи газованою водичкою і яйцем, домагаючись однорідності, а потім залишаємо настоятися хвилин на тридцять.
    Коли креветки підсохнуть, а кляр настоїться, занурюємо по одній креветці в борошняну суміш і відразу закладаємо в ґрунтовно розігріте на сковороді олію. Даємо виробів підрум'янитися з двох сторін на сильному вогні, а потім викладаємо на тарілку і відразу ж подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як смачно приготувати креветки?
    Як смачно приготувати креветки?
    Кілька незрівнянних рецептів з креветками в основному складі пропонуємо в цій статті. Розповімо, як оригінально їх зварити для подачі з пивом у
    Як посмажити креветки на сковороді?
    Як посмажити креветки на сковороді?
    З маси варіацій приготування креветок ми зібрали способи їх смаження на сковороді. Далі розповімо, як правильно смажити ракоподібних, доповнивши
    Як правильно варити заморожені неочищені креветки?
    Як правильно варити заморожені неочищені креветки?
    Головна особливість морепродуктів-це їх ні з чим не порівнянний смак. І добитися його можна тільки, якщо ви їх правильно приготуєте. Креветки в цьому
    Як варити свіжі креветки?
    Як варити свіжі креветки?
    Якщо ви стали володарем свіжих морепродуктів і зовсім не знаєте, як їх приготувати, то ця стаття вам точно сподобається. Ми вам розповімо, як
    Варені креветки - рецепти
    Варені креветки - рецепти
    Креветки - це ракоподібні, в яких міститься багато протеїну, що дуже корисно. Вони є чудовою закускою до пива. Їх смажать, використовують у
    Креветки в паніровці
    Креветки в паніровці
    Креветки - це смачний морепродукт. І якщо ви вирішили здивувати своїх близьких або гостей вишуканим десертом, то приготуйте їх в паніровці.