Як приготувати креветки в домашніх умовах?
Сьогодні ми розповімо, як можна приготувати креветки в домашніх умовах. Цей популярний морепродукт є не тільки корисним джерелом багатьох незамінних елементів, але ще і неймовірно апетитною ласощами, від якого неможливо відмовитися, особливо якщо воно правильно і смачно приготоване.
Інгредієнти:
креветки заморожені – 950 г;
гілочки свіжого кропу – 1 великий пучок;
лаврове листя – 2-3 шт.;
велика сіль – за смаком;
бутони гвоздики – 2-4 шт.;
горошини запашного перцю – 3-4 шт.
Приготування
Заморожених креветок перед варінням даємо попередньо розтанути в щадному режимі, переклавши їх на нижню полицю холодильника. Після цього нагріваємо до кипіння у великій каструлі достатню кількість води, підсолюємо її, кидаємо горошини перцю, лаврове листя, бутони гвоздики і пучок свіжого кропу. Даємо знову воді сильно кипіти, всипаємо розморожені креветки і вимикаємо вогонь. Даємо їм тільки трохи прогрітися в гарячій воді під кришкою від однієї до двох хвилин, залежно від розміру молюсків. Потім відкидаємо на сито і можемо використовувати за призначенням, додавши в салат або інше блюдо або ж просто подавши їх на блюді до пива.
Інгредієнти:
креветки заморожені – 450 г;
сіль велика – 25 г або по смаку;
часникові зубці – 4 шт.;
олія рослинна рафінована – 55 мл;
сік лимона – 25 мл
Приготування
Для смаження вибираємо товстостінну сковороду, прогріваємо її грунтовно, наливши в неї трохи рослинного масла без аромату. Закладаємо креветки не розморожуючи в киплячу олію і смажимо, помішуючи, поки вся волога не випарується. Після цього вливаємо олію і закладаємо заздалегідь почищені і подрібнені часникові зубці, вливаємо лимонний сік, ще півхвилинки обсмажуємо все разом, не припиняючи помішування, а потім перекладаємо разом з утвореними соками на блюдо і подаємо до пива.
Інгредієнти:
креветки великі – 550 г;
зубці часникові – 2-3 шт.;
олія оливкова (для маринування) – 20 мл;
мелений запашний перець – щіпка;
пиво світле або газована вода – 190 мл;
борошно просеянная – 190 г;
яйце куряче велике – 1 шт.;
рослинна олія без аромату (для смаження) – 100 мл
Приготування
Креветки спочатку за потреби розморожуємо, очищаємо, залишивши тільки хвостики, а потім замочуємо хвилин на двадцять в суміші оливкової олії, видавленого часнику, солі і запашного перчика. Після цього викладаємо молюсків на серветку підсихати і готуємо кляр. Змішати просіяне борошно з пивом чи газованою водичкою і яйцем, домагаючись однорідності, а потім залишаємо настоятися хвилин на тридцять.
Коли креветки підсохнуть, а кляр настоїться, занурюємо по одній креветці в борошняну суміш і відразу закладаємо в ґрунтовно розігріте на сковороді олію. Даємо виробів підрум'янитися з двох сторін на сильному вогні, а потім викладаємо на тарілку і відразу ж подаємо до столу.
Як приготувати заморожені креветки?
Інгредієнти:
Приготування
Заморожених креветок перед варінням даємо попередньо розтанути в щадному режимі, переклавши їх на нижню полицю холодильника. Після цього нагріваємо до кипіння у великій каструлі достатню кількість води, підсолюємо її, кидаємо горошини перцю, лаврове листя, бутони гвоздики і пучок свіжого кропу. Даємо знову воді сильно кипіти, всипаємо розморожені креветки і вимикаємо вогонь. Даємо їм тільки трохи прогрітися в гарячій воді під кришкою від однієї до двох хвилин, залежно від розміру молюсків. Потім відкидаємо на сито і можемо використовувати за призначенням, додавши в салат або інше блюдо або ж просто подавши їх на блюді до пива.
Як приготувати смажені креветки до пива?
Інгредієнти:
Приготування
Для смаження вибираємо товстостінну сковороду, прогріваємо її грунтовно, наливши в неї трохи рослинного масла без аромату. Закладаємо креветки не розморожуючи в киплячу олію і смажимо, помішуючи, поки вся волога не випарується. Після цього вливаємо олію і закладаємо заздалегідь почищені і подрібнені часникові зубці, вливаємо лимонний сік, ще півхвилинки обсмажуємо все разом, не припиняючи помішування, а потім перекладаємо разом з утвореними соками на блюдо і подаємо до пива.
Як правильно приготувати креветки в клярі?
Інгредієнти:
Приготування
Креветки спочатку за потреби розморожуємо, очищаємо, залишивши тільки хвостики, а потім замочуємо хвилин на двадцять в суміші оливкової олії, видавленого часнику, солі і запашного перчика. Після цього викладаємо молюсків на серветку підсихати і готуємо кляр. Змішати просіяне борошно з пивом чи газованою водичкою і яйцем, домагаючись однорідності, а потім залишаємо настоятися хвилин на тридцять.
Коли креветки підсохнуть, а кляр настоїться, занурюємо по одній креветці в борошняну суміш і відразу закладаємо в ґрунтовно розігріте на сковороді олію. Даємо виробів підрум'янитися з двох сторін на сильному вогні, а потім викладаємо на тарілку і відразу ж подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як смачно приготувати креветки?
Кілька незрівнянних рецептів з креветками в основному складі пропонуємо в цій статті. Розповімо, як оригінально їх зварити для подачі з пивом у
Як посмажити креветки на сковороді?
З маси варіацій приготування креветок ми зібрали способи їх смаження на сковороді. Далі розповімо, як правильно смажити ракоподібних, доповнивши
Як правильно варити заморожені неочищені креветки?
Головна особливість морепродуктів-це їх ні з чим не порівнянний смак. І добитися його можна тільки, якщо ви їх правильно приготуєте. Креветки в цьому
Як варити свіжі креветки?
Якщо ви стали володарем свіжих морепродуктів і зовсім не знаєте, як їх приготувати, то ця стаття вам точно сподобається. Ми вам розповімо, як
Варені креветки - рецепти
Креветки - це ракоподібні, в яких міститься багато протеїну, що дуже корисно. Вони є чудовою закускою до пива. Їх смажать, використовують у
Креветки в паніровці
Креветки - це смачний морепродукт. І якщо ви вирішили здивувати своїх близьких або гостей вишуканим десертом, то приготуйте їх в паніровці.