Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як готувати варені заморожені креветки?

Як готувати варені заморожені креветки?

28-04-2016, 20:53
2 819
Як готувати варені заморожені креветки?
Так як здебільшого з нас не пощастило жити в безпосередній близькості до моря, єдиними доступними морепродуктів були і залишаються ті, що продаються в супермаркетах в замороженому вигляді. Деякі з них заморожують прямо свіжими, в той час як решта попередньо відварюють. Останній спосіб особливо поширений у відношенні креветок. Докладніше про те, як готувати варені заморожені креветки ми розповімо нижче.

Як готувати заморожені, варені, неочищені креветки?


Вся технологія приготування, як правило, у доступній формі описана в інструкції на упаковці, вона не таїть в собі ніяких складнощів: дістали заморожені креветки, кинули в окріп, почекали хвилину і можна їсти. Таким чином, питання про те, чи потрібно варити варено-заморожені креветки, відпадає сам собою: тривалої варіння не потрібно. В якості альтернативи можете також продовжити приготування вже варених креветок, щоб подати їх у складі закуски або основної страви. У цьому випадку дотримуйтесь простим рецептами.

Як смажити, варені заморожені креветки?


Ми обов'язково поговоримо про традиційному азіатському рецепті обжарювання креветок, але почнемо з іншого варіації страви, не менш популярною у кухні Китаю та Японії – у фритюрі креветки. В киплячому маслі ракоподібних обсмажують, покриваючи кляром, тестом на рисовому борошні або обертаючи скляній локшиною. Так як останню в наших маркетах знайти досить нескладно – про це рецепті і поговоримо.
Інгредієнти:

  • креветки заморожені (очищене, велике) - 740 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 115 г;

  • молоко - 165 мл;

  • рослинне масло - 135 мл;

  • упаковка рисової локшини.


  • Приготування
    Попередньо, обдайте креветки гарячою водою і дочекайтеся, поки вони відтануть. Не гаючи часу візьміться за кляр, збивши яйця з борошном і молоком. Посоліть отриману суміш і занурте в неї хвости креветок. Поставте масло розігрітися. Локшину залийте окропом, а після розм'якшення злийте рідину і остудіть її.
    Занурте кожен з хвостів креветки в отриманий кляр, дайте надлишками стекти. Обмотайте порцію локшини навколо хвоста і відправте креветки обсмажуватися до тих пір, поки локшина не стане золотистою.

    Як смажити варено-заморожені креветки з часником?


    Ще один спосіб приготування креветок по-азіатськи – обсмажити морепродукти з китайським рисовим вином (можна замінити сухим білим) і часником. Простіше не придумаєш.
    Інгредієнти:

  • креветки - 630 г;

  • часник - 6 зубчиків;

  • рисове вино - 25 мл


  • Приготування
    Розігрійте в сковороді вок або будь великій сковороді не менше чверті склянки рослинного масла. Креветки швидко бланшируйте. У розігріте масло покладіть нарізаний пелюстками часник, а коли той змінить колір на золотисто-коричневий – вийміть його з допомогою шумівки на серветки. У часникове масло покладіть креветочні хвости, приправте їх і влийте рисове вино (обережно! масло може запалати). Через хвилину обжарювання креветки також перекладають на серветки, а після пробують.

    Як приготувати варені заморожені креветки?


    Якщо ви любите європейську кухню, то зупиніть увагу на цих креветках в білому соусі, приготовані з додаванням горіхів.
    Інгредієнти:

  • великі креветки - 540 г;

  • яєчні білки - 4 шт.;
  • Як готувати варені заморожені креветки?

  • крохмаль - 95 г;

  • волоський горіх (ядра) - 1 ст.;

  • молоко - 170 мл;

  • вершки - 115 мл;

  • вершкове масло - 25 г;

  • борошно - 20 р.


  • Приготування
    Почніть з швидкого відварювання креветок в окропі, близько хвилини буде достатньо. Охолоджені хвости занурте у збиті в піну білки, а потім обваляйте в крохмалі, змішаному з дрібкою солі. Обсмажте креветки до зарум'янювання кляру.
    Розтопивши масло, обсмажте на ньому борошно і масу розведіть вершками і молоком. Дайте соусу загуснути, посоліть його і змішайте з креветками і подрібненими горіхами. Подавайте відразу ж.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як смажити креветки?
    Як смажити креветки?
    Страви з креветок завжди виходять неймовірно смачними. Однак і у вигляді самостійної закуски ці морські мешканці користуються особливою популярністю,
    Як правильно варити заморожені неочищені креветки?
    Як правильно варити заморожені неочищені креветки?
    Головна особливість морепродуктів-це їх ні з чим не порівнянний смак. І добитися його можна тільки, якщо ви їх правильно приготуєте. Креветки в цьому
    Як варити заморожені королівські креветки?
    Як варити заморожені королівські креветки?
    Сьогодні в будь-якому маркеті можна купити тільки заморожені креветки. І якщо ви все ж не знаєте, що робити з ними далі, ми пропонуємо скористатися
    Варені креветки - рецепти
    Варені креветки - рецепти
    Креветки - це ракоподібні, в яких міститься багато протеїну, що дуже корисно. Вони є чудовою закускою до пива. Їх смажать, використовують у
    Як готувати королівські креветки?
    Як готувати королівські креветки?
    Креветки - це делікатесний морепродукт, який широко відомий і застосовується в кулінарних традиціях багатьох народів. У ньому міститься багато
    Як правильно варити креветки?
    Як правильно варити креветки?
    Здавалося б, нічого складного в тому, щоб кинути креветки в киплячу воду і проварити кілька хвилин немає. Тим не менше, питання про те, як правильно