Шинка з курки в домашніх умовах

Домашня шинка з курки з грибами в ветчиннице в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Якщо ви є щасливим володарем кухонного гаджета - ветчинницы, то приготувати шинку з курки буде легко і просто. Відокремлюємо курячу м'якоть від кісток, не забуваючи перед цим тушку помити і обсушити. Нарізаємо м'ясо тонкими скибочками невеликого розміру і покласти в миску. Туди ж відправляємо попередньо очищені і дрібненько нарубані часникові зубчики і гілочки свіжої зелені петрушки та укропчика і нарізані консервовані грибочки. Ріпчасті цибулини також чистимо, шаткуємо кубиками і додаємо до решти компонентів. Заздалегідь замочений у воді желатин з'єднуємо зі сметаною, перемішуємо і викладаємо туди ж. Присмачую масу перчиком, бажано свежесмолотым, додаємо сіль, мелений коріандр, щіпку спецій для птиці і все ретельно перемішуємо.
Тепер встановлюємо дно ветчинницы, вкладаємо всередину пов'язаний знизу рукав для запікання і заповнюємо його підготовленою масою. Тепер акуратно підверніть верхні краю рукава, проколюємо в декількох місцях, накриваємо ветчинницу верхньою кришкою і затягуємо пружини. Стежимо за тим, щоб кришка не чіплялася за верхні краю пристрою, що може перешкоджати її опусканню під час приготування продукту і, як наслідок, його спресовування.
Маємо заповнену ветчинницу у формі для запікання або в глибокому деку, налив у нього води за рівнем приблизно на два сантиметри. Через сорок хвилин запікання при температурі двісті градусів витягаємо продукт з духовки, даємо спочатку йому повністю охолонути при кімнатній температурі і кілька годин вистоятися в холодильнику, після чого можна буде витягувати шинку з ветчинницы і рукави, нарізати і подавати до столу.
Шинка з курки в домашніх умовах - рецепт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
В даному випадку ми будемо готувати шинку з курки в мультиварці. Для цього філе курячої грудки або стегон промиваємо, обсушуємо, натираємо з усіх боків сумішшю солі, перець, меленого мускатного горіха, спирту і меду. Поміщаємо пряне м'ясо в миску, прикриваємо кришкою або харчовою плівкою і відправляємо маринуватися на полицю холодильника мінімум на дві доби.
По закінченні часу пряне, промаринованное куряче м'ясо обсушуємо серветками, натираємо з усіх боків очищеним і пропущеним через прес часником, поміщаємо на складений втричі марлевий відріз і дуже туго згортаємо, затягнувши додатково зверху мотузкою або

Остиглий продукт витягуємо з упаковки і нарізаємо на скибочки для подачі.
Рекомендуємо добрі рецепти

Домашня шинка
Домашня шинка – чудовий варіант закуски для святкового меню, в будні дні можна використовувати її для ситних бутербродів до сніданку. Головне, що

Картопля, запечена в рукаві
Приготувати чудове блюдо, не забруднивши півкухні - це не фантастика. Скориставшись спеціальним рукавом для запікання можна приготувати чудовий

Качка, запечена в рукаві
Якщо у вас виникли сумніви, як цікаво приготувати качку, щоб страва вийшла м'яким, ніжним і смачним - безпрограшним варіантом стане запікання птиці в

Пастрома з курячої грудки в домашніх умовах
Напевно, багатьом відомо, що ковбасні вироби, які нам пропонують недобросовісні виробники мають у своєму складі різні шкідливі компоненти. А

Полендвица в домашніх умовах - рецепт
Відмінний варіант приготування в'яленого м'яса - це білоруська полендвица. Цей продукт виходить неодмінно смачним, ароматним і зовсім не порівнянним

Рулет із курячого філе
М'ясні рулети чудово виглядають на святковому столі. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато. І зараз ми розповімо, як зробити