Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Мафіни з фруктами

Мафіни з фруктами

18-04-2016, 21:59
1 480
Мафіни з фруктами
Сьогодні в нашому матеріалі рецепти приготування неймовірно смачних і апетитних мафінів з фруктами. Тісто для такого ласощі замішується за лічені хвилини, а результат просто вражає. Спробуйте, такі мафіни з фруктовою ноткою неодмінно сподобаються і вам.

Шоколадні мафіни з вишнею


Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 225 г;

  • молоко незбиране – 55 мл;

  • розпушувач – 15 г;

  • цукор ванільний – 10-15 г;

  • курячі яйця середнього розміру – 3 шт.;

  • цукровий пісок – 185 г;

  • масло вершкове селянське – 185 г;

  • порошок какао – 95 г;

  • вишня без кісточок – 220 г;

  • лікер або коньяк – 20 мл


  • Приготування
    Перетерте з цукровим піском вершкове масло змішуємо з трохи збитими яйцями, просіяним борошном, порошком какао і розпушувачем, а також додаємо до суміші лікер або коньяк, вливаємо молоко і виробляємо заміс однорідного без домішки грудок тесту. Розкладаємо його за попередньо промасленим формочках для мафінів, заповнюючи їх на дві третини від загального обсягу, і зверху поміщаємо в кожну по три вишеньки без кісточок, притапливая їх небагато.
    Для випікання необхідно помістити форми в заздалегідь нагріту до 180 градусів духовку і витримати в ній мафіни протягом двадцяти хвилин.

    Сирні маффіни з бананом


    Інгредієнти:

  • борошно просеянная – 240 г;

  • сир – 300 г;

  • розпушувач – 20 г;

  • цукор ванільний або ванілін – за смаком;

  • курячі яйця середнього розміру – 4 шт.;

  • цукровий пісок – 240 г;

  • масло вершкове селянське – 125 г;

  • бананові плоди середнього розміру – 2 шт.


  • Приготування
    Сир з'єднайте з м'яким маслом і змішуємо після цього, збитими до піни з цукровим піском, яйцями. Після цього просіваємо в суміш борошно, розпушувач і ванілін, перемішуємо і вводимо в готове тісто очищені і нарізані на шматочки банани.
    Формочки з розкладеним готовим тестом маємо в гарячій духовці і даємо маффинам хвилин тридцять для випікання при температурі 170 градусів.

    Мафіни на кефірі з яблуками і корицею


    Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 155 г;

  • кефір будь-якої жирності – 200 мл;

  • розпушувач – 20 г;

  • цукор ванільний або ванілін – за смаком;

  • куряче яйце середнього розміру – 1 шт.;

  • цукровий пісок – 120 г;

  • масло рослинне – 45 мл;

  • кориця мелена – 1 ч. ложка;
  • Мафіни з фруктами

  • мелений мускатний горіх – 1 щіпка;

  • яблука середнього розміру – 2 шт.


  • Приготування
    Для приготування мафінів за даним рецептом спочатку змішуємо всі сухі компоненти, додаємо до них кефір, рослинне масло, ретельно вимішуємо і додаємо очищені і нарізані кубиками яблучка.
    Тепер залишилося тільки розкласти тісто по промасленим формочках і спекти вироби після цього в розігрітій до 180 градусів духовці. Для цього потрібно часу в середньому від двадцяти до тридцяти хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Мафіни - класичний рецепт
    Мафіни - класичний рецепт
    Всіляких варіантів мафінів неймовірне безліч і складно знайти той самий класичний рецепт. Тому далі опишемо три найбільш популярних, казково смачних
    Мафіни з шоколадом
    Мафіни з шоколадом
    Шоколадні мафіни – проста і при цьому дуже смачне частування. Це неймовірно апетитна випічка, яку оцінять абсолютно всі, особливо діти. Такі кекси
    Бананові мафіни
    Бананові мафіни
    Бананові мафіни - це відмінно доповнення до сніданку для всієї родини та просто ароматною чашкою кави в компанії з друзями. Цей легкий і ніжний
    Сирні маффіни
    Сирні маффіни
    Мафіни - це популярна в нашій країні випічка, яку ми любимо з дитинства. Її роблять з ягодами, овочами, м'ясом. Сьогодні ми з вами поговоримо про
    Мафіни з родзинками
    Мафіни з родзинками
    Якщо ви любите домашню випічку, тоді пропонуємо вам кілька цікавих рецептів створення мафінів з родзинками. Вони стануть прекрасним доповненням до
    Мафіни з вишнею
    Мафіни з вишнею
    Мафіни - це дуже смачний десерт під кави, чай, компот, мате. Їх можна випікати з будь-якими начинками. І сьогодні ми хочемо запропонувати вам кілька