Як приготувати макаруни будинку?

Одним з основних інгредієнтів цього французького десерту є мигдальна борошно. Її не так вже й легко знайти у продажу, та й коштує вона чимало. Простіше зробити її вдома, для цього знадобиться 250 г сирого мигдалю. Але його необхідно почистити від шкірки. Для цього ми заливаємо його окропом на 3 хвилинки, а потім зливаємо і заливаємо холодною водою. Так проробляємо 2 рази. Від перепаду температур шкурки легко відокремляться від горіхів. А потім, вже почищені горіхи просушуємо в духовці на 100 градусах 15 години. Потім по 50 г засипаємо в кавомолку і перетворюємо в борошно, а потім просіваємо від більш великих шматочків. Таким чином, 250 г мигдалю вийде 200 г борошна.
Як правильно приготувати макаруни в домашніх умовах?
Інгредієнти:
Приготування
Борошно змішуємо з цукровою пудрою, відокремлюємо жовтки від яєць, вони нам не знадобляться. А білки протираємо через сито, щоб вони стали рідкими та поділяємо на дві рівних частини. Одну частину додаємо до пудрі з борошном і перетираємо лопаткою, але не віночком, щоб не потрапило повітря. На плиту ставимо сотейник з водою, додаємо туди цукор і готуємо карамель. Тим часом збиваємо інші білки до повітряної піни. Готовність карамелі настає через 3-35 хвилини, коли сироп буде 118 градусів. Тоді вливаємо його цівкою в білки і збиваємо.
Тепер змішуємо мигдальне тісто і білки. І тут не потрібно намагатися зберегти максимум повітря, просто розтираємо лопаткою. Тісто має вийти досить текучим, але не рідким.
Беремо аркуш, ховаємо його пергаментом, можна намалювати трафарети для печенюшек. Перекладаємо тісто в кондитерський мішок і відсаджуємо його на відстані двох сантиметрів один від одного, діаметром 35-4 див. Щоб верх вийшов рівним, постукаємо листом про стіл і залишаємо його на 30 хв, щоб тісто підсохло. Прогріваємо Духовку до 165 градусів.
А поки приготуємо крем для макарун. Вершки нагріваємо, але не кип'ятимо, заливаємо шоколад і даємо йому трохи прогрітися і розтанути. Потім віночок опускаємо на дно ємності і заважаємо, не піднімаючи віночка, щоб не ввести в ганаш повітря.

При випіканні заготовок для макарун на 4-й і 8-й хвилині потрібно відкрити духовку щоб вийшов зайвий пар. Все це займе 10-12 хвилин, макарун повинен бути хрустким зверху і трохи вологим всередині. Заготовки потрібно відразу зняти з дека і дати їм охолонути. Тепер з'єднуємо половинки, перемазуючи товстим шаром крему.
У багатьох виникає питання, як приготувати печиво макаруни без мигдалю будинку. Можна спробувати замінити мигдаль на лісовий горіх, наприклад, або гарбузове насіння. Смак, звичайно, вийде інший, але можна і поекспериментувати.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт «Три шоколади»
Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать

Макаруни – рецепт в домашніх умовах
Макаруни завоювали справжню любов наших співвітчизників своїм чудовим ніжним смаком і тремтливою апетитним виглядом. Тепер ми можемо приготувати ці

Мигдальний торт
Мигдальний торт - чудовий десерт на будь-яке свято або день народження. Від такого ласощі будуть у захваті не тільки дорослі, але і діти. Пропонуємо

Мигдальне печиво
Що може бути смачніше, ніж поїсти на сніданок мигдалевого печива з молоком. Причому, вам не потрібно купувати його в магазині. Ви приготуєте дане

Птифури - рецепт
Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити

Французьке печиво
Французьке печиво - це дивовижне ласощі для ласунів на основі мигдальної муки і цукрової пудри. Це повітряний і ніжний десерт, який не залишить