Сметанний пиріг в духовці - простий рецепт

Простий рецепт сметанного пирога в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Розтоплюємо Маргарин, а потім залишаємо охолоджуватися, він не повинен бути дуже гарячим. Цукор збиваємо міксером зі сметаною. Всипаємо борошно, дрібку солі і соду, перемішуємо. Виливаємо охолоджений маргарин і добре вимішуємо. Поділяємо тісто на 2 частини, одну порцію кладемо в морозилку години на півтора, щоб добре подмерзло. Форму добре промазуємо маслом, і другу порцію тіста викладаємо на дно, акуратно розподіляємо, не забуваємо зробити бортики. Зверху промазуємо варенням. Виймаємо з морозилки наше тісто і трьом його на тертці поверх варення. Випікаємо при 195 градусах півгодини, готовність тіста перевіряємо зубочисткою.
Швидкий відкритий сметанний пиріг
Це рецепт татарської національно пирога зі сметанною начинкою. Т. к. тесту в цьому пирозі зовсім трошки, він виходить ніжним і малокалорійним.
Інгредієнти:
Приготування
Перетираємо 1 склянка цукру з вершковим маслом, виливаємо туди кисле молоко, а потім борошно, соду і сіль. Замішуємо еластичне тісто, таке, щоб раскатывалось качалкою. Можна додати ще борошна, якщо ви бачите, що її недостатньо. Це залежить від густоти кисляку. Залишаємо готове тісто під кришкою хвилин на 10-15.
У глибокий посуд висипаємо сметану, додаємо цукор, крохмаль і яйця. Все добре збиваємо, можна додати ванілін. Тісто розгортаємо в круглий пласт величиною трохи більшою форми, в якій буде випікатися пиріг. Товщина повинна бути близько 5 див. Поміщаємо пласт з тіста у форму і ліпимо бортики. Через кожні 25 см на бортах робимо надріз ножем. Верхівку кожного отриманого пелюстки защипуємо пальцями, щоб вийшли трикутнички. В отриману форму виливаємо начинку з сметани, якщо краї набагато вище начинки їх можна загорнути до центру. Печемо в духовці на 185 градусах 35-40 хвилин.
Простий пиріг зі сметанним кремом
Це рецепт улюбленого пирога «Черепаха» з кремом зі сметани. Для того щоб його приготувати не потрібно бути «супер-кулінаром», адже він завжди виходить вдалим.
Інгредієнти:
Приготування
Яйця і 100 г цукру збиваємо міксером, додаємо какао, перемішуємо і висипаємо борошно з ваніліном і розпушувачем. Добре вимішуємо міксером. Деко застеляємо пергаментом, і викладаємо тісто лепешечками з допомогою столової ложки. Важливо залишити проміжки між майбутніми печенюшками, щоб вони

Сметану змішати з 100 г цукру і ваніліном, добре збиваємо, щоб розчинився цукор. Кожну печеньку мачає в отриманий крем і викладаємо на тарілку або блюдо гіркою. Тісто виходить м'яке і воно добре просочується сметанним кремом і набуває потрібну форму. Зверху поливаємо залишилися кремом чи можна прикрасити глазур'ю. Готового пирога обов'язково потрібно дати настоятися і просочитися хоча б пару годин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Відкритий пиріг з сиром
У цій статті запропоновано докладні рецепти, які допоможуть вам порадувати сім'ю, особливо діток чудовою домашньою випічкою. Розповімо, як спекти

Пісочний пиріг з абрикосами
Найпростіший спосіб пригостити смачненьким несподіваних гостей - це приготувати найпростіший пісочний пиріг. Для начинки або доповнення пропонуємо

Тертий пиріг з пісочного тіста з варенням
Пропонуємо поринути в недалеке минуле і згадати один із самих смачних і відомих рецептів. Сьогодні будемо пекти тертий пиріг з пісочного тіста з

Пиріг з брусницею - рецепт
Брусниця - корисна і смачна ягода, хоч і має кислувато-гіркуватий смак. Її використовують у приготуванні багатьох страв: варення, джемів, компотів,

Пиріг з какао
Не знаєте такого цікавого приготувати до вечірнього чаю? Пропонуємо просте і цікаве рішення - пиріг з какао. Таке ласощі доведеться за смаком, як

Сметанний пиріг рецепт
Сметана - корисний молочний продукт, який додають в багато видів випічки. І сьогодні ми поговоримо про дивовижному сметанному пиріг, який можна