Рецепт печива «Сердечка»
А чи знаєте ви, що смачне частування до чаю можна не тільки купити в магазині, але і приготувати самим. Пропонуємо вам спекти домашнє печиво «Сердечка» за описаними нижче рецептами. Така випічка не відніме у вас багато часу, зате ви обов'язково здивуйте своїх гостей і порадуєте дітей.
Інгредієнти:
свіжий лимон - 1 шт.;
пшеничне борошно - 450 г;
білий шоколад - 100 г;
куряче яйце - 3 шт.;
вершкове масло - 200 г;
цукровий пісок - 100 г;
чорний гіркий шоколад - 50 р.
Приготування
Вершкове масло заздалегідь дістаємо з морозилки і залишаємо остигати. Потім його гарненько збиваємо міксером, додаємо цукор, цедру лимона і, не перестаючи збивати, додаємо яйця і всипаємо борошно. Замішуємо однорідне, еластичне тісто і ставимо на 30 хвилин у холодне місце. Охладившееся тісто розгортаємо в тоненький корж і за допомогою спеціальної форми, видавлюємо сердечка.
Викладаємо їх на попередньо змащений маслом і присипану борошном деко і ставимо на 25-30 хвилин у духовку. Випікаємо печиво при температурі 155 градусів до появи зверху золотистого світлого відтінку. Ці часом розтоплюємо окремо чорний і білий шоколад і макаємо в нього наше печиво. Ставимо випічку в холодильник для застигання, а потім подаємо до гарячого чаю з медом .
Інгредієнти:
рослинна олія;
цукор - 15 ст.;
розпушувач - 4 ч. ложки;
пшеничне борошно - 35 ст.;
куряче яйце - 6 шт.;
маргарин - 200 р.
Приготування
Отже, для приготування вафельного печиво у формі сердечок, беремо яйця, розбиваємо їх у мисочку, висипаємо цукор і гарненько збиваємо міксером до отримання пишної піни. Маргарин трохи охолоджуємо, натираємо на тертці і додаємо в яєчну масу. Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем, поступово додаємо в масу і гарненько перемішуємо. Тісто має бути схожим за консистенцією на сирну масу , щоб його було зручно розкладати ложкою у форму вафельниці для випікання. Перед випічкою, змащуємо прилад рослинним маслом, викладаємо тісто рівномірно і закриваємо вафельницю. Засікаємо 3-5 хвилин, а потім акуратно виймаємо сердечка, остуджуємо і ріжемо. Готові печива подаємо на стіл до чаю, або з'єднуємо парами, промазуємо їх шоколадною пастою і посипаємо зверху цукровою пудрою.
Рецепт печива «Сердечка» для формочок
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло заздалегідь дістаємо з морозилки і залишаємо остигати. Потім його гарненько збиваємо міксером, додаємо цукор, цедру лимона і, не перестаючи збивати, додаємо яйця і всипаємо борошно. Замішуємо однорідне, еластичне тісто і ставимо на 30 хвилин у холодне місце. Охладившееся тісто розгортаємо в тоненький корж і за допомогою спеціальної форми, видавлюємо сердечка.
Викладаємо їх на попередньо змащений маслом і присипану борошном деко і ставимо на 25-30 хвилин у духовку. Випікаємо печиво при температурі 155 градусів до появи зверху золотистого світлого відтінку. Ці часом розтоплюємо окремо чорний і білий шоколад і макаємо в нього наше печиво. Ставимо випічку в холодильник для застигання, а потім подаємо до гарячого чаю з медом .
Рецепт печива «Сердечка» у вафельниці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування вафельного печиво у формі сердечок, беремо яйця, розбиваємо їх у мисочку, висипаємо цукор і гарненько збиваємо міксером до отримання пишної піни. Маргарин трохи охолоджуємо, натираємо на тертці і додаємо в яєчну масу. Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем, поступово додаємо в масу і гарненько перемішуємо. Тісто має бути схожим за консистенцією на сирну масу , щоб його було зручно розкладати ложкою у форму вафельниці для випікання. Перед випічкою, змащуємо прилад рослинним маслом, викладаємо тісто рівномірно і закриваємо вафельницю. Засікаємо 3-5 хвилин, а потім акуратно виймаємо сердечка, остуджуємо і ріжемо. Готові печива подаємо на стіл до чаю, або з'єднуємо парами, промазуємо їх шоколадною пастою і посипаємо зверху цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печиво з мармеладом
Мармелад - це улюблені ласощі багатьох діточок, а якщо його ще й використовувати у створенні печива - вийде дивовижно смачна випічка до чаю. У нашій
Печиво «Хризантема»
Набридла звична випічка, і не знаєте, що б такого новенького і смачненького приготувати на десерт? Тоді рекомендуємо спекти дивовижні печеньки під
Печиво в вафельниці
Печиво - це дивовижна випічка, яку обожнюють і дорослі і діти. І сьогодні ми пропонуємо вам згадати смак дитинства і зробити чудове печиво у
Печиво з какао
Печиво - це смачна випічка, яку обожнюють і дорослі і діти. Приготувати його можна різними способами і з додаванням різноманітних інгредієнтів. І
Пісочне фігурне печиво
Пісочне фігурне печиво - оригінальне і смачне ласощі, від якого в захваті будуть і дорослі і діти. Готувати таке ласощі досить просто при
Вафельний печиво
Вафельний печиво - це дивовижне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Приготувати його не складе особливих труднощів, при наявності спеціальної