Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сметанний крем для торта

Сметанний крем для торта

30-01-2016, 15:51
993
Сметанний крем для торта
Погодьтеся, до приготування домашнього тортика ми приступаємо в основному в тому випадку, якщо хочемо доставити на свято радість комусь із близьких та улюблених. Тому підходимо трепетно і дбайливо, а головне-з любов'ю до цього процесу. І ви прекрасно знаєте і розумієте, що запорукою успішно приготованого торта є хороший, смачний крем. Багато господині вважають одним з кращих кремів той, який приготований на основі сметани. І як ви вже здогадалися, ми підібрали для вас кілька рецептів прекрасного сметанного крему і з величезним задоволенням поділимося тим, як їх зробити для вашого торта.

Сирно-сметанний крем для торта


Інгредієнти:

  • сметана (20%) – 450 г;

  • домашній сир – 280 м;

  • плавлений сирок – 1 шт. (90 г);

  • цукровий пісок – 280 м;

  • цукор ванільний – 1 пакет.


  • Приготування
    Плавлений сирок довільно нарізаємо шматочками і пропускаємо через м'ясорубку, використовуючи при цьому дрібне ситечко. Слідом прокручуємо домашній сир. У сметану додаємо цукровий пісок з ванільним цукром і збиваємо їх разом до розчинення крупинок міксером на середній швидкості. Викладаємо сюди всю отриману сирну масу, перемикаємо міксер на найвищу швидкість і з його допомогою доводимо крем до пишноти.
    За рахунок плавленого сирка крем виходить повітряним, але в теж час еластичним. З таким кремом легко працювати, особливо при промазування боків торта і верхньому його покритті. До того ж він має божественно ніжний сирний присмак, чудово поєднується з будь-яким видом коржів .

    Рецепт сметанного крему з желатином для торта


    Інгредієнти:

  • сметана (25% жирності) – 600 г;

  • харчової швидкорозчинний желатин – 10 г;

  • цукрова пудра – 270 г;

  • тепле молоко – 70 мл;

  • ванілін – 1 пакет.


  • Приготування
    Часто трапляється так, що приготований сметанний крем зовсім не придатний для вашого торта, бо як виходить дуже рідким, а ви не знаєте, як його загустіти. Цей рецепт є просто знахідкою для таких випадків!
    Сметану, з поступовим введенням у неї цукрової пудри збиваємо міксером на середній швидкості. Як побачимо, що маса почала трохи збільшуватися висипаємо сюди ваніль і ще трохи проб'ємо все міксером.
    В металеву чашечку насипаємо харчової желатин і заливаємо його теплим молоком. Через деякий час, коли побачимо, що желатин вже розпух ставимо чашку на дуже повільний вогонь і постійно помішуючи тримаємо його на плиті до повного розчинення. Знявши з вогню, трохи охолодити і вливаємо молочно-желатинову суміш у збиту сметану. Знову включаємо міксер і збиваємо їм сметанний крем до однорідної пишноти. Десь на півтори години відправляємо все в холодильник, а після готовим кремом промазуємо коржі для святкового торта.

    Заварний вершково-сметанний крем для торта


    Інгредієнти:

  • молоко – 450 мл;

  • домашня сметана – 250 мл;

  • вершкове масло (825% жиру) – 170 г;

  • цукрова пудра – 220 г;

  • пшеничне борошно – 25 ст. ложки;

  • курячі яйця – 2 шт.;

  • ванілін – 1 пакет.


  • Приготування
    В металевий кухлик з товстим дном наливаємо 2/3 молока і ставимо на плиту. У час, що залишився молочко вбиваємо яйця, додаємо цукрову пудру, ваніль і просіваємо борошно пшеничне. Ручним віночком розбиваємо це
    Сметанний крем для торта
    все до однорідності і виливаємо потихеньку в коли молоко закипить. З цього моменту ми безперервно заважаємо ложкою крем і варимо його в режимі дуже повільного вогню пару хвилин, до того як він загусне. Потім ставимо ківш в прохолодне місце для його охолодження до кімнатної температури.
    Добре розтануло масло викладаємо в сметану і збиваємо їх разом міксером. Цю пишну суміш викладаємо в остиглий і ще більш загустілий заварний крем. І знову включаємо міксер, яким розбиваємо весь крем до однорідного пишного стану.
    Використовуйте для приготування торта будь-який з представлених рецептів сметанного крему і ваше свято стане незабутнім!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сметанний крем з желатином для торта – рецепт
    Сметанний крем з желатином для торта – рецепт
    Часто, господині приготувати сметанний крем, залишаються незадоволені результатом. Тому рекомендуємо скористатися нашими рекомендаціями і у вас вийде
    Як зробити сметанний крем для торта густим?
    Як зробити сметанний крем для торта густим?
    Напевно багато початківці кулінари стикалися з труднощами в приготуванні, здавалося б, простого сметанного крему. Найчастіше таке наповнення для
    Сирно-йогуртовий крем для торта
    Сирно-йогуртовий крем для торта
    У створенні будь-якого торта важливо правильно підібрати наповнення, адже від цього етапу залежить результат готового десерту. Пропонуємо декілька
    Вершковий крем для торта
    Вершковий крем для торта
    Запланувавши приготування торта, дуже часто виникає питання його наповнення та оформлення. Універсальним вирішенням такого завдання може стати
    Сметанний крем для «Медовика»
    Сметанний крем для «Медовика»
    Медовик зі сметанним кремом виходить дуже ніжним і смачним, трохи з кислинкою. Крем зі сметани дуже добре просочує коржі,завдяки чому торт виходить
    Сметанний крем - рецепт
    Сметанний крем - рецепт
    Щоб приготувати сметанний крем, який стане прикрасою будь-якого торта і додасть йому незвичайний смак, не потрібно бути професійним кондитером.