Сметанний крем для торта

Сирно-сметанний крем для торта
Інгредієнти:
Приготування
Плавлений сирок довільно нарізаємо шматочками і пропускаємо через м'ясорубку, використовуючи при цьому дрібне ситечко. Слідом прокручуємо домашній сир. У сметану додаємо цукровий пісок з ванільним цукром і збиваємо їх разом до розчинення крупинок міксером на середній швидкості. Викладаємо сюди всю отриману сирну масу, перемикаємо міксер на найвищу швидкість і з його допомогою доводимо крем до пишноти.
За рахунок плавленого сирка крем виходить повітряним, але в теж час еластичним. З таким кремом легко працювати, особливо при промазування боків торта і верхньому його покритті. До того ж він має божественно ніжний сирний присмак, чудово поєднується з будь-яким видом коржів .
Рецепт сметанного крему з желатином для торта
Інгредієнти:
Приготування
Часто трапляється так, що приготований сметанний крем зовсім не придатний для вашого торта, бо як виходить дуже рідким, а ви не знаєте, як його загустіти. Цей рецепт є просто знахідкою для таких випадків!
Сметану, з поступовим введенням у неї цукрової пудри збиваємо міксером на середній швидкості. Як побачимо, що маса почала трохи збільшуватися висипаємо сюди ваніль і ще трохи проб'ємо все міксером.
В металеву чашечку насипаємо харчової желатин і заливаємо його теплим молоком. Через деякий час, коли побачимо, що желатин вже розпух ставимо чашку на дуже повільний вогонь і постійно помішуючи тримаємо його на плиті до повного розчинення. Знявши з вогню, трохи охолодити і вливаємо молочно-желатинову суміш у збиту сметану. Знову включаємо міксер і збиваємо їм сметанний крем до однорідної пишноти. Десь на півтори години відправляємо все в холодильник, а після готовим кремом промазуємо коржі для святкового торта.
Заварний вершково-сметанний крем для торта
Інгредієнти:
Приготування
В металевий кухлик з товстим дном наливаємо 2/3 молока і ставимо на плиту. У час, що залишився молочко вбиваємо яйця, додаємо цукрову пудру, ваніль і просіваємо борошно пшеничне. Ручним віночком розбиваємо це

Добре розтануло масло викладаємо в сметану і збиваємо їх разом міксером. Цю пишну суміш викладаємо в остиглий і ще більш загустілий заварний крем. І знову включаємо міксер, яким розбиваємо весь крем до однорідного пишного стану.
Використовуйте для приготування торта будь-який з представлених рецептів сметанного крему і ваше свято стане незабутнім!
Рекомендуємо добрі рецепти

Сметанний крем з желатином для торта – рецепт
Часто, господині приготувати сметанний крем, залишаються незадоволені результатом. Тому рекомендуємо скористатися нашими рекомендаціями і у вас вийде

Як зробити сметанний крем для торта густим?
Напевно багато початківці кулінари стикалися з труднощами в приготуванні, здавалося б, простого сметанного крему. Найчастіше таке наповнення для

Сирно-йогуртовий крем для торта
У створенні будь-якого торта важливо правильно підібрати наповнення, адже від цього етапу залежить результат готового десерту. Пропонуємо декілька

Вершковий крем для торта
Запланувавши приготування торта, дуже часто виникає питання його наповнення та оформлення. Універсальним вирішенням такого завдання може стати

Сметанний крем для «Медовика»
Медовик зі сметанним кремом виходить дуже ніжним і смачним, трохи з кислинкою. Крем зі сметани дуже добре просочує коржі,завдяки чому торт виходить

Сметанний крем - рецепт
Щоб приготувати сметанний крем, який стане прикрасою будь-якого торта і додасть йому незвичайний смак, не потрібно бути професійним кондитером.