Айсинг - рецепт приготування

Рецепт айсинга для пряників
Інгредієнти:
Приготування
Яєчний білок, витягнутий зі свіжого курячого яйця, розбиваємо ручним віночком. Зверніть увагу, що ми не використовуємо міксер, так як ми не потребуємо повітряної, пишної маси. Потім, висипаємо до білку цукрову пудру, яку попередньо просіваємо і трохи збиваємо все, до отримання білого кольору. Для того щоб айсинг, був більш міцним і з ним легше було працювати, ми в кінці приготування додаємо лимонну кислоту, а якщо бажаєте змінити колір, тоді відразу ж введіть і барвник. Попрацюйте віночком, ще 30-40 секунд і айсинг буде готовий. Викладаємо його в кондитерський мішечок з насадкою №2 у вигляді рівної дірочки і займемося прикрасою охололих пряників. Обводимо айсингом їх контури, а в центрі випічку можна прикрасити за вашої фантазії. Щоб просто залити пряники айсингом, тоді кількість пудри при приготуванні потрібно зменшити.
Рецепт айсинга для торта
Інгредієнти:
Приготування
Саме приготування айсинга багато часу не забере, більш довгим є застигання зроблених з нього ажурних орнаментів.
Білок, добре розбиваємо виделкою, додаємо готову і просіяне пудру, зроблену з цукру. Збиваємо все

Підготовлений шаблон вашого малюнка поміщаємо в звичайний файл, який зовсім трохи змащуємо натуральною оливковою олією. Роблячи розпис айсингом за шаблоном, краще починати з зовнішнього краю малюнка, а після заповнювати їм середину. Залишаємо все сохнути до ранку. Потім акуратно відокремлюємо айсинг від файлу і прикрашаємо їм торт.
Рекомендуємо добрі рецепти

Помадка для торта в домашніх умовах
Існує безліч способів оформлення домашнього десерту, однак прикрасивши помадкою торт, приготовленої самостійно - ласощі, напевно, вийде оригінальним

Айсинг для мережива – рецепт
У цій статті представлені ідеї, які допоможуть оригінально оформити ваше кондитерський витвір. Розповімо, як приготувати самостійно еластичний айсинг

Айсинг в домашніх умовах - рецепт
Айсинг - це неймовірний спосіб декору всіляких десертів. Далі представлені два рецепти, які докладно описують процес його приготування. З першим

Айсинг - майстер-клас, рецепт
З безлічі способів декорування десертів айсинг є самим витонченим і здатний перетворити будь-який кондитерський виріб. Для новачків цей спосіб

Цукрова глазур
Цукрова глазур - чудове і смачне прикраса для печива, пряників, тортів, еклерів і т. д. Пропонуємо вашій увазі кілька універсальних варіантів

Лимонна глазур
Лимонна глазур - це улюблена прикраса багатьох кондитерів, оскільки завдяки лимонному соку зберігається баланс між солодким і кислим, і вона виходить