» » Айсинг - майстер-клас, рецепт

Айсинг - майстер-клас, рецепт

Айсинг - майстер-клас, рецепт
Декор айсингом – доля досвідчених і посидючих кондитерів, готових присвятити не один день створення їстівного шедевра. Якщо ви зараховуєте себе до ряду таких ентузіастів, то подібний матеріал напевно здатний послужити хорошу службу. У нижченаведених рекомендаціях ми розкриємо рецепт айсинга і проведемо майстер-клас зі створення візерунків, здатних ідеально доповнити будь-який з ваших тортів і тістечок .

Як зробити гнучкий айсинг в домашніх умовах?


Головним достоїнством айсинга, який ми будемо використовувати для декору в в рамках цього матеріалу, є те, що на певний період часу він здатний залишатися рідким. Завдяки чому, ви можете створювати будь-які візерунки з його допомогою, але після декількох годин застигання, він спершу стає пластичним, а потім і застигає зовсім.
Суміш для такого айсинга продається в будь-якому спеціалізованому кондитерському магазині, але може готуватися і власноруч.
Інгредієнти:

  • тилоза - 1 ст. ложка;

  • окріп - 60 мл;

  • цукрова пудра - 1 ст. ложка;

  • крохмаль - 2 ст. ложки;

  • сухий яєчний білок - 1/4 ч. ложки;

  • кукурудзяний сироп - 1/2 ч. ложки.


  • Приготування
    З'єднайте першу пару інгредієнтів разом, поки не отримаєте прозору гелеподібну субстанцію. Додайте до отриманого гелю всі інші інгредієнти і зберігайте готову глазур в холодильнику аж до тижня. Перед початком роботи айсинг зігрівають до кімнатної температури. Якщо айсинг в мішку застиг, то для відновлення пластичності досить обмотати його теплим і вологим рушником на короткий період часу.

    Мережива з айсинга – майстер-клас


    Прикраса айсингом давно користується популярністю серед кондитерів. Маючи під рукою готову суміш і спеціальний силіконовий килимок-молд, досить витрать лічені хвилини на створення декору, а потім залишити його підсихати. Дотримуючись такої елементарної технології, ми покажемо вам, як створити витіюватий мереживний дизайн.
    Підготуйте килимок, спершу присипавши його крохмалем, а потім пройшовшись по поверхні пензликом. Робіть кругові рухи кистю, щоб розподілити крохмаль рівномірно. Переверніть і струсніть молд, щоб вибити надлишки.
    Айсинг - майстер-клас, рецепт


    Приготуйте айсинг і нанесіть кілька столових ложок на один з країв прес-форми. Добре притиснувши лопатку до поверхні килимка, проведіть їм від одного краю до іншого, рівномірно розподіляючи айсинг у всіх жолобках форми. При необхідності повторіть, а потім протріть килимок вологою ганчіркою.
    Айсинг - майстер-клас, рецепт


    Залиште айсинг висихати на всю ніч при кімнатній температурі. Щоб витягти дизайн, переверніть форму і обережно видавіть мереживо з неї.
    Айсинг - майстер-клас, рецепт


    Метелики з айсинга


    Малювання айсингом займає набагато більше часу, але це єдина альтернатива в тому випадку, якщо під рукою немає молдовського.
    Роздрукуйте або намалюйте контур крил метелика. З допомогою айсинга в шприці обведіть лінії, поклавши шматок пергаменту на трафарет.
    Айсинг - майстер-клас, рецепт


    Відокремте підсохлі крила від аркуші пергаменту.
    Айсинг - майстер-клас, рецепт


    З допомогою цукрової пасти зліпіть тіло метелика і закріпіть на ньому крила все тим же айсингом.
    Айсинг - майстер-клас, рецепт


    Зігніть аркуш паперу, щоб зафіксувати метелика до повного висихання.
    Айсинг - майстер-клас, рецепт


    Квіти з айсинга


    Розпис айсингом має безліч варіацій. Так, наприклад, з його допомогою, можна відтворити квітковий малюнок.
    Накидайте на папері ескіз квітки, накрийте його пергаментом і повторіть контур з допомогою айсинга.
    Айсинг - майстер-клас, рецепт


    Зубочисткою підтягніть краї пелюсток до центру, деталізуючи малюнок.
    Айсинг - майстер-клас, рецепт


    Дайте дизайну підсохнути протягом ночі, а потім відокремте квітка від поверхні.
    Айсинг - майстер-клас, рецепт


    Поки той зберігає свою гнучкість, перенесіть на торт, розподіляючи квіти не тільки з поверхні, але і загинаючи на краю.
    Айсинг - майстер-клас, рецепт
    Додав: admin | 25-12-2015, 15:50
    Переглядів: 1008