Айсинг - майстер-клас, рецепт

Як зробити гнучкий айсинг в домашніх умовах?
Головним достоїнством айсинга, який ми будемо використовувати для декору в в рамках цього матеріалу, є те, що на певний період часу він здатний залишатися рідким. Завдяки чому, ви можете створювати будь-які візерунки з його допомогою, але після декількох годин застигання, він спершу стає пластичним, а потім і застигає зовсім.
Суміш для такого айсинга продається в будь-якому спеціалізованому кондитерському магазині, але може готуватися і власноруч.
Інгредієнти:
Приготування
З'єднайте першу пару інгредієнтів разом, поки не отримаєте прозору гелеподібну субстанцію. Додайте до отриманого гелю всі інші інгредієнти і зберігайте готову глазур в холодильнику аж до тижня. Перед початком роботи айсинг зігрівають до кімнатної температури. Якщо айсинг в мішку застиг, то для відновлення пластичності досить обмотати його теплим і вологим рушником на короткий період часу.
Мережива з айсинга – майстер-клас
Прикраса айсингом давно користується популярністю серед кондитерів. Маючи під рукою готову суміш і спеціальний силіконовий килимок-молд, досить витрать лічені хвилини на створення декору, а потім залишити його підсихати. Дотримуючись такої елементарної технології, ми покажемо вам, як створити витіюватий мереживний дизайн.
Підготуйте килимок, спершу присипавши його крохмалем, а потім пройшовшись по поверхні пензликом. Робіть кругові рухи кистю, щоб розподілити крохмаль рівномірно. Переверніть і струсніть молд, щоб вибити надлишки.

Приготуйте айсинг і нанесіть кілька столових ложок на один з країв прес-форми. Добре притиснувши лопатку до поверхні килимка, проведіть їм від одного краю до іншого, рівномірно розподіляючи айсинг у всіх жолобках форми. При необхідності повторіть, а потім протріть килимок вологою ганчіркою.

Залиште айсинг висихати на всю ніч при кімнатній температурі. Щоб витягти дизайн, переверніть форму і обережно видавіть мереживо з неї.

Метелики з айсинга
Малювання айсингом займає набагато більше часу, але це єдина альтернатива в тому випадку, якщо під рукою немає молдовського.
Роздрукуйте або намалюйте контур крил метелика. З допомогою айсинга в шприці обведіть лінії, поклавши шматок пергаменту на трафарет.

Відокремте підсохлі крила від аркуші пергаменту.

З допомогою цукрової пасти зліпіть тіло метелика і закріпіть на ньому крила все тим же айсингом.

Зігніть аркуш паперу, щоб зафіксувати метелика до повного висихання.

Квіти з айсинга
Розпис айсингом має безліч варіацій. Так, наприклад, з його допомогою, можна відтворити квітковий малюнок.
Накидайте на папері ескіз квітки, накрийте його пергаментом і повторіть контур з допомогою айсинга.

Зубочисткою підтягніть краї пелюсток до центру, деталізуючи малюнок.

Дайте дизайну підсохнути протягом ночі, а потім відокремте квітка від поверхні.

Поки той зберігає свою гнучкість, перенесіть на торт, розподіляючи квіти не тільки з поверхні, але і загинаючи на краю.

Рекомендуємо добрі рецепти

Помадка для торта в домашніх умовах
Існує безліч способів оформлення домашнього десерту, однак прикрасивши помадкою торт, приготовленої самостійно - ласощі, напевно, вийде оригінальним

Айсинг для мережива – рецепт
У цій статті представлені ідеї, які допоможуть оригінально оформити ваше кондитерський витвір. Розповімо, як приготувати самостійно еластичний айсинг

Айсинг в домашніх умовах - рецепт
Айсинг - це неймовірний спосіб декору всіляких десертів. Далі представлені два рецепти, які докладно описують процес його приготування. З першим

Помадка з какао для торта
Приготувавши помадку за запропонованими далі докладним рецептами, ви без проблем зможете декорувати будь-яке домашнє ласощі, особливо торт.

Як зробити глазур з какао?
Будь-яка глазур здатна ефектно оформити домашній десерт. Але якщо її зробити на основі какао, то вийде ще й смачно і зовсім не дорого. Пропонуємо

Айсинг - рецепт приготування
Приготувавши домашнє ласощі у кулінарів часто виникають сумніви щодо їх декорування. Далі представлені найбільш доступні і зрозумілі рецепти айсинга,