Як приготувати пампушки?
Пампушки – це пишні булочки обсмажені у маслечко і найчастіше з круглим отвором посередині. Дуже часто їх плутають з пончиками , адже різниця не дуже велика. Давайте розглянемо з вами кілька варіантів, як приготувати пампушки.
Інгредієнти:
кефір – 1 л;
борошно – 700 г;
цукор – 1 ст. ложка;
сода – 1 ч. ложка;
сіль – щіпка;
олія рослинна.
Приготування
Кефір кімнатної температури виливаємо в миску, додаємо сіль, цукор і соду. Все перемішуємо, додаємо борошно і замішуємо м'яке тісто. Далі формуємо з нього товсту ковбаску, нарізаємо шматочками, трохи присипаємо борошном і ліпимо круглі булочки, з отвором посередині. Готові пампушки розкладаємо на обробній дошці. У сковороду наливаємо масло, добре розігріваємо його і обсмажуємо на ньому підготовлені булочки до рум'яного кольору з обох сторін. Потім перекладаємо їх на паперовий рушничок, а потім подаємо з теплим молоком.
Інгредієнти:
борошно – 500 г;
молоко – 1 ст.;
дріжджі сухі – 1 ст. ложка;
маргарин – 100 г;
вода фільтрована – 2 ст. ложки;
яйце – 2 шт.;
цукор – 100 г;
цукрова дрібна пудра.
Приготування
Молоко змішати з теплою водою, додаємо дріжджі і кидаємо ложку цукру. Потім додаємо сіль, додаємо трохи борошна, ретельно перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин, щоб опара підійшла. Після закінчення часу додаємо розм'якшений маргарин, вбиваємо яйця, додаємо борошно і цукор. Скачуємо тісто в кульку і ставимо в тепле місце на 2 години. Потім відриваємо від нього невеликі кульки, ліпимо круглі булочки і обсмажуємо на розігрітій олії в глибокій сковорідці.
Інгредієнти:
яйце – 2 шт.;
сметана нежирна – 5 ст. ложок;
цукор – 4 ст. ложки;
сода – щіпка;
борошно – 1 ст.;
оцет – 05 ч. ложки;
масло рослинне – 200 мл;
сіль – щіпка.
Приготування
В емальованому мисці збиваємо яйця з цукром, кладемо сметану і кидаємо дрібку солі. Потім додаємо соду, погашену оцтом, і ретельно перемішуємо. Далі порціями всипаємо борошно і вимішуємо некруте, але м'яке тісто. Розкачуємо його в нетолстый пласт і вирізаємо красиві фігурки різних форм або просто квадратики. Обсмажуємо пампушки на розігрітій з маслом сковороді на середньому вогні з усіх боків. Готові булочки викладаємо на тарілку і прикрашаємо цукровою пудрою.
Як приготувати пампушки на кефірі?
Інгредієнти:
Приготування
Кефір кімнатної температури виливаємо в миску, додаємо сіль, цукор і соду. Все перемішуємо, додаємо борошно і замішуємо м'яке тісто. Далі формуємо з нього товсту ковбаску, нарізаємо шматочками, трохи присипаємо борошном і ліпимо круглі булочки, з отвором посередині. Готові пампушки розкладаємо на обробній дошці. У сковороду наливаємо масло, добре розігріваємо його і обсмажуємо на ньому підготовлені булочки до рум'яного кольору з обох сторін. Потім перекладаємо їх на паперовий рушничок, а потім подаємо з теплим молоком.
Як приготувати пампушки на дріжджах?
Інгредієнти:
Приготування
Молоко змішати з теплою водою, додаємо дріжджі і кидаємо ложку цукру. Потім додаємо сіль, додаємо трохи борошна, ретельно перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин, щоб опара підійшла. Після закінчення часу додаємо розм'якшений маргарин, вбиваємо яйця, додаємо борошно і цукор. Скачуємо тісто в кульку і ставимо в тепле місце на 2 години. Потім відриваємо від нього невеликі кульки, ліпимо круглі булочки і обсмажуємо на розігрітій олії в глибокій сковорідці.
Як приготувати пампушки на сметані?
Інгредієнти:
Приготування
В емальованому мисці збиваємо яйця з цукром, кладемо сметану і кидаємо дрібку солі. Потім додаємо соду, погашену оцтом, і ретельно перемішуємо. Далі порціями всипаємо борошно і вимішуємо некруте, але м'яке тісто. Розкачуємо його в нетолстый пласт і вирізаємо красиві фігурки різних форм або просто квадратики. Обсмажуємо пампушки на розігрітій з маслом сковороді на середньому вогні з усіх боків. Готові булочки викладаємо на тарілку і прикрашаємо цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пампушки на сметані
Часом так хочеться смачненького, але в той же час максимально простого до чаю. У таких ситуаціях зазвичай виручають «бабусині» рецепти. Пропонуємо
Пампушки на швидку руку
Пампушки - це чудові солодкі і неймовірно смачні булочки, посмажені на сковороді в маслі. Вони виходять дуже пишними, з рум'яною хрусткою скоринкою і
Плюшки – рецепт
Бажаєте побалуватися пляшками, як персонажі з усім відомої казки? Тоді готуйте свої кулінарні книги для запису наших рецептів, адже у цій статті
Пампушки на кефірі
Пампушки на кефірі – приголомшливо смачне і ніжне ласощі, яке з легкістю можна приготувати в будь-який момент і побалувати себе і своїх близьких. У
Пампушки з часником до борщу
Щоб в повній мірі насолодитися справжнім червоним борщем, не полінуйтеся приготувати до нього часникові пампушки. Пампушки відмінно доповнюють борщ,
Пампушки з часником – рецепт
Пампушки - традиційні українські булочки, які подаються до борщу. М'які, ароматні і чарівно смачні! Приготувати їх зовсім не складно, а наші прості