Рецепти шоколадних цукерок своїми руками
Готуйтеся стати проголошений королем солодощів після серії рецептів шоколадних цукерок своїми руками, яким ми вирішили присвятити цей матеріал. Адже тепер, ласощі в подарунок близьким можна робити вдома з перевірених інгредієнтів і за менші гроші. Передати вам знання французьких шоколатьє не обіцяємо, але деякими секретами поділимося.
Інгредієнти:
Для начинки:
вершкове масло - 55 г;
вершковий сир - 90 г;
паста з ванільних бобів - 1 1/2 ч. ложки;
цукрова пудра - 470 р.
Для оболонки:
шоколад - 320 г;
рослинна олія - 30 мл
Приготування
Ніжна начинка з крем-сиром елементарно проста у приготуванні, для неї достатньо лише збити розм'якшене масло разом з вершковим сиром і пастою з ванільних бобів, після чого, не зупиняючи ходу міксера, порціями всипати цукрову пудру. Коли маса почне збиратися разом в досить густий клубок, зупиніть блендер і розподіліть начинку на порції з допомогою чайної ложки. Перед тим, як зробити самі шоколадні цукерки в домашніх умовах, необхідно надати кулькам начинки відпочити в морозильній камері не менше двох годин.
Влийте масло до раскрошенному шоколаду і поставте все на водяну баню. Коли шоколад розтане, покладіть кульку кремової начинки на вилочку і занурте в шоколад. Дайте стекти залишкам, а самій оболонці повністю застигнути.
Інгредієнти:
Для цукерок:
м'яке пісочне печиво - 180 г;
горіхова борошно - 45 г;
какао-порошок - 10 г;
бурбон - 30 мл;
згущене молоко - 120 мл;
еспресо - 30 мл
Для обсипання:
какао, цукрова пудра, подрібнені фісташки - по 35 р.
Приготування
Якщо у вас є міксер, то ви можете відразу закинути всі інгредієнти для цукерок в чашу і за секунду перетворити їх в липку шоколадну масу. Якщо диво-девайса на кухні немає, то просто перетворіть печиво в крихту будь-яким зручним способом і змішайте з іншими складовими зі списку. Масу заморозьте пару годин, а потім зліпити з неї сфери. Кожну цукерку обваляйте в горіхах, какао або цукром перед сервіруванням.
Інгредієнти:
чорний шоколад - 95 г;
чорнослив - 140 г;
жменя мигдалю;
фісташки - для прикраси.
Приготування
Всередину кожного чорносливу покладіть мигдаль, після чого занурте цукерки в розтоплений шоколад і посипте крихтою фісташки. Дайте застигнути.
Шоколадні цукерки з кремовою начинкою в домашніх умовах
Інгредієнти:
Для начинки:
Для оболонки:
Приготування
Ніжна начинка з крем-сиром елементарно проста у приготуванні, для неї достатньо лише збити розм'якшене масло разом з вершковим сиром і пастою з ванільних бобів, після чого, не зупиняючи ходу міксера, порціями всипати цукрову пудру. Коли маса почне збиратися разом в досить густий клубок, зупиніть блендер і розподіліть начинку на порції з допомогою чайної ложки. Перед тим, як зробити самі шоколадні цукерки в домашніх умовах, необхідно надати кулькам начинки відпочити в морозильній камері не менше двох годин.
Влийте масло до раскрошенному шоколаду і поставте все на водяну баню. Коли шоколад розтане, покладіть кульку кремової начинки на вилочку і занурте в шоколад. Дайте стекти залишкам, а самій оболонці повністю застигнути.
Шоколадні цукерки з какао з бурбоном своїми руками
Інгредієнти:
Для цукерок:
Для обсипання:
Приготування
Якщо у вас є міксер, то ви можете відразу закинути всі інгредієнти для цукерок в чашу і за секунду перетворити їх в липку шоколадну масу. Якщо диво-девайса на кухні немає, то просто перетворіть печиво в крихту будь-яким зручним способом і змішайте з іншими складовими зі списку. Масу заморозьте пару годин, а потім зліпити з неї сфери. Кожну цукерку обваляйте в горіхах, какао або цукром перед сервіруванням.
Рецепт шоколадних цукерок з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Всередину кожного чорносливу покладіть мигдаль, після чого занурте цукерки в розтоплений шоколад і посипте крихтою фісташки. Дайте застигнути.
Рекомендуємо добрі рецепти
Випічка з вишнею
Достаток рецептів випічки з вишнею вражає своєю різноманітністю. Перш за все, це всілякі пироги. Причому з однаковим успіхом виходять російські
Шоколадна «Картопля»
Шоколадна картопля – ідеальний святковий десерт, особливо, якщо це дні народження малюків, хоча іноді і дорослі до таких солодощів ставляться
Як зробити шоколадну ковбасу?
Шоколадна ковбаса володіє чудовим смаком, рецепт її приготування простий, а час, що витрачається на створення цього десерту, не перевищує години. Так
Цукерки «Трюфель»
Цукерки «Трюфель» - дуже відоме ласощі, яке стоїть не тільки купувати в магазині, але і готувати самостійно. Адже це і смачніше, і корисніше, і
Молочні іриски
Приготування домашніх цукерок - це аж ніяк не прерогатива досвідченого кондитера. Ласощі у вигляді молочних ірисок з нашого рецепта під силу
Шоколадні трюфелі
Шоколадні трюфелі - вишукане французьке ласощі, яке досить легко можна зробити в домашніх умовах. Такий приголомшливий десерт неодмінно прикрасить