» » Сирні рулетики

Сирні рулетики

Сирні рулетики
Сирні рулетики – прекрасна випічка, яка порадує всіх ваших рідних, незалежно від їх віку. Вони виходять досить м'якими, поживними і дуже смачненькими!

Рецепт сирних рулетиків


Інгредієнти:

  • сир 7% - 200 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • борошно – 250 г;

  • масло вершкове – 50 г;

  • цукор – 100 г;

  • розпушувач для тіста – 3 г;

  • ванільний цукор – 35 р.


  • Приготування
    Сир розтираємо з яйцем, підсипаємо цукор і кладемо розм'якшене вершкове масло. Після цього поступово всипаємо борошно, розпушувач і замішуємо пишне тісто. Далі розділяємо його на 5 частин, кожну розкачуємо тоненький пласт, обсипаємо цукровим піском і розрізаємо на 8 смужок. Кожен сегментик звертаємо в трубочку, викладаємо на змащене маслом деко і випікаємо на середньому вогні хвилин 20. По закінченні часу, смачні і м'які рулетики з сирного тіста готові!
    Сирні рулетики з фаршем
    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • цукор – 1 ч. ложка;

  • сир – 200 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • борошно – 1 ст.;

  • сода – 1 ч. ложка.


  • Для начинки:

  • фарш м'ясний – 200 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • картопля – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • сіль;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Сир розминаємо з яйцями, всипаємо цукор і сіль. Гасимо оцтом Соду і виливаємо в яєчну суміш. Додаємо борошно, замішуємо тісто і переходимо до приготування начинки. Овочі чистимо, нарізаємо цибульку кубиками, а моркву і картоплю натираємо на тертці. М'ясний фарш солимо і перчимо за смаком. Тепер беремо сирне тісто розкачуємо його в коло і викладаємо спочатку подрібнену цибулю, потім фарш, натертий картоплю і моркву. Далі акуратно скручуємо тісто в трубочку і гострим ножем розрізаємо на шматочки. Обсмажуємо їх у розігрітому рослинному масло на сковороді і подаємо сирні рулетики з начинкою до столу замість хліба до борщу.

    Сирні рулетики з листкового тіста


    Інгредієнти:

  • листкове бездріжджове тісто – 1 упаковка;

  • сир – 500 г;

  • родзинки – 1 ст.;

  • яйце – 2 шт.;

  • цукор – 05 склянки;

  • ванілін;

  • лимонна цедра;

  • яєчні жовтки – 2 шт.


  • Приготування
    Родзинки заливаємо окропом і залишаємо хвилин на 10 пропарити. Сир розминаємо виделкою, всипаємо цукор, розбиваємо яйця і перемішуємо. Потім додаємо ванілін, терту лимонну цедру, родзинки і перемішати. Тісто розгортаємо в тонкий пласт, розмазуємо рівним шаром начинку і скачуємо рулет. Далі розрізаємо ножем на однакові шматочки, викладаємо на деко, промазуємо жовтком і випікаємо в духовці до золотистого кольору.

    Сирні рулетики з яблуками і корицею


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • цукор – 2 ст. ложки;

  • борошно – 250 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • сир м'який – 125 г;

  • масло рослинне – 4 ст. ложки;

  • молоко – 2 ст. ложки;

  • розпушувач – 1 ч. ложка.


  • Для начинки:

  • яблука – 3 шт.;

  • родзинки – 2 ст. ложки;

  • масло вершкове – 20 г;

  • коньяк – 1 ст. ложка;

  • мед рідкий – 1 ч. ложка;

  • ванілін;

  • цукор – 2 ст. ложки;

  • кориця;

  • очищений мелений мигдаль – 2 ст. ложки.
  • Сирні рулетики


    Приготування
    Сир змішаємо з рослинним маслом, всипаємо цукор і додаємо жовток. Потім борошно з'єднуємо з сіллю і розпушувачем, просіваємо і додаємо до сирної маси, замішуючи тісто. Далі формуємо з нього 2 однакових колобка і прибираємо їх в холодильник приблизно на 1 годину. Родзинки заливаємо ромом і відставляємо в сторону. Яблука очистимо, шаткуємо, кладемо в каструльку, додаємо масло, цукор, ванілін, підливаємо трохи води і тушкуємо до готовності. Потім кладемо мед, корицю, горіхи і родзинки. Все перемішуємо і охолодити начинку. Тісто розгортаємо в прямокутник, розрізаємо на 6 однакових частин, кладемо яблучну начинку і звертаємо в трубочку. Викладаємо сирні рулетики з корицею на деко і випікаємо 25 хвилин.
    Додав: admin | 5-07-2015, 18:46
    Переглядів: 269